Avast Ultimate-abonnementsbundels activeren

Avast biedt op dit moment de volgende Ultimate-abonnementsbundels:

• Avast Ultimate (meerdere apparaten): kan worden gebruikt op 10 apparaten tegelijk en is geldig voor producten in Windows, Mac, Android en iOS.
  • Avast Windows Ultimate: kan worden gebruikt op 1 Windows-pc en bevat alleen producten voor Windows.
  • Avast Mac Ultimate: kan worden gebruikt op 1 Mac en bevat alleen producten voor de Mac.
  • Avast Mobile Ultimate: kan worden gebruikt op 5 Android-apparaten tegelijk en bevat alleen producten voor Android.

Afhankelijk van welk abonnement op Avast Ultimate u hebt aangeschaft, kunt u gebruikmaken van de vier productpakketten die hieronder staan vermeld:

Avast Ultimate activeren

Afhankelijk van het type abonnement dat u koopt, kunt u uw abonnement op één of op alle onderstaande platforms activeren.
  1. Download en installeer de nieuwste versie van Avast Premium Security voor Windows.
  2. Open Avast Premium Security en ga naar MenuActiveringscode invoeren.
  3. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Invoeren.
  4. Klik op Activeren en installeren naast Avast Cleanup en Avast SecureLine VPN.

Uw abonnement op Avast Ultimate is nu actief op uw Windows-apparaat.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

1. Download en installeer de nieuwste versie van Avast Security voor Mac.
  2. Open Avast Security en selecteer Doorgaan met Premium.
  3. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Activeren.
  4. Klik in het hoofdvenster van Avast Premium Security op MenuMijn abonnementen.
  5. Klik op Activeren naast Avast SecureLine VPN en Avast Cleanup Premium.
  6. Gebruik als u daarom wordt gevraagd uw Touch ID of voer uw beheerderswachtwoord in en klik op OK om toestemming te geven.

Uw Avast Ultimate-abonnement is nu actief op uw Mac.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide installatie-instructies:

Voer onderstaande instructies uit voor het installeren en activeren van elk product op uw apparaten:

Avast Mobile Security Premium

1. Download de nieuwste versie van Avast Mobile Security uit Google Play Store en installeer deze.
  2. Open Avast Mobile Security en tik op Nu scannen, en vervolgens op Toestaan.
  3. Wanneer de scanbewerking is voltooid, selecteert u Kies voor volledige bescherming.
  4. Selecteer Menu (drie punten) en Al gekocht?.
  5. Selecteer Een activeringscode gebruiken.
  6. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en tik op Deze code gebruiken.

Avast Mobile Security Premium is nu actief op uw Android-apparaat.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Avast Cleanup Premium

1. Download en installeer de nieuwste versie van Avast Cleanup uit Google Play Store.
  2. Open Avast Cleanup en tik op Aan de slag.
  3. Tik op Nu upgraden.
  4. Tik op Menu (drie puntjes) rechtsboven en selecteer Activeringscode invoeren.
  5. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en tik op Bevestigen.

Avast Cleanup Premium is nu actief op uw Android-apparaat.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Avast SecureLine VPN

1. Download de nieuwste versie van Avast SecureLine VPN in de Google Play Store en installeer deze.
  2. Open Avast SecureLine VPN en tik op Menu (drie puntjes) ▸ Al gekocht?.
  3. Tik op Activeringscode invoeren.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en tik op Activeren.

Avast SecureLine VPN is nu actief op uw Android-apparaat.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Voer onderstaande instructies uit voor het installeren en activeren van elk product op uw apparaten:

Avast Mobile Security Premium

1. Download de nieuwste versie van Avast Mobile Security in de App Store en installeer deze.
  2. Open Avast Mobile Security. Als u wordt gevraagd een gratis proefperiode te starten, tikt u op Niet nu.
  3. Tik als u daarom wordt gevraagd op Toestaan om Avast Mobile Security toestemming te geven om u meldingen te sturen.
  4. Tik rechtsboven, op Upgraden en selecteer U hebt het product al gekocht?.
  5. Tik op Voer de code van uw Avast-abonnement in.
  6. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en tik op OK.
  7. Tik op OK.

Avast Mobile Security Premium is nu actief op uw iOS-apparaat.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Avast SecureLine VPN

1. Download de nieuwste versie van Avast SecureLine VPN in de App Store en installeer deze.
  2. Open Avast SecureLine en tik op U hebt het product al gekocht?.
  3. Tik op Activeringscode invoeren.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en tik op Doorgaan.

Avast SecureLine VPN is nu actief op uw iOS-apparaat.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

• Avast Premium Security 20.x voor Windows
  • Avast SecureLine VPN 5.x voor Windows
  • Avast Cleanup Premium 20.x voor Windows

• Avast Premium Security 14.x voor Mac
  • Avast SecureLine VPN 3.x voor Mac
  • Avast Cleanup Premium 3.x voor Mac

• Avast Mobile Security Premium 6.x voor Android
  • Avast SecureLine VPN 5.x voor Android
  • Avast Cleanup Premium 5.x voor Android

• Avast Mobile Security Premium 2.x voor iOS
  • Avast SecureLine VPN 5.x voor iOS

• Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan)

• Google Android 6.0 (Marshmallow, API 23) of hoger

• Apple iOS 12.0 of hoger