Het probleem oplossen waarbij de gebruikersinterface van Avast niet wordt geladen op een Windows-pc | Avast

Problemen oplossen wanneer Avast Antivirus of Avast Cleanup Premium niet wordt geladen

In uitzonderlijke gevallen wordt Avast Cleanup Premium of Avast Antivirus niet geladen en verschijnt een van onderstaande foutmeldingen:

• Sorry, we've crashed
  • Sorry, our screen didn't load
  • Helaas...

Dat kan het gevolg zijn van niet goed ingestelde Windows-services. Zorg ervoor dat de Windows-services in kwestie zo zijn ingesteld dat ze automatisch worden uitgevoerd, of installeer het product opnieuw door de stappen in dit artikel uit te voeren.

Instructies

Controleer voordat u begint of u bij Windows bent aangemeld als gebruiker met beheerdersbevoegdheden.
  1. Druk op uw toetsenbord tegelijkertijd op de toetsen Win en R, typ services.msc en klik op OK om de console Windows-services te openen.
  2. Zoek het item Avast Antivirus in de console Services, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Eigenschappen.
  3. Selecteer het tabblad Algemeen, klik op de vervolgkeuzelijst naast Opstarttype en selecteer Automatisch. Klik vervolgens op Toepassen om de wijzigingen te bevestigen.
  4. Als de service niet meer wordt uitgevoerd, klikt u op Starten in het gedeelte Status van service.
  5. Zoek het item Remote Desktop Services in de console Services, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Eigenschappen.
  6. Selecteer het tabblad Algemeen, klik op de vervolgkeuzelijst naast Opstarttype en selecteer Automatisch. Klik op Toepassen om uw wijzigingen op te slaan.
  7. Start uw pc opnieuw en probeer Avast Antivirus weer te openen.
  1. Druk op uw toetsenbord tegelijkertijd op de toetsen Win en R, typ services.msc en klik op OK om de console Windows-services te openen.
  2. Zoek het item Avast Cleanup Premium in de console Services, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Eigenschappen.
  3. Selecteer het tabblad Algemeen, klik op de vervolgkeuzelijst naast Opstarttype en selecteer Automatisch. Klik op Toepassen om uw wijzigingen op te slaan.
  4. Als de service niet meer wordt uitgevoerd, klikt u op Starten in het gedeelte Status van service.
  5. Start uw pc opnieuw en probeer Avast Cleanup Premium weer te openen.

Als u de foutmelding blijft zien, raadpleegt u Verdere aanbevelingen voor extra suggesties om het probleem op te lossen.

Verdere aanbevelingen

Als het probleem aanhoudt nadat u de instructies in dit artikel hebt uitgevoerd, is het raadzaam Avast Cleanup Premium opnieuw te installeren. Voer de volgende stappen uit:

1. Verwijder Avast Cleanup Premium. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Start de pc opnieuw.
  3. Wanneer Avast Cleanup Premium volledig is verwijderd van uw pc, installeert u de toepassing opnieuw. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

Als het probleem aanhoudt nadat u de instructies in dit artikel hebt uitgevoerd, is het raadzaam Avast Antivirus opnieuw te installeren. Voer de volgende stappen uit:

1. Verwijder de huidige versie van Avast Antivirus. Raadpleeg het artikel in kwestie voor uitgebreide instructies:
  2. Start de pc opnieuw.
  3. Wanneer uw versie van Avast Antivirus volledig van uw pc is verwijderd, installeert u de toepassing opnieuw. Raadpleeg het artikel in kwestie voor uitgebreide instructies:

Als het goed is, kan de gebruikersinterface van de toepassing nu gewoon worden geopend.

• Avast Premium Security 21.x voor Windows
  • Avast Free Antivirus 21.x voor Windows
  • Avast Omni 1.x voor Windows
  • Avast Cleanup Premium 21.x voor Windows
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1 met Convenient Rollup Update, 32 / 64-bit