Avast AntiTrack activeren

Avast AntiTrack is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. Na installatie van Avast AntiTrack moet u mogelijk het abonnement handmatig activeren met een geldige activeringscode.

Als uw Avast AntiTrack-abonnement verloopt, moet u Avast AntiTrack opnieuw activeren om het product te kunnen blijven gebruiken.

Avast AntiTrack is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. Na installatie van Avast AntiTrack moet u mogelijk het abonnement handmatig activeren met een geldige activeringscode.

Avast AntiTrack-abonnementen die via Google Play Store zijn gekocht, worden automatisch geactiveerd op het apparaat dat u voor de aankoop hebt gebruikt. U hoeft de app niet handmatig te activeren.

In dit artikel gaan we ervan uit dat de nieuwste versie van Avast AntiTrack al op uw apparaat is geïnstalleerd. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Avast AntiTrack activeren

Ga als volgt te werk om een bestaand abonnement direct na installatie te activeren:

1. Dubbelklik op het pictogram van Avast AntiTrack op het bureaublad van Windows om de toepassing te openen.
  2. Selecteer Al aangeschaft?.
  3. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Doorgaan.
  4. Klik op OK.

Uw Avast AntiTrack-abonnement is nu actief.

U kunt de details van uw abonnement bekijken op het scherm MenuInstellingenDe status van uw abonnement.

Avast AntiTrack reactiveren

Volg onderstaande stappen in kwestie voor het opnieuw activeren van Avast AntiTrack:

Uw gratis proefversie is verlopen!

Selecteer een van de opties:

• Abonnementsopties bekijken: volg de instructies op het scherm om een abonnement op Avast AntiTrack te kopen.
  • Al aangeschaft?: een abonnement activeren met een activeringscode.

Uw abonnement is verlopen!

1. Als u al een nieuw abonnement hebt aangeschaft, klikt u op Al aangeschaft?. Of klik op Abonnementsopties bekijken om een abonnement op Avast AntiTrack aan te schaffen.
  2. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Verlengen met code.
  3. Klik op OK.

Ga als volgt te werk om een bestaand abonnement direct na installatie te activeren:

1. Klik in de menubalk van Apple op GaProgramma's en dubbelklik op het pictogram Avast AntiTrack om het programma te openen.
  2. Bekijk de instructievideo voor Welkom door te klikken op Volgende.
  3. Typ of plak wanneer het scherm Aan de slag! verschijnt uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Activeren.
  4. Wanneer het bericht Activering geslaagd verschijnt, klikt u op OK om het dialoogvenster te sluiten.

Uw Avast AntiTrack-abonnement is nu actief.

U kunt de details van uw abonnement bekijken op het scherm InstellingenActiveringscodes.

Avast AntiTrack reactiveren

Avast AntiTrack opnieuw activeren met een activeringscode:

1. Wanneer het bericht Licentie gedeactiveerd verschijnt, klikt u op OK.
  2. Als u al een nieuw abonnement hebt aangeschaft, typt of plakt u uw activeringscode (inclusief koppeltekens) en klikt u op Activeren.
  3. Wanneer het bericht Activering geslaagd verschijnt, klikt u op OK om het dialoogvenster te sluiten.

Uw Avast AntiTrack-abonnement is nu actief.

Ga als volgt te werk om een bestaand abonnement direct na installatie te activeren:

1. Tik op het pictogram Avast AntiTrack op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  2. Tik op Abonnementen bekijken.
  3. Tik op Al aangeschaft?.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens), en tik op Activeren.

Uw Avast AntiTrack-abonnement is nu actief.

Probleemoplossing

Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, kunt u deze mogelijke oplossingen proberen:

• Gebruik uw Avast-accountom een kopie van uw activeringscode op te halen om de mogelijkheid uit te sluiten dat het probleem wordt veroorzaakt door de activeringscode zelf. Raadpleeg het volgende artikel voor gedetailleerde instructies voor het zoeken van uw activeringscode via uw Avast-account:
  • Raadpleeg het volgende artikel voor advies als een foutmelding wordt weergegeven tijdens de activering:
  • Verwijder Avast Premium Security volledig en installeer het programma vervolgens opnieuw. Dit kan problemen oplossen die worden veroorzaakt door een verkeerde configuratie of beschadigde bestanden. Het wordt aanbevolen de volledige stappen in onderstaande artikelen uit te voeren:

Activeer uw abonnement nadat u het programma opnieuw hebt geïnstalleerd.

Als u uw abonnement nog steeds niet kunt activeren, kunt u het formulier voor technische ondersteuning van Avast openen door op onderstaande koppeling te klikken. Nadat u het verzoek hebt ingediend, neemt een ondersteuningsmedewerker van Avast contact met u op om het probleem op te lossen.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over Avast AntiTrack:

Als u uw abonnement wilt overbrengen van het ene apparaat naar het andere, raadpleegt u het volgende artikel:

• Avast AntiTrack Premium 2.x voor Windows
  • Avast AntiTrack 1.x voor Mac
  • Avast AntiTrack 1.x voor Android
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1, 32-/64-bits

• Apple macOS 11.x (Big Sur)
  • Apple macOS 10.15.x (Catalina)
  • Apple macOS 10.14.x (Mojave)
  • Apple macOS 10.13.x (High Sierra)
  • Apple macOS 10.12.x (Sierra)
  • Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan)

• Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) – Android 10 (API 29)