Het wachtwoord voor uw Avast-account herstellen

Op de portal Avast Account kunt u de Avast-abonnementen beheren voor alle producten en apparaten die zijn geregistreerd met uw e-mailadres. Als u het wachtwoord voor uw Avast account vergeten of kwijt bent, kunt u het eenvoudig herstellen.

Het wachtwoord voor uw Avast-account herstellen

1. Ga in uw webbrowser naar https://my.avast.com en klik op Geen toegang tot uw account?
  2. Voer uw e-mailadres in en klik op Verzenden.
    Als de melding Dit e-mailadres komt niet in ons systeem voor verschijnt, is het adres nog niet geregistreerd voor toegang tot de portal Avast Account. U kunt probleemloos een nieuw Avast-account instellen voor dit e-mailadres. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  3. Klik op OK. Controleer vervolgens uw e-mail en open het e-mailbericht van Avast met als onderwerp: Wachtwoord vergeten?
  4. Klik op de koppeling Wachtwoord opnieuw instellen om het wachtwoord voor uw Avast-account te herstellen.
  5. Kies een nieuw wachtwoord en voer het twee keer in. Klik vervolgens op Wachtwoord instellen.
  6. Er verschijnt een melding wanneer uw wachtwoord is gewijzigd en u wordt omgeleid naar uw Avast-account.
  • Alle beschikbare consumentensoftwareproducten van Avast