Avast Cleanup Pro activeren op een Mac

Nadat u Avast Cleanup Pro hebt gekocht, moet u het product activeren met behulp van een geldige activeringscode (ook wel abonnements-, licentie-, voucher- of (waarde)boncode genoemd).

Controleer voordat u tot activering overgaat of de nieuwste versie van Avast Cleanup Pro is geïnstalleerd op uw Mac. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Avast Cleanup Pro activeren

Uw activeringscode is op verschillende plaatsen te vinden, afhankelijk van hoe u het product hebt gekocht: in het e-mailbericht met de bestelbevestiging, op een activeringskaart of in een ander Avast-product. Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u uw activeringscode kunt vinden:

AVG Cleanup Pro op uw Apple macOS-apparaat activeren:

1. Open de gebruikersinterface van Avast Cleanup Pro op een van de volgende manieren:
    • Klik op het symbool Avast Cleanup Pro in de menubalk en selecteer Open Avast Cleanup Pro.
    • Klik op Ga in de menubalk, selecteer Programma's en dubbelklik op het symbool Avast Cleanup.
  2. Klik op Insert License Key.
  3. Typ of plak uw activeringscode in het tekstvak en klik op OK.
  4. Uw abonnement op Avast Cleanup Pro wordt nu geactiveerd. U vindt de vervaldatum van uw abonnement onder VoorkeurenAbonnement.

U kunt uw abonnement activeren op het aantal apparaten dat u bij aankoop hebt opgegeven.

Verdere aanbevelingen

Als u uw abonnement wilt overzetten op een andere Mac, verwijdert u Avast Cleanup Pro van de ene Mac voordat u het abonnement op de andere Mac activeert. In de volgende artikelen vindt u uitgebreide instructies voor het opnieuw installeren:

Activeringsproblemen oplossen

Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

• Avast Cleanup Pro 1.x voor Mac