Bij Nexway aangeschafte doorlopende abonnementen opzeggen

Dit artikel is van toepassing op Avast-abonnementen die worden gedistribueerd door Nexway. Raadpleeg het volgende artikel voor Avast-abonnementen die worden gedistribueerd door Digital River:

Als u niet zeker weet bij welke distributeur u uw Avast-bestelling hebt geplaatst, raadpleegt u het e-mailbericht met de bestelbevestiging of het afschrift van uw betaalkaart/creditcard. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:

Een doorlopend abonnement uitschakelen via de klantenportal van Avast

1. Open het e-mailbericht dat u ter bevestiging van uw oorspronkelijke aankoop hebt ontvangen en zoek de koppeling voor het opzeggen van doorlopende abonnementen. U wordt omgeleid naar een webportal van Nexway op basis van uw locatie.
    Als u de koppeling niet kunt vinden, selecteert u hieronder uw regio zodat u kunt worden omgeleid naar de juiste webportal van Nexway:
  2. Geef het e-mailadres (dat u hebt gebruikt bij aankoop) en het wachtwoord op die worden vermeld in het e-mailbericht dat u ter bevestiging van uw oorspronkelijke aankoop hebt ontvangen en klik op Aanmelden.
    Als u het e-mailbericht met de bestelbevestiging niet kunt vinden, klikt u op Wachtwoord vergeten? en geeft u alternatieve identificatiegegevens op.
  3. Klik op de pagina Overzicht op Instellingen voor automatisch verlengen wijzigen boven de lijst met uw huidige abonnementen.
  4. Selecteer onder aan de pagina Betalings- en factureringsgegevens de optie Uitgeschakeld in het gedeelte Automatisch verlengen.
  5. Klik op Automatisch verlengen uitschakelen om te bevestigen dat u het abonnement wilt stopzetten. Nadat de wijziging is verwerkt, ontvangt u een e-mailbericht waarin wordt bevestigd dat het abonnement voor het geselecteerde product is geannuleerd. De status van het abonnement op de webportal wordt gewijzigd in Automatisch verlengen uitgeschakeld.
    U moet de opzegging van elk abonnement afzonderlijk beheren. Als u meerdere doorlopende Avast-abonnementen hebt, herhaalt u bovenstaande stappen voor elk abonnement dat u wilt opzeggen.
  • Alle betaalde consumentensoftwareproducten van Avast