Problemen met het activeren van Avast Mobile Security Premium oplossen

Als Avast Mobile Security uw geldige Premium-abonnement niet detecteert en het bericht Geen licentie gevonden wordt weergegeven, voert u de stappen in dit artikel uit om het probleem op te lossen.

Instructies

De stappen kunnen verschillen afhankelijk van het model van uw apparaat, de versie van het besturingssysteem en de aanpassingen van de leverancier.

Wis de gegevens van Google Play Store aan de hand van de volgende stappen:

1. Open het gedeelte Instellingen op uw apparaat en ga naar Apps.
  2. Selecteer Google Play Store.
  3. Tik op OpslagGegevens wissen (of gewoon op Gegevens wissen). Tik ter bevestiging op OK wanneer dat wordt gevraagd.
Wanneer u app-gegevens van Google Play Store wist, worden al uw instellingen voor deze app verwijderd.
  1. Tik op het hoofdscherm van uw apparaat op het pictogram Google Play Store om de app te openen. Accepteer de servicevoorwaarden als daarom wordt gevraagd.
  2. Tik op het pictogram Avast Mobile Security op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen en tik rechtsboven op Upgraden.
  3. Tik op (drie punten) rechtsboven en selecteer Licentie herstellen.

Als het goed is, wordt uw Avast Mobile Security-abonnement nu wel herkend.

Probleemoplossing

Als het wissen van de Google Play Store-gegevens uw probleem niet heeft verholpen, voert u de volgende stappen uit om verbinding te maken met een geldig Google-account en uw aankoop te herstellen:

1. Verwijder Avast Mobile Security van uw Android-apparaat.
  2. Tik op het hoofdscherm van uw apparaat op het pictogram Google Play Store om de app te openen.
  3. Tik linksboven op het scherm op het pictogram Menu (drie lijntjes).
  4. Als het account waarmee u op dit moment bent aangemeld niet het account is dat u voor uw aankoop hebt gebruikt, voert u een van de volgende stappen uit:
    • Tik boven aan het scherm op het pictogram voor het Google-account dat u voor uw aankoop hebt gebruikt om over te schakelen op dit account.
    • Als het juiste account niet wordt weergegeven, voert u de instructies uit in het gedeelte Schakelen tussen accountsSchakelen tussen accounts op de Google Play-website op een mobiel apparaat in onderstaand Google Help-artikel:
Als u niet meer weet welk account u hebt gebruikt voor uw aankoop, tikt u op AccountAankoopgeschiedenis om een overzicht weer te geven van de abonnementen die zijn gekoppeld aan het op dit moment geselecteerde Google-account.
  1. Installeer en open Avast Mobile Security.
  2. Tik op Aan de slag Nu upgraden.
  3. Tik op (drie punten) rechtsboven en selecteer Licentie herstellen.

Als het goed is, wordt uw abonnement nu door Avast Mobile Security gedetecteerd.

Verdere aanbevelingen

Als uw abonnement na het uitvoeren van alle instructies hierboven nog steeds niet wordt gedetecteerd, gaat u als volgt te werk:

• Neem deel aan het Avast Android-bètaprogramma om de laatste bètaversie van Avast Mobile Security te installeren en voer vervolgens stap 5-7 van bovenstaande instructies opnieuw uit om het probleem op te lossen.
  • Ga als volgt te werk om contact op te nemen met de ondersteuning van Avast:
    1. Open Avast Mobile Security en tik linksboven op (drie lijntjes).
    2. Schuif omlaag en tik op Help.
    3. Tik vijf keer achter elkaar op FAQ's.
    4. Vul uw e-mailadres in en geef een gedetailleerde beschrijving van het probleem. Tik vervolgens op Bericht verzenden.

Een ondersteuningsmedewerker van Avast neemt zo snel mogelijk contact met u op.

• Avast Mobile Security 6.x voor Android