Restitutieverzoek voor Avast-producten - Veelgestelde vragen

In dit artikel vindt u informatie over abonnementen en restitutieverzoeken voor Avast-producten.

Abonnementen

Hoe kom ik aan een kopie van het licentiebestand of de activeringscode van mijn abonnement?

Voor de meeste producten kunt u uw activeringscode bekijken op uw Avast-account, wanneer u zich aanmeldt met het e-mailadres dat u hebt gebruikt tijdens de aankoop. Voor Avast Antivirus kunt u ook een kopie aanvragen van uw licentiebestand door het e-mailadres op te geven dat u hebt gebruikt voor de aankoop. Raadpleeg het volgende artikel als u Avast Antivirus wilt activeren met een licentiebestand:

Voor andere producten kunt u contact opnemen met de ondersteuning van Avast en uw naam en bestelnummer doorgeven, zodat wij uw bestelling kunnen opzoeken.

Kan ik mijn Avast-abonnement overdragen op een ander apparaat?

Ja. Als u uw Avast-abonnement van het ene apparaat wilt overzetten op het andere, moet u alle gekoppelde producten op het vorige apparaat verwijderen en vervolgens alle gekoppelde producten installeren en activeren op het andere apparaat. Selecteer hieronder uw Avast-product voor uitgebreide instructies over het overzetten van uw abonnement:

Avast Premium Security | Avast Ultimate | Avast Cleanup | Avast SecureLine VPN | Avast Passwords | Avast Mobile Security

Als u een abonnement op Avast AntiTrack of Avast Driver Updater wilt overzetten naar een ander apparaat of als het niet lukt om uw abonnement over te zetten op een ander apparaat, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast.

Restitutie

Kom ik in aanmerking voor restitutie?

Avast biedt voor de meeste producten een 30-daagse geld-teruggarantie vanaf de datum van afschrijving. U komt in aanmerking voor restitutie als u voldoet aan een van de volgende voorwaarden:

Als u voldoet aan een van bovenstaande voorwaarden, voert u de stappen uit in het gedeelte Hoe krijg ik mijn geld terug? van dit artikel.

Als u een abonnement wilt stopzetten tijdens de proefperiode en de eerste afschrijving wilt annuleren, gebruikt u het formulier waarnaar hieronder wordt doorverwezen:

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Ga als volgt te werk om uw geld terug te vragen voor een Avast-product:

1. Raadpleeg Kom ik in aanmerking voor restitutie? elders in dit artikel om na te gaan of u in aanmerking komt voor terugbetaling.
  2. Lees het opzeggings- en restitutiebeleid van Avast goed door.
  3. Als u nog steeds restitutie wilt aanvragen, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast en voegt u een schermafbeelding toe van uw meest recente e-mailbericht met de bestelbevestiging.
Op sommige bestellingen zijn beperkingen van toepassing volgens de algemene voorwaarden die golden op het moment van aankoop. Voor mobiele producten van Avast die zijn gekocht via Google Play of iTunes geldt het restitutiebeleid van de leverancier in kwestie. Neem voor meer informatie rechtstreeks contact op met Google Play of iTunes.
  • Alle betaalde Avast-consumentenproducten