Avast Premium Security activeren op de Mac

Na aanschaf van Avast Premium Security (voorheen Avast Security Pro) , moet u uw abonnement handmatig activeren met een geldige activeringscode of door u aan te melden bij uw Avast-account.

Zorg er voordat u begint met de activering voor dat de nieuwste versie van Avast Security is geïnstalleerd op uw Mac. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide installatie-instructies:

Avast Premium Security activeren op de Mac

Waar uw activeringscode zich precies bevindt, is afhankelijk van de manier waarop u het product hebt gekocht. in het e-mailbericht met de bestelbevestiging, op een activeringskaart of in een ander Avast-product. Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u uw activeringscode kunt vinden:

Avast Premium Security activeren met een activeringscode:

1. Na installatie van Avast Security klikt u op Activeer betaalde functies. Of dubbelklik op het Avast-symbool () in de map Programma's en ga naar ☰ MenuActiveer betaalde functies.
  2. Klik in het tekstvak en typ of plak uw activeringscode. Klik daarna op Activeren.

Uw Avast Premium Security-abonnement wordt nu geactiveerd.

Verdere aanbevelingen

Als u uw abonnement wilt overzetten op een andere Mac, verwijdert u Avast Premium Security van uw Mac voordat u het abonnement op de andere Mac activeert. In de volgende artikelen vindt u uitgebreide instructies voor het opnieuw installeren:

Activeringsproblemen oplossen

Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel: