Avast Ultimate (één apparaat) activeren

Avast Ultimate (één apparaat) wordt verkocht als een abonnementsbundel die de volgende producten omvat:

• Avast Premium Security
  • Avast Cleanup Premium
  • Avast SecureLine VPN
  • Avast AntiTrack Premium

Na aankoop van Avast Ultimate (één apparaat)moet u de producten installeren en activeren met behulp van een activeringscode of via uw Avast-account.

Controleer voordat u begint met activeren door de stappen in dit artikel uit te voeren of de nieuwste versie van Avast Premium Security is geïnstalleerd op uw computer. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
Controleer voordat u de activeringsstappen in dit artikel uitvoert of de nieuwste versie van Avast Premium Security op uw Mac is geïnstalleerd. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Activeringscode

Ga als volgt te werk om Avast Ultimate op uw Windows-pc te activeren met een activeringscode:

1. Open Avast Security, klik op Menu en selecteer Activeringscode invoeren.
  2. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Invoeren.
  3. Klik op Activeren en installeren naast Avast Cleanup, Avast SecureLine VPN, en Avast AntiTrack.
  4. Avast Cleanup Premium, Avast SecureLine VPN en Avast AntiTrack worden geïnstalleerd.
  5. Klik op Opnieuw starten om de computer opnieuw te starten wanneer dat wordt gevraagd.
  6. Uw Avast Ultimate-abonnement is nu actief. U kunt de details van uw abonnement bekijken op het scherm Mijn abonnementen in Avast Premium Security.

Activeringscode

Ga als volgt te werk om Avast Ultimate op uw Mac te activeren met een activeringscode:

1. Open Avast Security, klik op Menu en selecteer Mijn abonnementen.
  2. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Activeren.
  3. Klik op Activeren naast Avast Cleanup Premium, Avast AntiTrack, en Avast SecureLine VPN.
  4. Voer wanneer u daarom wordt gevraagd uw systeembeheerderswachtwoord in en klik op OK.
  5. Uw Avast Ultimate-abonnement is nu actief. U kunt de details van uw abonnement bekijken op het scherm Mijn abonnementen in Avast Premium Security.

Avast-account

Ga als volgt te werk om Avast Ultimate op uw Windows-pc te activeren via uw Avast-account:

1. Open Avast Security, klik op Menu en selecteer Log in.
  2. Voer de aanmeldingsgegevens in voor uw Avast-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van Avast Ultimate en klik op Log in. Of selecteer het tabblad Account maken om een nieuw Avast-account te maken.
  3. Klik op Activeren en installeren naast Avast Cleanup, Avast SecureLine VPN, en Avast AntiTrack.
  4. Avast Cleanup Premium, Avast SecureLine VPN en Avast AntiTrack worden geïnstalleerd.
  5. Klik op Opnieuw starten om de computer opnieuw te starten wanneer dat wordt gevraagd.
  6. Uw Avast Ultimate-abonnement is nu actief. U kunt de details van uw abonnement bekijken op het scherm Mijn abonnementen in Avast Premium Security.

Avast-account

Ga als volgt te werk om Avast Ultimate op uw Mac te activeren via uw Avast-account:

1. Open Avast Security, klik op Menu en selecteer Log in bij Avast-account.
  2. Voer de aanmeldingsgegevens in voor uw Avast-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van Avast Ultimate en klik op Log in. Of selecteer het tabblad Account maken om een nieuw Avast-account te maken.
  3. Klik op Activeren naast Avast Cleanup, Avast AntiTrack, en Avast SecureLine VPN.
  4. Voer wanneer u daarom wordt gevraagd uw systeembeheerderswachtwoord in en klik op OK.
  5. Uw Avast Ultimate-abonnement is nu actief. U kunt de details van uw abonnement bekijken op het scherm Mijn abonnementen in Avast Premium Security.

Activeringsproblemen oplossen

Doe het volgende als u activeringsproblemen ondervindt:

1. Controleer of u de activeringscode goed hebt ingevoerd, inclusief verbindingsstreepjes.
  2. Probeer de volgende instructies uit om het abonnement te activeren via uw Avast-account als activeren met uw activeringscode nog steeds niet werkt.
  3. Controleer of uw Avast-account is geregistreerd met het e-mailadres dat u voor de aankoop van Avast Ultimate hebt gebruikt. Als u een ander e-mailadres hebt gebruikt voor de aankoop, kunt u dat e-mailadres toevoegen aan uw Avast-account. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  4. Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over het gebruik van Avast-producten:

Raadpleeg de instructies in het volgende artikel om uw abonnement over te zetten naar een ander apparaat:

• Avast Premium Security 20.x voor Windows
  • Avast Premium Security 14.x voor Mac
  • Avast Cleanup Premium 20.x voor Windows

• Avast Cleanup Premium 4.x voor Mac
  • Avast SecureLine VPN 5.x voor Windows
  • Avast SecureLine VPN 3.x voor Mac
  • Avast AntiTrack Premium 5.x voor Windows
  • Avast AntiTrack Premium 3.x voor Mac