Bij Digital River aangeschafte doorlopende abonnementen opzeggen

Dit artikel is van toepassing op Avast-bestellingen die worden gedistribueerd door Digital River. Raadpleeg het volgende artikel voor Avast-abonnementen die worden gedistribueerd door Nexway:

Als u niet zeker weet bij welke distributeur u uw Avast-bestelling hebt geplaatst, raadpleegt u het e-mailbericht met de bestelbevestiging of het afschrift van uw betaalkaart/creditcard. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:

U kunt de service voor doorlopende abonnementen op een van de volgende platforms uitschakelen:

Een doorlopend abonnement uitschakelen via de klantenportal van Avast

1. Open de klantenportal van Avast in uw internetbrowser met behulp van onderstaande koppeling:
  2. Geef uw bestelnummer en wachtwoord op en klik op Bestelling zoeken.
    U vindt uw bestelnummer en wachtwoord in het e-mailbericht met de bestelbevestiging van avast@digitalriver.com. Als u dit e-mailbericht niet kunt vinden, klikt u op Bestelnummer vergeten? Geef uw e-mailadres en de laatste vier getallen van de creditcard op die u hebt gebruikt voor de aanschaf.
  3. Klik op de pagina Uw abonnementen op Opzeggen naast het abonnement in kwestie.
  4. Selecteer Meld mij af voor toekomstige verlengingen en laat mijn abonnement aflopen op DD-MM-JJJJ en klik op Bevestigen.
U moet de opzegging van elk abonnement afzonderlijk beheren. Als u meerdere doorlopende Avast-abonnementen hebt, herhaalt u bovenstaande stappen voor elk abonnement dat u wilt opzeggen.

Uw doorlopende abonnement is nu uitgeschakeld.

Een doorlopend abonnement uitschakelen via uw Avast-account

1. Geef uw huidige Avast-abonnementen weer met behulp van onderstaande koppeling:
    Als u nog niet bent aangemeld bij uw Avast account, voert u uw e-mailadres en wachtwoord in en klikt u op Aanmelden. Als u geen Avast-account hebt, kunt u uw doorlopende abonnement opzeggen via de klantenportal van Avast.
  2. Klik onder het abonnement in kwestie op Afmelden.
  3. Selecteer Meld mij af voor toekomstige verlengingen en laat mijn abonnement aflopen op DD-MM-JJJJ en klik op Bevestigen.
  4. Klik op OK.
U moet de opzegging van elk abonnement afzonderlijk beheren. Als u meerdere doorlopende Avast-abonnementen hebt, herhaalt u bovenstaande stappen voor elk abonnement dat u wilt opzeggen.

Uw doorlopende abonnement is nu uitgeschakeld.

• Alle betaalde consumentensoftwareproducten van Avast