Avast Ultimate-abonnementsbundels activeren

Avast biedt op dit moment de volgende Ultimate-abonnementsbundels:

• Avast Ultimate (meerdere apparaten): kan worden gebruikt op 10 apparaten tegelijk en is geldig voor producten in Windows, Mac, Android en iOS.
  • Avast Windows Ultimate: kan worden gebruikt op 1 Windows-pc en bevat alleen producten voor Windows.
  • Avast Mac Ultimate: kan worden gebruikt op 1 Mac en bevat alleen producten voor Macs.
  • Avast Mobile Ultimate: omvat alleen producten voor Android. U kunt elk product op maximaal 5 apparaten tegelijk activeren.

Afhankelijk van welk abonnement op Avast Ultimate u hebt aangeschaft, kunt u gebruikmaken van de vier productpakketten die hieronder staan vermeld:

Uw abonnement op Avast Ultimate activeren

Afhankelijk van het type abonnement dat u koopt, kunt u uw abonnement op één of op alle onderstaande platforms activeren.
  1. Download en installeer de nieuwste versie van Avast Premium Security.
  2. Open de gebruikersinterface van Avast Premium Security en ga naar MenuMijn abonnementen.
  3. Klik op het scherm Mijn abonnementen op Voer een geldige activeringscode in.
  4. Typ of plak uw activeringscode en klik op Invoeren.
  5. Avast Premium Security en Avast Passwords worden geactiveerd. Klik op Activeren en installeren naast Avast Cleanup en Avast SecureLine VPN.

Uw Avast Ultimate-abonnement is nu geactiveerd in Windows. U vindt de verloopdatum van uw abonnement onder Aabonnementen op deze computer. De abonnementen voor Avast Premium Security, Avast Cleanup Premium, Avast SecureLine VPN en Avast Passwords moeten dezelfde verloopdatum hebben.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide activeringsinstructies:

1. Download en installeer de nieuwste versie van Avast Premium Security.
  2. Open Avast Security en ga naar MenuBetaalde functies activeren.
  3. Klik in het tekstvak en typ of plak uw activeringscode. Klik daarna op Activeren.
  4. Klik in het hoofdvenster van Avast Premium Security op MenuMijn abonnementen.
  5. Klik op het scherm Voorkeuren op Activeren naast Avast Cleanup Pro, Avast SecureLine VPN en Avast Passwords Pro.
  6. Voer als daarom wordt gevraagd de gebruikersnaam en het wachtwoord van de systeembeheerder in en klik op OK.

Uw Avast Ultimate-abonnement is nu geactiveerd op uw Mac.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

U kunt elke Android-app afzonderlijk activeren door onderstaande stappen uit te voeren:

Avast Mobile Security activeren

1. Download de nieuwste versie van Avast Mobile Security in de Google Play Store en installeer deze.
  2. Open Avast Mobile Security en tik op Aan de slagNu upgraden.
  3. Tik op Menu (drie punten) rechtsboven en selecteer Activeringscode invoeren.
  4. Voer uw activeringscode in het tekstvak in en tik op Bevestigen.

Avast Mobile Security wordt nu geactiveerd op uw Android-apparaat.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Avast Cleanup activeren

1. Download de nieuwste versie van Avast Cleanup in de Google Play Store en installeer deze.
  2. Open Avast Cleanup en tik op Aan de slag.
  3. Tik op Menu (drie punten) rechtsboven en selecteer Activeringscode invoeren.
  4. Voer uw activeringscode in het tekstvak in en tik op Bevestigen.

Avast Cleanup wordt nu geactiveerd op uw Android-apparaat.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Avast SecureLine VPN activeren

1. Download de nieuwste versie van Avast SecureLine VPN in de Google Play Store en installeer deze.
  2. Open Avast SecureLine VPN en tik op Al gekocht?.
  3. Tik op Activeringscode invoeren.
  4. Voer uw activeringscode in het tekstvak in en tik op Doorgaan.

Avast SecureLine VPN wordt nu geactiveerd op uw Android-apparaat.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Avast Passwords activeren

Voor Avast Passwords is geen activering nodig in Android. Na het installeren van de nieuwste versie van Avast Passwords via de Google Play Store is de app klaar voor gebruik.

U kunt elke iOS-app afzonderlijk activeren door onderstaande stappen uit te voeren:

Avast Mobile Security activeren

1. Download de nieuwste versie van Avast Mobile Security in de App Store en installeer deze.
  2. Open Avast Mobile Security. Als u wordt gevraagd een gratis proefperiode te starten, tikt u op Niet nu.
  3. Tik als u daarom wordt gevraagd op Toestaan om Avast Mobile Security toestemming te geven om u meldingen te sturen.
  4. Tik rechtsboven, op Upgraden en selecteer Al gekocht?.
  5. Tik op Voer de code van uw Avast-abonnement in.
  6. Voer uw activeringscode in het tekstvak in en tik op OK.

Avast Mobile Security wordt nu geactiveerd op uw iOS-apparaat.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Avast SecureLine VPN activeren

1. Download de nieuwste versie van Avast SecureLine VPN in de App Store en installeer deze.
  2. Tik op Al gekocht?.
  3. Tik op Voer de code van uw Avast-abonnement in.
  4. Voer uw activeringscode in het tekstvak in en tik op Doorgaan.

Avast SecureLine VPN wordt nu geactiveerd op uw iOS-apparaat.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

Avast Passwords activeren

Voor Avast Passwords is geen activering nodig in iOS. Na het installeren van de nieuwste versie van Avast Passwords via de App Store is de app klaar voor gebruik.

• Avast Premier 19.x voor Windows
  • Avast SecureLine VPN 5.x voor Windows
  • Avast Cleanup Premium 18.x voor Windows
  • Avast Passwords 1.x voor Windows

• Avast Security 14.x voor Mac
  • Avast SecureLine VPN 3.x voor Mac
  • Avast Cleanup Pro 2.x voor Mac
  • Avast Passwords 2.x voor Mac

• Avast Mobile Security Pro 6.x voor Android
  • Avast SecureLine VPN 5.x voor Android
  • Avast Cleanup Pro 4.x voor Android
  • Avast Passwords 1.x voor Android

• Avast Mobile Security 1.x voor iOS
  • Avast SecureLine VPN 5.x voor iOS
  • Avast Passwords 1.x voor iOS

• Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger

• Apple iOS 10.0 of hoger