Een Avast-account maken

Een Avast-account is een portal waar u al uw betaalde Avast-abonnementen kunt beheren. Er wordt automatisch een Avast account gemaakt wanneer u een abonnement op een Avast-product koopt. Voer de stappen in dit artikel uit als u een Avast-account wilt maken voordat u een abonnement koopt.

Een Avast-account maken

1. Ga naar https://id.avast.com/sign-in en klik op Een account maken. U kunt ook op Doorgaan met Google of Doorgaan met Facebook klikken om de aanmeldingsgegevens van uw bestaande account te gebruiken.
  2. Typ uw e-mailadres en klik op Doorgaan. Er verschijnt een melding wanneer uw account is gemaakt en er wordt ter bevestiging een e-mailbericht verzonden naar het e-mailadres dat u hebt opgegeven.
  3. Controleer uw e-mail op een nieuw bericht van Avast met als onderwerp: Verifieer uw e-mailadres.
  4. Open het bericht en klik op de koppeling E-mailadres verifiëren.
    Als u de verificatiekoppeling niet kunt openen, raadpleegt u het volgende artikel:
  5. Voer een nieuw wachtwoord in voor uw Avast-account en klik op Doorgaan.
  6. Klik op Doorgaan naar account om uw Avast-account te openen.

Uw Avast-account is gemaakt. U kunt nu nieuwe Avast-abonnementen en -software kopen en beheren via uw Avast-account.

Verdere aanbevelingen

In de volgende artikelen vindt u meer informatie over het beheren van uw Avast-account:

• Alle beschikbare softwareproducten van Avast