Avast SecureLine VPN verwijderen | Avast

Avast SecureLine VPN verwijderen

Ga als volgt te werk om Avast SecureLine VPN te verwijderen uit uw versie van Windows:

Windows 10

1. Klik met de rechtermuisknop op de knop  Start van Windows en selecteer Apps en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  2. Controleer of Apps en onderdelen is geselecteerd in het linkerdeelvenster, klik op Avast SecureLine VPN en selecteer Verwijderen.
  3. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  4. Wanneer het venster Avast SecureLine VPN verwijderen verschijnt, klikt u op Verwijderen.
  5. Klik nogmaals op Verwijderen om te bevestigen Verwijderen.
  6. Wacht totdat Avast SecureLine VPN van uw computer is verwijderd.
  7. Klik op Computer opnieuw starten om de computer meteen opnieuw op te starten en het verwijderen te voltooien.

Avast SecureLine VPN wordt nu verwijderd van uw computer.

Als u Avast SecureLine VPN opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast SecureLine VPN van uw pc verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een Avast-abonnement:

Windows 8

1. Druk op het toetsenbord tegelijkertijd op de toets Win en de toets X en selecteer vervolgens Programma's en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  2. Klik met de rechtermuisknop op Avast SecureLine VPN, en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  3. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  4. Wanneer het venster Avast SecureLine VPN verwijderen verschijnt, klikt u op Verwijderen.
  5. Klik nogmaals op Verwijderen om te bevestigen Verwijderen.
  6. Wacht totdat Avast SecureLine VPN van uw computer is verwijderd.
  7. Klik op Computer opnieuw starten om de computer meteen opnieuw op te starten en het verwijderen te voltooien.

Avast SecureLine VPN wordt nu verwijderd van uw computer.

Als u Avast SecureLine VPN opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast SecureLine VPN van uw pc verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een Avast-abonnement:

Windows 7

1. Klik op de knop  Start van Windows en selecteer Configuratiescherm.
  2. Klik onder Programma's op Een programma verwijderen als u de standaardweergave met categorieën gebruikt, ... of klik op Programma's en onderdelen als u de weergave met grote of kleine pictogrammen gebruikt.
  3. Klik met de rechtermuisknop op Avast SecureLine VPN, en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  4. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  5. Wanneer het venster Avast SecureLine VPN verwijderen verschijnt, klikt u op Verwijderen.
  6. Klik nogmaals op Verwijderen om te bevestigen Verwijderen.
  7. Wacht totdat Avast SecureLine VPN van uw computer is verwijderd.
  8. Klik op Computer opnieuw starten om de computer meteen opnieuw op te starten en het verwijderen te voltooien.

Avast SecureLine VPN wordt nu verwijderd van uw computer.

Als u Avast SecureLine VPN opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast SecureLine VPN van uw pc verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een Avast-abonnement:
Als u Avast SecureLine VPN naar de Prullenmand sleept, wordt de toepassing daarmee niet verwijderd.

U kunt Avast SecureLine VPN van uw Mac verwijderen via de menubalk van Apple. Voer de volgende stappen uit:

Verwijderen via de menubalk van Apple

1. Klik in de menubalk op GaProgramma's en dubbelklik op het symbool Avast SecureLine VPN om het programma te openen.
  2. Zorg ervoor dat het scherm van Avast SecureLine VPN actief is en klik linksboven in de menubalk op Avast SecureLine VPNVerwijder Avast SecureLine VPN.
  3. Klik op Verwijder.
  4. Gebruik als daarom wordt gevraagd uw Touch ID of voer de gebruikersnaam en het wachtwoord met beheerdersrechten in en klik op OK.
  5. Klik op Sluit.

Avast SecureLine VPN wordt nu verwijderd van uw Mac.

Als u Avast SecureLine VPN opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast SecureLine VPN van uw Mac verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een Avast-abonnement:

Ga als volgt te werk om Avast SecureLine VPN te verwijderen van een Android-apparaat:

1. Verwijderen via Google Play Store
  2. Verwijderen via de apparaatinstellingen

Verwijderen via Google Play Store

1. Tik op het beginscherm van uw apparaat op het pictogram Play Store om Google Play Store te openen.
  2. Typ Avast SecureLine VPN in de zoekbalk en selecteer de relevante optie uit de zoekresultaten.
  3. Tik op Verwijderen en vervolgens nogmaals op Verwijderen om het verwijderen te bevestigen.

Avast SecureLine VPN wordt nu verwijderd van uw apparaat.

Als u Avast SecureLine VPN opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast SecureLine VPN van uw apparaat verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een Avast-abonnement:

Verwijderen via de apparaatinstellingen

Deze stappen kunnen iets verschillen afhankelijk van het model van uw apparaat, de Android-versie en de aanpassingen door de leverancier.
  1. Open het gedeelte Instellingen op uw apparaat en ga naar Apps.
  2. Selecteer Avast SecureLine.
  3. Tik op Verwijderen en tik vervolgens op OK om het verwijderen te bevestigen.

Avast SecureLine VPN wordt nu verwijderd van uw apparaat.

Als u Avast SecureLine VPN opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast SecureLine VPN van uw apparaat verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een Avast-abonnement:

Ga als volgt te werk om Avast SecureLine VPN te verwijderen uit uw versie van iOS:

iOS 13 en nieuwer

1. Tik op het beginscherm van uw apparaat op het pictogram SecureLine en houdt het ingedrukt.
  2. Selecteer Verwijder app in het menu dat wordt weergegeven.
  3. Selecteer Verwijder app om Avast SecureLine VPN en al uw app-gegevens te verwijderen.
  4. Selecteer Verwijderen om het verwijderen te bevestigen.

Avast SecureLine VPN wordt nu verwijderd van uw apparaat.

Als u Avast SecureLine VPN opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast SecureLine VPN van uw apparaat verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een Avast-abonnement:

iOS 12 en ouder

1. Houd op het beginscherm van uw apparaat het symbool SecureLine vast totdat het begint te wiebelen.
  2. Tik op het kruisje ( x ) dat linksboven in het symbool verschijnt.
  3. Selecteer Verwijder om het verwijderen te bevestigen.

Avast SecureLine VPN wordt nu verwijderd van uw apparaat.

Als u Avast SecureLine VPN opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast SecureLine VPN van uw apparaat verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een Avast-abonnement:
  • Avast SecureLine VPN 5.x voor Windows
  • Avast SecureLine VPN 3.x voor Mac
  • Avast SecureLine VPN 5.x voor Android
  • Avast SecureLine VPN 5.x voor iOS

• Apple macOS 10.12.x (Sierra)

• Google Android 6.0 (Marshmallow, API 23) of nieuwer

• Apple iOS 12.0 of nieuwer