Een oudere versie van Avast Free Antivirus upgraden

Als u een oudere versie van Avast Free Antivirus gebruikt, kunt u een upgrade uitvoeren naar de nieuwste versie.

Controleer voordat u begint of u bij Windows bent aangemeld met administratorbevoegdheden en of alle andere programma's zijn afgesloten.

Upgrade Avast Free Antivirus

1. Klik met de rechtermuisknop op het Avast-pictogram in het systeemvak op de taakbalk van Windows.
  2. Houd de muisaanwijzer boven Bijwerken, en selecteer Programma in het contextmenu. Op de voortgangsbalk wordt de status van de Programma-update aangegeven.
  3. Klik op Opnieuw starten om de computer opnieuw op te starten.
  4. Sluit vervolgens het informatiescherm om de upgrade te voltooien.

Avast Free Antivirus is nu geüpgraded naar de nieuwste versie.