Het programma Avast Antivirus met een wachtwoord beschermen

U kunt een wachtwoord instellen voor Avast Antivirus om verschillende onderdelen van het programma te beschermen. U hebt al een wachtwoord ingesteld, maar bent het vergeten? Lees dan het volgende artikel:

Avast Antivirus met een wachtwoord beschermen

1. Open de gebruikersinterface van Avast en klik op @ID_33 ▸ @ID_67.
  2. Selecteer achtereenvolgens het tabblad @ID_68 en @ID_115 ▸ @ID_116.
  3. Stel een wachtwoord in, voer het opnieuw in en klik op @ID_116 om te bevestigen.
  4. Schakel een van de volgende opties in:
    Wijzig uw wachtwoord door te klikken op @ID_117 of verwijder uw wachtwoord door te klikken op @ID_118.
    • @ID_119: schakel wachtwoordbeveiliging voor @ID_67 alleen in binnen @ID_120.
    • @ID_121: schakel wachtwoordbeveiliging in voor toegang tot Avast Antivirus en @ID_67.

Voor toegang tot onderdelen die met een wachtwoord zijn beschermd moet u het wachtwoord invoeren en op @ID_96 klikken.