Een Avast-product installeren en activeren

Volg de instructies in de betreffende gedeelten van dit artikel om het door u aangeschafte Avast-product te downloaden, installeren en activeren.

Voor een goede werking moeten alle Avast-producten na installatie worden geactiveerd.

Uw Avast-product downloaden en installeren

Voordat u een Avast-abonnement kunt activeren, moet u het product eerst downloaden en installeren op uw apparaat. Uw Avast-product downloaden en installeren:

1. Klik op onderstaande knop: Product downloaden
  2. Kies uw product en kies uw platform via de vervolgkeuzelijsten.
  3. Klik op Zie de installatie-instructies en volg de instructies op het scherm.

Het door u gekozen Avast-product wordt nu geïnstalleerd op uw apparaat. Als u uw product nog niet hebt geactiveerd, raadpleegt u de volgende gedeelten in dit artikel voor uitgebreide instructies over het zoeken van de activeringscode en het activeren van uw Aast-product.

De activeringscode zoeken

Voor het activeren van het abonnement op uw Avast-product op een nieuw apparaat hebt u een activeringscode of de aanmeldingsgegevens voor Avast Account nodig.

Raadpleeg het volgende artikel om te zien waar u de activeringscode kunt vinden:

Raadpleeg het volgende artikel als u hulp nodig hebt bij het ophalen van uw activeringscode rechtstreeks van Avast Account:

Als u de activeringscode hebt gevonden, raadpleegt u het volgende gedeelte van dit artikel voor uitgebreide instructies over hoe u uw Avast-product kunt activeren.

Uw Avast-product activeren

Als u uw product niet kunt activeren met de installatie- en activeringsinstructies op het scherm (via de koppelingen in het eerste gedeelte van dit artikel), of als u liever over uitgebreide instructies beschikt, raadpleegt u het artikel voor uw apparaat en Avast-product:

Controleer voordat u uw abonnement activeert de voorwaarden die van toepassing zijn op de abonnementsoptie die u hebt aangeschaft:
  • Abonnement voor één apparaat: U kunt het abonnement op één apparaat activeren, op het platform dat u hebt opgegeven tijdens de aankoop. U kunt het abonnement overbrengen naar een ander apparaat op hetzelfde platform, maar het niet op meerdere apparaten tegelijk gebruiken.
  • Abonnement voor meerdere apparaten: U kunt het abonnement op maximaal 10 apparaten tegelijk activeren, ongeacht het platform. U kunt het abonnement vrijelijk overdragen tussen apparaten en platforms.

Uw Avast-product is nu geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Raadpleeg de tips voor het oplossen van problemen in het volgende gedeelte van dit artikel als u het door u gekozen Avast-product niet hebt kunnen activeren.

Probleemoplossing

Als in uw Avast-product een melding met vervaldatum wordt weergegeven, raadpleeg dan het volgende gedeelte om te controleren of het product goed is geactiveerd:

Als uw Avast-product een foutmelding tijdens de activering weergeeft, raadpleeg dan het volgende artikel om het probleem op te lossen:

Als het nog steeds niet lukt om uw Avast-product te activeren, als de installatie herhaaldelijk mislukt of als Avast SecureLine VPN geen internetverbinding tot stand kan brengen, raadpleeg dan het volgende artikel om het probleem op te lossen:

• Alle betaalde Avast-consumentenproducten