Avast Ultimate-abonnementsbundels activeren

Avast biedt op dit moment de volgende Ultimate-abonnementsbundels:

• Avast Ultimate (meerdere apparaten) kunt u tot 10 apparaten tegelijk activeren en is geldig voor producten in Windows, Mac, Android en iOS.
  • Avast Windows Ultimate: kan worden gebruikt op 1 Windows-pc en bevat alleen producten voor Windows.
  • Avast Mac Ultimate: kan worden gebruikt op 1 Mac en bevat alleen producten voor Macs.
  • Avast Mobile Ultimate: bevat alleen producten voor Android. U kunt elk product op maximaal 5 apparaten tegelijk activeren.

Afhankelijk van welk abonnement op Avast Ultimate u hebt aangeschaft, kunt u gebruikmaken van de vier productpakketten die hieronder staan vermeld:

Uw abonnement op Avast Ultimate activeren

Afhankelijk van het type abonnement dat u koopt, kunt u uw abonnement op één of op alle onderstaande platforms activeren.
  1. Download en installeer de nieuwste versie van Avast Premium Security.
  2. Open de gebruikersinterface van Avast Premium Security en ga naar MenuMijn abonnementen.
  3. Klik op het scherm Mijn abonnementen op Voer een geldige activeringscode in.
  4. Typ of plak uw activeringscode en klik op Invoeren.
  5. Avast Premium Security is geactiveerd. Klik op Activeren en installeren naast Avast Cleanup en Avast SecureLine VPN.

Avast Ultimate is nu geïnstalleerd en geactiveerd op uw pc. U vindt de verloopdatum van uw abonnement onder Aabonnementen op deze computer. Alle producten in de lijst zouden dezelfde verloopdatum moeten hebben.

Raadpleeg onderstaand artikel voor uitgebreide activeringsinstructies:

1. Download en installeer de nieuwste versie van Avast Premium Security.
  2. Open Avast Security en ga naar MenuActiveer betaalde functies.
  3. Klik in het tekstvak en typ of plak uw activeringscode. Klik daarna op Activeren.
  4. Klik in het hoofdvenster van Avast Premium Security op MenuMijn abonnementen.
  5. Klik op het scherm Voorkeuren op Activeren naast Avast Cleanup Pro en Avast SecureLine VPN.
  6. Voer als daarom wordt gevraagd de gebruikersnaam en het wachtwoord van de systeembeheerder in en klik op OK.

Uw Avast Ultimate-abonnement is nu geactiveerd op uw Mac.

U kunt elke Android-app afzonderlijk activeren door onderstaande stappen uit te voeren:

Avast Mobile Security Premium activeren

1. Download de nieuwste versie van Avast Mobile Security in de Google Play Store en installeer deze.
  2. Open Avast Mobile Security en tik op Aan de slagNu upgraden.
  3. Selecteer Menu (drie punten) en Al gekocht?.
  4. Selecteer Een activeringscode gebruiken.
  5. Typ of plak uw activeringscode in het tekstvak, inclusief verbindingsstreepjes. Tik daarna op Deze code gebruiken om de activering te voltooien.

Avast Mobile Security Premium wordt nu geactiveerd op uw Android-apparaat.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Avast Cleanup Pro activeren

1. Download de nieuwste versie van Avast Cleanup in de Google Play Store en installeer deze.
  2. Open Avast Cleanup en tik op Aan de slag.
  3. Tik op Menu (drie punten) rechtsboven en selecteer Activeringscode invoeren.
  4. Voer uw activeringscode in het tekstvak in en tik op Bevestigen.

Avast Cleanup Pro wordt nu geactiveerd op uw Android-apparaat.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Avast SecureLine VPN activeren

1. Download de nieuwste versie van Avast SecureLine VPN in de Google Play Store en installeer deze.
  2. Open Avast SecureLine VPN en tik op U hebt het product al gekocht?.
  3. Tik op Activeringscode invoeren.
  4. Voer uw activeringscode in het tekstvak in en tik op Activeren.

Avast SecureLine VPN wordt nu geactiveerd op uw Android-apparaat.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

U kunt elke iOS-app afzonderlijk activeren door onderstaande stappen uit te voeren:

Avast Mobile Security Premium activeren

1. Download de nieuwste versie van Avast Mobile Security in de App Store en installeer deze.
  2. Open Avast Mobile Security. Als u wordt gevraagd een gratis proefperiode te starten, tikt u op Niet nu.
  3. Tik als u daarom wordt gevraagd op Toestaan om Avast Mobile Security toestemming te geven om u meldingen te sturen.
  4. Tik rechtsboven, op Upgraden en selecteer Al gekocht?.
  5. Tik op Voer de code van uw Avast-abonnement in.
  6. Voer uw activeringscode in het tekstvak in (inclusief koppeltekens) en tik op OK.
  7. Tik op OK.

Avast Mobile Security Premium wordt nu geactiveerd op uw iOS-apparaat.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Avast SecureLine VPN activeren

1. Download de nieuwste versie van Avast SecureLine VPN in de App Store en installeer deze.
  2. Tik op U hebt het product al gekocht?.
  3. Tik op Activeringscode invoeren.
  4. Voer uw activeringscode in het tekstvak in en tik op Doorgaan.

Avast SecureLine VPN wordt nu geactiveerd op uw iOS-apparaat.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

• Avast Premium Security 20.x voor Windows
  • Avast SecureLine VPN 5.x voor Windows
  • Avast Cleanup Premium 19.x voor Windows

• Avast Premium Security 14.x voor Mac
  • Avast SecureLine VPN 3.x voor Mac
  • Avast Cleanup Premium 3.x voor Mac

• Avast Mobile Security Premium 6.x voor Android
  • Avast SecureLine VPN 5.x voor Android
  • Avast Cleanup Pro 4.x voor Android

• Avast Mobile Security Premium 2.x voor iOS
  • Avast SecureLine VPN 5.x voor iOS

• Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger

• Apple iOS 12,0 of hoger