Geld terugvragen voor een Avast-abonnement | Avast

Geld terugvragen voor een Avast-abonnement

In dit artikel vindt u informatie over het terugbetalingsbeleid van Avast en over het aanvragen van restitutie voor een betaald Avast-abonnement.

Raadpleeg hieronder het gedeelte in kwestie:

Voorwaarden voor terugbetaling

Mocht u niet helemaal tevreden zijn over het door u gekochte Avast-abonnement, dan kunt u binnen 30 dagen na aankoop contact met ons opnemen om het volledige aankoopbedrag terug te vragen. Deze 30-daagse geld-teruggarantie geldt voor abonnementen op consumentenproducten van Avast die als volgt zijn aangeschaft:

Het is normaal gesproken niet mogelijk geld terug te vragen voor Avast-producten waarvan de aankoopdatum meer dan 30 dagen geleden is.

De 30-daagse geld-teruggarantie is niet van toepassing op Avast-producten die als volgt zijn aangeschaft:
  • Winkel of externe wederverkoper: neem rechtstreeks contact op met de winkel of wederverkoper voor informatie over het vragen om terugbetaling.
  • Google Play of de App Store: raadpleeg onderstaand artikel voor informatie over het restitutiebeleid van deze leveranciers:

Om terugbetaling vragen

1. Klik op onderstaande knop om het restitutieformulier van Avast te openen. Verzoeken om restitutie
  2. Selecteer uw producttype en klik op Doorgaan.
  3. Verstrek de vereiste details om ons uw aankoop te helpen zoeken.

In het volgende artikel leest u hoe u uw bestelnummer kunt vinden:
  4. Klik op Verzoek indienen om het verzenden van het bestand naar de ondersteuning van Avast te bevestigen.

De ondersteuning van Avast neemt contact met u op via het e-mailadres dat u hebt opgegeven in restitutieformulier.

Het volledige terugbetalingsbeleid van Avast

Raadpleeg de volgende webpagina om het volledige terugbetalingsbeleid van Avast te bekijken:

• Alle betaalde Avast-consumentenproducten