Uw betalingsgegevens bijwerken voor Avast-bestellingen die worden gedistribueerd door Digital River

U kunt de opgegeven creditcardgegevens voor abonnementen met doorlopende verlenging op elk gewenst moment bijwerken via de klantenportal van Avast.

Dit artikel is van toepassing op Avast-bestellingen die worden gedistribueerd door Digital River. Raadpleeg het volgende artikel voor Avast-bestellingen die worden gedistribueerd door Nexway: Als u niet zeker weet bij welke distributeur u uw Avast-bestelling hebt geplaatst, raadpleegt u het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:

Instructies

1. Open de klantenportal van Avast in uw internetbrowser met behulp van onderstaande koppeling:
  2. Voer uw bestelnummer en wachtwoord in. Klik vervolgens op Find order (Bestelling zoeken).
    U vindt uw bestelnummer en wachtwoord in het e-mailbericht met de bestelbevestiging van avast@digitalriver.com. Als u dit e-mailbericht niet kunt vinden, klikt u op Forgot your order ID? (Bestelnummer vergeten?). Geef uw e-mailadres en de laatste vier getallen van de creditcard op die u hebt gebruikt voor de aanschaf.
  3. Klik boven aan de pagina Your subscriptions (Uw abonnementen) op Update your payment details (Uw betalingsgegevens bijwerken).
  4. Voer uw bijgewerkte creditcardnummer, de vervaldatum en het CCV-nummer in. U kunt ook klikken op het pictogram Edit (Bewerken) om uw bestaande factureringsgegevens te wijzigen. Klik op Save (Opslaan) om de gegevens te bevestigen.
Uw bijgewerkte creditcardgegevens zijn alleen geldig voor het bestelnummer dat u hebt gebruikt om u aan te melden bij de klantenportal van Avast. Als u de creditcardgegevens voor andere bestellingen wilt wijzigen, klikt u op Different Order (Andere bestelling) boven aan het scherm Your subscriptions (Uw abonnementen) en herhaalt u de stappen 3 en 4 hierboven.

Uw betalingsgegevens voor het doorlopende abonnement worden bijgewerkt.

• Alle betaalde softwareproducten van Avast