Avast Ultimate-abonnementsbundels activeren

Avast biedt de volgende Avast Ultimate-abonnementsbundels:

• Avast Ultimate (meerdere apparaten): kan worden gebruikt op 10 apparaten tegelijk en omvat producten voor Windows, Mac, Android en iOS.
  • Avast Windows Ultimate: kan worden gebruikt op 1 Windows-pc en bevat alleen producten voor Windows.
  • Avast Mac Ultimate: Kan worden gebruikt op 1 Mac en bevat alleen producten voor de Mac.
  • Avast Mobile Ultimate: bevat alleen producten voor Android. U kunt elk product op maximaal 5 apparaten tegelijk activeren.

Raadpleeg de informatie hieronder over de beschikbare Avast-producten voor elk platform:

Avast Ultimate activeren

Deze instructies zijn van toepassing als u Avast Ultimate (meerdere apparaten) of Avast Windows Ultimate hebt aangeschaft.

Zoek voordat u onderstaande stappen uitvoert uw activeringscode. Deze vindt u in het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

Uw Avast Ultimate-abonnement installeren en activeren in Windows:

1. Download de nieuwste versie van Avast Premium Security voor Windows van de officiële website van Avast en installeer deze.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide installatie-instructies:
  2. Klik tijdens de eerste installatie van de toepassing op Activeren, ... of ga via het hoofdscherm van de toepassing naar MenuActiveringscode invoeren.
  3. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) en klik dan op Invoeren.
  4. Klik op Activeren en installeren om alle producten in uw Avast Ultimate-abonnement te installeren en activeren. Schakel het vakje uit van producten die u nu niet wil installeren.

Uw Avast Ultimate-abonnement is nu actief op uw Windows-pc.

In het volgende artikel vindt u instructies voor het activeren van Avast Premium Security op een Windows-pc:

Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit artikel als het activeren niet lukt.

Deze instructies zijn van toepassing als u Avast Ultimate (meerdere apparaten) of Avast Mac Ultimate hebt aangeschaft.

Zoek voordat u onderstaande stappen uitvoert uw activeringscode. Deze vindt u in het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

Uw Avast Ultimate-abonnement installeren en activeren op een Mac:

1. Download de nieuwste versie van Avast Security voor Mac van de officiële website van Avast en installeer deze.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide installatie-instructies:
  2. Open Avast Security en ga naar MenuActiveer betaalde functies.
  3. Voer uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in en klik op Activeren.
  4. Klik op Toon mijn apps in het dialoogvenster dat wordt weergegeven, ... of ga naar MenuMijn abonnementen.
  5. Klik op Installeren naast Avast SecureLine VPN, Avast Cleanup Premium en Avast AntiTrack om alle producten in uw Avast Ultimate-abonnement te installeren en activeren.

Uw Avast Ultimate-abonnement is nu actief op uw Mac.

In het volgende artikel vindt u instructies voor het activeren van Avast Premium Security op een Mac:

Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit artikel als het activeren niet lukt.

Deze instructies zijn van toepassing als u Avast Ultimate (meerdere apparaten) of Avast Mobile Ultimate hebt aangeschaft.

Zoek voordat u onderstaande stappen uitvoert uw activeringscode. Deze vindt u in het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

Voer onderstaande instructies uit voor het installeren en activeren van elke app op uw apparaten:

Avast Mobile Security Premium

1. Download de nieuwste versie van Avast Mobile Security voor Android van de Google Play Store en installeer deze. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide installatie-instructies:
  2. Open Avast Mobile Security en tik op Nu scannen. Nadat de scan is voltooid, wordt u gevraagd eventuele gevonden problemen te verwijderen.
  3. Tik op Kies voor volledige bescherming.
  4. Tik op Meer opties (drie punten) ▸ Al aangeschaft?.
  5. Tik op Een activeringscode gebruiken.
  6. Voer uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in en tik op Deze code gebruiken.

Avast Mobile Security Premium is nu actief.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide activeringsinstructies:

Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit artikel als het activeren niet lukt.

Avast Cleanup Premium

1. Download de nieuwste versie van Avast Cleanup voor Android van de Google Play Store en installeer deze. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide installatie-instructies:
  2. Open Avast Cleanup en tik op Aan de slagNu upgraden.
  3. Tik op Meer opties (drie punten) ▸ Activeringscode invoeren.
  4. Voer uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in en tik op Bevestigen.

Avast Mobile Security Premium is nu actief.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide activeringsinstructies:

Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit artikel als het activeren niet lukt.

Avast SecureLine VPN

1. Download de nieuwste versie van Avast SecureLine VPN voor Android van de Google Play Store en installeer deze. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide installatie-instructies:
  2. Open Avast SecureLine VPN en tik op Al aangeschaft?.
  3. Tik op Activeringscode invoeren.
  4. Voer uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in en tik op Activeren.

Avast SecureLine VPN is nu actief.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide activeringsinstructies:

Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit artikel als het activeren niet lukt.

Avast AntiTrack

1. Download de nieuwste versie van Avast AntiTrack voor Android van de Google Play Store en installeer deze. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide installatie-instructies:
  2. Open Avast AntiTrack en tik op Abonnementen bekijkenAl aangeschaft?.
  3. Voer uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in en tik op Activeren.

Avast AntiTrack is nu actief.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide activeringsinstructies:

Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit artikel als het activeren niet lukt.

Deze instructies zijn van toepassing als u Avast Ultimate (meerdere apparaten) hebt aangeschaft.

Zoek voordat u onderstaande stappen uitvoert uw activeringscode. Deze vindt u in het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

Voer onderstaande instructies uit voor het installeren en activeren van elke app op uw apparaten:

Avast Mobile Security Premium

1. Download de nieuwste versie van Avast Mobile Security voor iOS van de App Store en installeer deze. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide installatie-instructies:
  2. Open Avast Mobile Security. Als u wordt gevraagd een gratis proefperiode te starten, tikt u op Niet nu.
  3. Tik op UpgradenAl aangeschaft?.
  4. Tik op Voer de code van uw Avast-abonnement in.
  5. Voer uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in en tik op OK.

Avast Mobile Security Premium is nu actief.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide activeringsinstructies:

Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit artikel als het activeren niet lukt.

Avast SecureLine VPN

1. Download de nieuwste versie van Avast SecureLine VPN voor iOS van de App Store en installeer deze. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide installatie-instructies:
  2. Open Avast SecureLine VPN en tik op Al aangeschaft?.
  3. Tik op Activeringscode invoeren.
  4. Voer uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in en tik op Doorgaan.

Avast SecureLine VPN is nu actief.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide activeringsinstructies:

Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit artikel als het activeren niet lukt.

Nog hulp nodig?

Het is raadzaam de informatie hieronder te lezen waarin wordt uitgelegd hoe u enkele van de meest voorkomende activeringsproblemen kunt oplossen.

• Gebruik uw Avast-account om uw activeringscode op te halen. Dan weet u zeker dat u de juiste activeringscode gebruikt. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  • Raadpleeg het volgende artikel voor advies als een foutmelding wordt weergegeven tijdens de activering:
  • Als het automatisch installeren en activeren van de andere producten via Avast Premium Security niet lukt, probeert u elk product afzonderlijk te installeren en activeren. Raadpleeg de volgende artikelen voor instructies:
  • Als het automatisch installeren en activeren van de andere producten via Avast Security niet lukt, probeert u elk product afzonderlijk te installeren en activeren. Raadpleeg de volgende artikelen voor instructies:
  • Als het activeren met behulp van een activeringscode niet lukt, kunt u uw abonnement proberen te activeren door u aan te melden bij Avast Premium Security met de aanmeldingsgegevens van uw Avast-account. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  • Als het activeren met behulp van een activeringscode niet lukt, kunt u uw abonnement proberen te activeren door u aan te melden bij Avast Security met de aanmeldingsgegevens van uw Avast-account. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Als u uw abonnement nog steeds niet kunt activeren, kunt u het formulier voor technische ondersteuning van Avast openen door op onderstaande koppeling te klikken. Nadat u het verzoek hebt ingediend, neemt een ondersteuningsmedewerker van Avast contact met u op om het probleem op te lossen.

• Avast Premium Security 21.x voor Windows
  • Avast SecureLine VPN 5.x voor Windows
  • Avast Cleanup Premium 21.x voor Windows
  • Avast AntiTrack 5.x voor Windows

• Avast Premium Security 14.x voor Mac
  • Avast SecureLine VPN 3.x voor Mac
  • Avast Cleanup Premium 4.x voor Mac
  • Avast AntiTrack 3.x voor Mac

• Avast Mobile Security Premium 6.x voor Android
  • Avast SecureLine VPN 5.x voor Android
  • Avast Cleanup Premium 5.x voor Android
  • Avast AntiTrack 1.x voor Android

• Avast Mobile Security Premium 2.x voor iOS
  • Avast SecureLine VPN 5.x voor iOS
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1 met Convenient Rollup Update, 32 / 64-bit

• Apple macOS 10.12.x (Sierra)

• Google Android 6.0 (Marshmallow, API 23) of nieuwer

• Apple iOS 12.0 of nieuwer