Problemen met het activeren van Avast Mobile Security Pro oplossen

Als Avast Mobile Security uw geldige Pro-licentie niet detecteert en het bericht Geen licentie gevonden wordt weergegeven, voert u de stappen in dit artikel uit om het probleem op te lossen.

Instructies

Wis de gegevens van Google Play Store aan de hand van de volgende stappen:

1. Ga op uw apparaat naar InstellingenApps.
  2. Tik op de app Google Play Store.
  3. Tik op Gegevens wissen of OpslagGegevens wissen en bevestig dat u de gegevens wilt wissen in het pop-upvenster.
    wanneer u de gegevens van de app Google Play Store wist, worden al uw instellingen voor deze app verwijderd.
  4. Tik op het pictogram Google Play Store op het hoofdscherm van uw apparaat en accepteer de servicevoorwaarden.
  5. Open Avast Mobile Security en tik op Upgrade op het hoofdscherm.
  6. Tik op het overloopmenu (drie puntjes) rechtsboven en selecteer Licentie herstellen.

Uw exemplaar van Avast Mobile Security wordt hersteld.

Probleemoplossing

Als het wissen van de Google Play Store-gegevens uw probleem niet heeft verholpen, voert u de volgende stappen uit om verbinding te maken met een geldig Google-account en uw aankoop te herstellen:

1. Verwijder Avast Mobile Security van uw apparaat.
  2. Tik op het pictogram Google Play Store op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  3. Tik op het menupictogram rechtsboven op het scherm.
  4. Als het account waarmee u op dit moment bent aangemeld niet het account is dat u voor de aankoop hebt gebruikt, voert u een van de volgende stappen uit:
    als u niet meer weet welk account u hebt gebruikt voor uw aankoop, gaat u naar het menu Google Play Store en selecteert u AccountAbonnement om een overzicht weer te geven van de abonnementen die zijn gekoppeld aan het geselecteerde Google-account.
    • Klik op uw huidige accountnaam of e-mailadres om een volledig accountoverzicht te bekijken. Tik vervolgens op het Google-account dat u tijdens uw aankoop hebt gebruikt.
    • Als het juiste account niet wordt weergegeven, voert u de stappen uit in het gedeelte Schakelen tussen accountsSchakelen tussen accounts op de Google Play-website op een mobiel apparaat in dit Google-artikel:
  5. Installeer en open Avast Mobile Security, en accepteer de gebruiksrechtovereenkomst. Uw licentie wordt automatisch geactiveerd.
  6. Als uw licentie niet automatisch is geactiveerd, tikt u op Upgrade op het hoofdscherm.
  7. Tik op het overloopmenu (drie puntjes) rechtsboven en selecteer Licentie herstellen.

Als het goed is, wordt uw abonnement nu door Avast Mobile Security gedetecteerd.

Verdere aanbevelingen

Als uw licentie na het uitvoeren van alle instructies hierboven nog steeds niet wordt gedetecteerd, gaat u als volgt te werk:

• Sluit u aan bij het Avast Android-bètaprogramma om de laatste bètaversie van Avast Mobile Security te installeren en voer vervolgens de stappen 5-7 van bovenstaande instructies opnieuw uit.
  • Ga als volgt te werk om contact op te nemen met de ondersteuning van Avast:
    1. Open Avast Mobile Security en tik op het menupictogram linksboven.
    2. Schuif omlaag en tik op Help.
    3. Tik vijf keer achter elkaar op FAQ's.
    4. Vergeet niet uw e-mailadres te vermelden bij de nauwkeurige probleembeschrijving die u naar Avast stuurt voor nader onderzoek. Klik vervolgens op Verzenden om uw bericht te verzenden.

Een ondersteuningsmedewerker van Avast neemt zo snel mogelijk contact met u op.

• Avast Mobile Security
  • Google Android 4.1 (Jelly Bean, API 16) of hoger