Avast Cleanup Premium activeren | Avast

Een Avast Cleanup Premium-abonnement activeren

Avast Cleanup Premium voor Windows is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. Na installatie van Avast Cleanup Premium moet u uw abonnement mogelijk handmatig activeren.

Avast Cleanup Premium voor Mac is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. Na installatie van Avast Cleanup Premium moet u mogelijk het abonnement handmatig activeren met een geldige activeringscode.

Avast Cleanup Premium voor Android is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. Na installatie van Avast Cleanup moet u mogelijk het abonnement handmatig activeren met een geldige activeringscode.

Avast Cleanup Premium-abonnementen die via Google Play Store zijn gekocht, worden automatisch geactiveerd op het apparaat dat u voor de aankoop hebt gebruikt en hoeven niet handmatig te worden geactiveerd.

De door u gekozen activeringsmethode:

Activeringscode invoeren

Avast Cleanup Premium activeren met een activeringscode:

1. Zoek uw activeringscode. Deze vindt u in het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Dubbelklik op het pictogram van Avast Cleanup Premium op het bureaublad van Windows om de toepassing te openen.
  3. Ga naar MenuMijn abonnementen.
  4. Klik op Activeringscode invoeren.
  5. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Invoeren.
  6. Controleer uw abonnementsgegevens. Als u meerdere geldige abonnementen hebt, klikt u op de pijl-omlaag om het abonnement te selecteren dat u wilt gebruiken.

Klik op Doorgaan om de activering te voltooien.

Uw abonnement op Avast Cleanup Premium is nu geactiveerd. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit artikel als het activeren niet lukt.

Als u Avast Cleanup Premium (meerdere apparaten) hebt gekocht, kunt u dezelfde activeringscode gebruiken om Avast Cleanup Premium te activeren op uw Windows-, Mac- en Android-apparaten.

Om te bevestigen welk abonnement u hebt gekocht, bekijkt u het e-mailbericht met de bestelbevestiging of het Avast-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u bij de aankoop van Avast Cleanup Premium hebt gebruikt.
  1. Zoek uw activeringscode. Deze vindt u in het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Dubbelklik op het pictogram Avast Cleanup in de map Toepassingen om de toepassing te openen.
  3. Klik op Activeringscode invoegen op het hoofdscherm van de toepassing, ... of klik op Avast CleanupActiveringscode invoegen in de menubalk van Apple.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Activeren.

Uw abonnement op Avast Cleanup Premium is nu geactiveerd. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit artikel als het activeren niet lukt.

Als u volledige schijftoegang nog niet hebt ingeschakeld,raadpleegt u het volgende artikel voor instructies om de eerste installatie van Avast Cleanup Premium Te voltooien:

Als u Avast Cleanup Premium (meerdere apparaten) hebt gekocht, kunt u dezelfde activeringscode gebruiken om Avast Cleanup Premium te activeren op uw Mac-, Windows- en Android-apparaten.

Om te bevestigen welk abonnement u hebt gekocht, bekijkt u het e-mailbericht met de bestelbevestiging of het Avast-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u bij de aankoop van Avast Cleanup Premium hebt gebruikt.
  1. Zoek uw activeringscode. Deze vindt u in het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Tik op het symbool Avast Cleanup op het hoofdscherm van uw apparaat. De app wordt geopend.
  3. Tik op Upgraden.
  4. Tik op Meer opties (drie punten) ▸ Activeringscode invoeren.
  5. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en tik op Bevestigen.

Uw abonnement op Avast Cleanup Premium is nu geactiveerd. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit artikel als het activeren niet lukt.

Als u Avast Cleanup Premium (meerdere apparaten) hebt gekocht, kunt u dezelfde activeringscode gebruiken om Avast Cleanup Premium te activeren op uw Android-, Windows- en Mac-apparaten.

Om te bevestigen welk abonnement u hebt gekocht, bekijkt u het e-mailbericht met de bestelbevestiging of het Avast-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u bij de aankoop van Avast Cleanup Premium hebt gebruikt.

Aanmelden bij een Avast-account

Ga als volgt te werk om Avast Cleanup Premium te activeren via uw Avast-account:

1. Zorg ervoor dat u weet welk e-mailadres u hebt gebruikt voor de aankoop van Avast Cleanup Premium. Dit is het e-mailadres waarop u na aankoop van het product het bevestigingsbericht hebt ontvangen.
  2. Dubbelklik op het pictogram van Avast Cleanup Premium op het bureaublad van Windows om de toepassing te openen.
  3. Ga naar MenuMijn abonnementen.
  4. Klik op Aanmelden bij uw Avast-account.
  5. Voer de aanmeldingsgegevens in voor uw Avast-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van Avast Cleanup Premium en klik op Aanmelden.

Selecteer als u nog geen Avast-account hebt het tabblad Account maken om een nieuw Avast-account te maken met hetzelfde e-mailadres dat u hebt gebruikt voor de aankoop van Avast Cleanup Premium.
  6. Controleer uw abonnementsgegevens. Als u meerdere geldige abonnementen hebt, klikt u op de pijl-omlaag om het abonnement te selecteren dat u wilt gebruiken.

Klik op Doorgaan om de activering te voltooien.

Uw abonnement op Avast Cleanup Premium is nu geactiveerd. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit artikel als het activeren niet lukt.

Als u Avast Cleanup Premium (meerdere apparaten) hebt gekocht, kunt u Avast Cleanup Premium activeren op uw Windows-, Mac- en Android-apparaten.

Om te bevestigen welk abonnement u hebt gekocht, bekijkt u het e-mailbericht met de bestelbevestiging of het Avast-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u bij de aankoop van Avast Cleanup Premium hebt gebruikt.

Nog hulp nodig?

Het is raadzaam de informatie hieronder te lezen waarin wordt uitgelegd hoe u enkele van de meest voorkomende activeringsproblemen kunt oplossen.

Probeer de volgende oplossingen:

Probeer de volgende oplossingen:

• Controleer of uw Avast-account is gekoppeld aan het Avast Cleanup Premium-abonnement. U kunt dat controleren door het overzicht met de gekoppelde abonnementen te bekijken. Meld u hiervoor aan bij uw Avast-account in uw webbrowser en klik op de tegel Abonnement.
  • Als uw Avast Cleanup Premium-abonnement niet verschijnt in uw Avast-account, kunt u het abonnement handmatig toevoegen. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  • Voer de instructies uit om in plaats daarvan te activeren via een activeringscode.
  • Verwijder Avast Cleanup volledig en installeer het programma vervolgens opnieuw. Dit kan problemen oplossen die worden veroorzaakt door een verkeerde configuratie of beschadigde bestanden. Het wordt aanbevolen de volledige stappen in onderstaande artikelen uit te voeren: Activeer uw abonnement opnieuw nadat u het programma opnieuw hebt geïnstalleerd.

Als u uw abonnement nog steeds niet kunt activeren, kunt u het formulier voor technische ondersteuning van Avast openen door op onderstaande koppeling te klikken. Nadat u het verzoek hebt ingediend, neemt een ondersteuningsmedewerker van Avast contact met u op om het probleem op te lossen.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over Avast Cleanup Premium:

Raadpleeg het artikel in kwestie voor meer informatie over het gebruik van Avast Cleanup Premium:

Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u uw abonnement kunt overzetten naar een ander apparaat:

• Avast Cleanup Premium 21.x voor Windows
  • Avast Cleanup Premium 4.x voor Mac
  • Avast Cleanup Premium 5.x voor Android

• Apple Mac OS X 10.10.x (Yosemite)

• Google Android 6.0 (Marshmallow, API 23) of nieuwer