Het programma Avast Antivirus met een wachtwoord beschermen

U kunt een wachtwoord instellen voor Avast Antivirus om verschillende onderdelen van het programma te beschermen. U hebt al een wachtwoord ingesteld, maar bent het vergeten? Lees dan het volgende artikel:

Avast Antivirus met een wachtwoord beschermen

1. Open de gebruikersinterface van Avast en klik op MenuInstellingen.
  2. Selecteer achtereenvolgens het tabblad Algemeen en WachtwoordWachtwoorden maken.
  3. Stel een wachtwoord in, voer het opnieuw in en klik op Wachtwoorden maken om te bevestigen.
  4. Schakel een van de volgende opties in:
    Wijzig uw wachtwoord door te klikken op Wachtwoord wijzigen of verwijder uw wachtwoord door te klikken op Wachtwoord verwijderen.
    • Alleen instellingen beschermen: schakel wachtwoordbeveiliging voor Instellingen alleen in binnen Avast Antivirus.
    • Alles beschermen (geavanceerde instellingen en algemene programmatoegang): schakel wachtwoordbeveiliging in voor toegang tot Avast Antivirus en Instellingen.

Voor toegang tot onderdelen die met een wachtwoord zijn beschermd moet u het wachtwoord invoeren en op OK klikken.