Uw betalingsgegevens bijwerken voor Avast-bestellingen die worden gedistribueerd door Digital River

U kunt de opgegeven creditcardgegevens voor abonnementen met automatische verlenging op elk gewenst moment bijwerken via de klantenportal van Avast.

Dit artikel is van toepassing op Avast-bestellingen die worden gedistribueerd door Digital River. Raadpleeg het volgende artikel voor Avast-bestellingen die worden gedistribueerd door Nexway: Als u niet zeker weet bij welke distributeur u uw Avast-bestelling hebt geplaatst, raadpleegt u het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:

Instructies

1. Open de klantenportal van Avast in uw internetbrowser:
  2. Geef uw bestelnummer en wachtwoord op, en klik op Find order (Bestelling zoeken).
    U vindt uw bestelnummer en wachtwoord in het e-mailbericht met de bestelbevestiging van avast@digitalriver.com. Als u deze gegevens niet kunt vinden, klikt u op Forgot your order ID (Bestelnummer vergeten) en geeft u uw e-mailadres op en de laatste vijf getallen van de creditcard die u hebt gebruikt voor de aanschaf.
  3. Klik op de pagina Order details (Bestelgegevens) op Manage subscription (Abonnement beheren) naast het Avast-product waarvoor u de betalingsgegevens wilt wijzigen.
  4. Klik op de pagina Subscription details (Abonnementsgegevens) op Edit payment Information (Betalingsgegevens bewerken) onder Account information (Accountgegevens).
  5. Klik op Edit (Bewerken) om uw bestaande creditcardgegevens te wijzigen of op Add new payment method (Nieuwe betalingswijze toevoegen) om een volledig nieuwe creditcard toe te voegen.
  6. Voer de nieuwe of bijgewerkte creditcardgegevens in en klik op Submit (Verzenden).
  7. Als u wilt, kunt u de bijgewerkte betalingswijze instellen als standaardbetalingswijze voor Avast-bestellingen. Klik daartoe op Save as default (Opslaan als standaard) onder aan het scherm.
    Als uw vorige creditcard verlopen was, moet u de nieuwe creditcard als standaardkaart instellen.

Uw betalingsgegevens voor het automatisch verlengen van abonnementen worden bijgewerkt.

• Alle betaalde softwareproducten van Avast