Abonnementen beheren via uw Avast-account

Avast Account is een portal waarop u al uw betaalde Avast-abonnementen kunt beheren. In dit artikel leest u hoe u een Avast-account kunt instellen of oplossingen kunt zoeken voor veelvoorkomende problemen.

Een Avast-account instellen

Er wordt niet automatisch een Avast-account ingesteld wanneer u een aankoop doet of u registreert voor een gratis product. U moet zelf een account instellen. Als u voor uw Avast-account hetzelfde e-mailadres gebruikt als voor de aankoop van een Avast-product, verschijnt uw abonnement automatisch in uw Avast-account.

Ga naar https://my.avast.com en klik op Registreren om u in te schrijven en een Avast-account in te stellen. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

Als u bij het instellen van een Avast-account een ander e-mailadres gebruikt dan u hebt opgegeven tijdens de aankoop van het product, kunt u zelf een Avast-abonnement koppelen aan uw Avast-account.

Het scherm Mijn abonnementen gebruiken

Ga naar https://subscriptions.avast.com/ om het scherm Mijn abonnementen te openen.

Als u nog niet bent aangemeld bij uw account op Avast-account, voert u uw e-mailadres en wachtwoord in en klikt u op Aanmelden. Als u geen Avast-account hebt, klikt u op Registreren.

Op het scherm Mijn abonnementen kunt u uw betaalde Avast-abonnementen bekijken en beheren. De volgende opties zijn beschikbaar voor elk product:

1. Bekijk informatie over uw abonnement, waaronder de vervaldatum en het aantal apparaten waarvoor het abonnement geldt.
  2. Klik op Naar klembord kopiëren om uw Activeringscode te kopiëren. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:
  3. Klik op Opzeggen om uw doorlopende abonnement te annuleren.
  4. Download de nieuwste versie.

Een Avast-abonnement koppelen aan uw Avast-account

U kunt uw Avast-abonnement zelf koppelen aan een bestaand Avast-account, zelfs als het Avast-account is geregistreerd met een ander e-mailadres dan het adres dat u hebt opgegeven tijdens de aankoop van het abonnement.

In het volgende artikel leest u hoe u zelf een betaald Avast-abonnement kunt koppelen aan uw Avast-account:

Een doorlopend abonnement opzeggen

1. Ga naar https://subscriptions.avast.com/ om het scherm Mijn abonnementen te openen.
Als u nog niet bent aangemeld bij uw account op Avast-account, voert u uw e-mailadres en wachtwoord in en klikt u op Aanmelden.
  1. Klik onder het abonnement in kwestie op Afmelden.
  2. Selecteer Meld mij af voor toekomstige verlengingen en laat mijn abonnement aflopen op DD-MM-JJJJ en klik op Bevestigen.
  3. Klik op Oké.

Uw doorlopende abonnement wordt nu uitgeschakeld.

U moet de opzegging van elk abonnement afzonderlijk beheren. Als u meerdere doorlopende Avast-abonnementen hebt, herhaalt u bovenstaande stappen voor elk abonnement dat u wilt opzeggen.

Als het niet lukt om een doorlopend abonnement op te zeggen via uw Avast-account, raadpleegt u het volgende artikel om te zien wat u nog meer kunt doen:

Probleemoplossing

Bij het instellen van of het aanmelden bij uw Avast account kunnen de volgende problemen optreden:

U weet het wachtwoord voor uw Avast-account niet:

U kunt zich niet aanmelden bij uw Avast-account:

• Als u de foutmelding 'De gebruikersnaam die of het wachtwoord dat u hebt ingevoerd is onjuist.' of 'MyAvast-servers zijn tijdelijk offline' ziet tijdens het aanmelden bij uw Avast-account, raadpleegt u het volgende artikel om het probleem op te lossen:

De koppeling in het activerings-e-mailbericht werkt niet:

Verdere aanbevelingen

In het volgende artikel vindt u meer informatie over het beheren van uw Avast-account:

Raadpleeg het volgende artikel voor instructies als u een Avast-abonnement wilt overdragen op een andere apparaat:

• Alle beschikbare consumentenproducten van Avast