Het wachtwoord voor uw Avast-account herstellen

Een Avast Account is een portal van Avast waarop u uw betaalde Avast-abonnementen kunt beheren voor al uw apparaten. Als u het wachtwoord voor uw Avast account vergeten of kwijt bent, kunt u het eenvoudig herstellen door de stappen in dit artikel uit te voeren.

Het wachtwoord voor uw Avast-account herstellen

1. Ga naar https://id.avast.com/recover-password
  2. Voer uw e-mailadres in en klik op Doorgaan.
Als u de melding 'Er bestaat nog geen account voor dit e-mailadres.' ziet, is het e-mailadres niet geregistreerd in de database. U kunt een nieuw Avast-account instellen voor dit e-mailadres. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  1. Controleer uw e-mail en open het bericht van Avast met als onderwerp: Wachtwoord vergeten?
  2. Klik op de koppeling Wachtwoord opnieuw instellen om het wachtwoord voor uw Avast-account te wijzigen.
  3. Voer uw nieuwe wachtwoord in en klik op Doorgaan.

Het wachtwoord voor uw Avast-account is nu hersteld.

Verdere aanbevelingen

In de volgende artikelen vindt u meer informatie over het beheren van uw Avast-account:

• Alle beschikbare consumentensoftwareproducten van Avast