Uw betalingsgegevens bijwerken voor Avast-bestellingen die worden gedistribueerd door Nexway

U kunt uw geregistreerde creditcardgegevens op elk gewenst moment bijwerken voor abonnementen met automatische verlenging via de webportal van Nexway.

Dit artikel is van toepassing op Avast-bestellingen die worden gedistribueerd door Nexway. Raadpleeg het volgende artikel voor Avast-bestellingen die worden gedistribueerd door Digital River: Als u niet zeker weet bij welke distributeur u uw Avast-bestelling hebt geplaatst, raadpleegt u het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:

Instructies

1. Open het e-mailbericht dat u ter bevestiging van uw oorspronkelijke aankoop hebt ontvangen en zoek de koppeling voor het wijzigen van de automatische verlengingsservice. U wordt omgeleid naar een webportal van Nexway op basis van uw locatie.
    Als u de koppeling niet kunt vinden, selecteert u hieronder uw regio zodat u kunt worden omgeleid naar de juiste webportal van Nexway:
    VS | Verenigd Koninkrijk | Canada | EU | Braziliƫ
  2. Geef het e-mailadres (dat u hebt gebruikt bij aankoop) en het wachtwoord op die worden vermeld in het e-mailbericht dat u ter bevestiging van uw oorspronkelijke aankoop hebt ontvangen en klik op Sign in (Aanmelden).
    Als u het e-mailbericht met de bestelbevestiging niet kunt vinden, klikt u op Forgot your password? (Wachtwoord vergeten?) en geeft u alternatieve identificatiegegevens op.
  3. Klik op de pagina Overview (Overzicht) op Update payment details (Betalingsgegevens bijwerken) boven de lijst met uw huidige abonnementen.
  4. Klik in het gedeelte Payment and billing details (Betalings- en factureringsgegevens) op Modify payment details (Betalingsgegevens wijzigen).
  5. Selecteer de betalingswijze die u wilt gebruiken:
    • Credit card (Creditcard): voer de benodigde gegevens in en klik op Save changes (Wijzigingen opslaan).
    • PayPal: klik op Continue on PayPal (Doorgaan in PayPal) en voltooi de procedure op de website van PayPal. Meld u aan bij uw PayPal-account, controleer de gegevens en klik op Agree and continue (Akkoord en doorgaan).

Uw betalingsgegevens voor het automatisch verlengen van abonnementen worden bijgewerkt.

• Alle betaalde softwareproducten van Avast