Een Avast-product installeren en activeren | Avast

Een Avast-product installeren en activeren

Installatie en activering

Uw Avast-product downloaden en installeren

Uw Avast-product downloaden en installeren:

1. Klik op onderstaande knop om onze Help-pagina over downloaden en installeren te openen: Product downloaden
  2. Gebruik de vervolgkeuzelijst bij Kies uw product om het door u gekochte product te selecteren.
  3. Gebruik de vervolgkeuzelijst bij Kies uw platform om uw platform te selecteren.
  4. Klik op Zie de installatie-instructies en volg de instructies op het scherm.

Uw Avast-product wordt nu geïnstalleerd op uw apparaat. Als u uw product nog niet hebt geactiveerd, raadpleegt u de volgende gedeelten in dit artikel voor uitgebreide instructies over het zoeken van de activeringscode en het activeren van uw Aast-product.

De activeringscode zoeken

De code is op deze locaties te vinden:

• Het Avast-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt gebruikt voor de aankoop van het abonnement.
  • Het e-mailbericht met de bestelbevestiging dat u na aankoop hebt ontvangen (meestal van no.reply@avast.com).
  • Een ander Avast-product dat u al hebt geactiveerd met dezelfde activeringscode.
  • De activeringskaart die is meegeleverd met uw aankoop in een doosje of kunststof verpakking van Avast.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies voor het vinden van uw activeringscode:

Raadpleeg het volgende artikel voor gedetailleerde instructies voor het ophalen van uw activeringscode via uw Avast-account:

Uw Avast-product activeren

Raadpleeg het artikel voor uw apparaat en product hieronder voor uitgebreide instructies over het activeren van uw abonnement:

Uw Avast-product is nu geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Raadpleeg de tips voor het oplossen van problemen in het volgende gedeelte van dit artikel als u uw Avast-product niet hebt kunnen activeren.

Uw abonnement overbrengen naar een ander apparaat

Als u een Avast-abonnement wilt overbrengen van het ene apparaat naar het andere, raadpleegt u het volgende artikel:

Probleemoplossing

Welke Avast-producten heb ik gekocht?

Sommige Avast-abonnementen zijn geldig voor meerdere producten, terwijl andere maar voor één product geldig zijn. U kunt op een van onderstaande manieren controleren wat uw Avast-abonnement omvat:

• Avast-account: meld u aan bij het Avast-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij het afrekenen en klik vervolgens op de tegel Abonnementen. De geldige platforms en producten voor elk abonnement vindt u onder Installeren op uw apparaten.
  • E-mailbericht met de bestelbevestiging: het e-mailbericht met de bestelbevestiging dat u na aankoop hebt ontvangen (meestal van no.reply@avast.com). De geldige platforms en producten vindt u onder Uw producten.

Wat moet ik doen als de installatie mislukt?

Voordat u de installatiestappen in dit artikel uitvoert, controleert u of uw computer goed is voorbereid op de installatie. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Als het probleem daarmee niet is opgelost, kunt u proberen uw Avast- product te installeren met behulp van een van onze uitgebreide installatieartikelen. Raadpleeg het artikel hieronder voor uw apparaat en product:

Als de installatie blijft mislukken, kunt u het formulier voor technische ondersteuning van Avast openen door op onderstaande koppeling te klikken. Nadat u het verzoek hebt ingediend, neemt een ondersteuningsmedewerker van Avast contact met u op om het probleem op te lossen.

Wat moet ik doen als de activering mislukt?

Lees de informatie hieronder waarin wordt uitgelegd hoe u enkele van de meest voorkomende activeringsproblemen kunt oplossen.

Als in uw Avast-product een melding met vervaldatum wordt weergegeven, raadpleeg dan het volgende gedeelte om te controleren of het product goed is geactiveerd:

Controleer of u de activeringscode goed hebt ingevoerd (inclusief verbindingsstreepjes). Raadpleeg het volgende gedeelte in dit artikel voor meer informatie over het zoeken van uw activeringscode:

Raadpleeg het volgende artikel voor advies als een foutmelding wordt weergegeven tijdens de activering:

Als u uw abonnement nog steeds niet kunt activeren, kunt u het formulier voor technische ondersteuning van Avast openen door op onderstaande koppeling te klikken. Nadat u het verzoek hebt ingediend, neemt een ondersteuningsmedewerker van Avast contact met u op om het probleem op te lossen.

Als in uw Avast-product een melding met vervaldatum wordt weergegeven, raadpleeg dan het volgende gedeelte om te controleren of het product goed is geactiveerd:

Controleer of uw Avast-account is gekoppeld aan het Avast-abonnement dat u probeert te activeren. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:

Als u uw abonnement nog steeds niet kunt activeren, kunt u het formulier voor technische ondersteuning van Avast openen door op onderstaande koppeling te klikken. Nadat u het verzoek hebt ingediend, neemt een ondersteuningsmedewerker van Avast contact met u op om het probleem op te lossen.

• Alle betaalde Avast-consumentenproducten