Uw betalingsgegevens voor Avast-abonnementen bijwerken

Als u niet weet of u uw betalingsgegevens handmatig moet bijwerken, raadpleegt u de volgende sectie in dit artikel:

De methode voor het bijwerken van uw betalingsgegevens verschilt afhankelijk van de geautoriseerde wederverkoper die de aankoop van uw Avast-abonnement heeft verwerkt.

In het e-mailbericht met de bestelbevestiging of uw factuuroverzicht kunt u controleren welke geautoriseerde wederverkoper uw aankoop heeft verwerkt. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:

Uw betalingsgegevens bijwerken

Uw betalingsgegevens bijwerken via de klantenportal van Avast:

1. Open het e-mailbericht met de bestelbevestiging dat u na aankoop van het abonnement hebt ontvangen van no.reply@avast.com.
  2. Zoek uw bestelnummer en wachtwoord.
  3. Ga naar de klantenportal van Avast met behulp van onderstaande koppeling:
  4. Voer uw bestelnummer en wachtwoord in. Klik vervolgens op Log In (Aanmelden).
  5. Klik op Update your payment details (Uw betalingsgegevens bijwerken).
  6. Voer uw bijgewerkte betaalkaartnummer, de vervaldatum en het CCV-nummer in.
  7. U kunt ook klikken op het pictogram Edit (Bewerken) om uw factuuradres te wijzigen.
  8. Klik op Save (Opslaan) om de wijzigingen te bevestigen.

Uw nieuwe betalingsgegevens worden nu opgeslagen.

Uw bijgewerkte betalingsgegevens zijn alleen geldig voor het bestelnummer dat u hebt gebruikt om u aan te melden bij de klantenportal van Avast.

Als u al een wachtwoord hebt gemaakt voor de klantenportal van Avast, voert u onderstaande stappen uit om uw betalingsgegevens bij te werken. Als u nog geen wachtwoord hebt gemaakt of het wachtwoord bent vergeten, voert u de stappen in beide gedeelten hieronder uit om een wachtwoord te maken voordat u uw betalingsgegevens bijwerkt.

Een wachtwoord maken

1. Open het e-mailbericht met de bestelbevestiging dat u na aankoop van het abonnement hebt ontvangen van no.reply@avast.com.
  2. Klik op de koppeling access your customer area (naar gedeelte voor klanten) onder in de e-mail.
  3. Maak een wachtwoord dat voldoet aan de genoemde criteria, voer het wachtwoord opnieuw in en klik op Save changes (Wijzigingen opslaan).

Uw wachtwoord wordt nu gemaakt en u wordt doorgeleid naar de klantenportal van Avast, waar u uw betalingsgegevens kunt bijwerken.

Uw betalingsgegevens bijwerken

1. Open de klantenportal van Avast met behulp van de koppeling voor uw regio.
  2. Voer het e-mailadres in dat u hebt opgegeven bij aankoop van het abonnement (dit is ook het e-mailadres waar u het e-mailbericht met de bestelbevestiging hebt ontvangen). Voer daarnaast ook uw wachtwoord in en klik op Aanmelden.
  3. Klik op Update Payment Details (Betalingsgegevens bijwerken) onder Quick Links (Snelkoppelingen).
  4. Klik in het gedeelte Payment and billing details (Betalings- en factureringsgegevens) op Modify Payment Details (Betalingsgegevens wijzigen).
  5. Selecteer de gewenste betalingsmethode en voer de onderstaande instructies uit:
    • Credit Card (Creditcard): Geef de bijgewerkte creditcardgegevens op en klik op Save changes (Wijzigingen opslaan).
    • PayPal: klik op Continue on PayPal (Doorgaan in PayPal) om bijgewerkte betalingsgegevens op te geven via de website van PayPal.

Uw nieuwe betalingsgegevens worden nu opgeslagen.

Uw bijgewerkte betalingsgegevens zijn geldig voor al uw Avast-abonnementen die worden weergegeven in de klantenportal van Avast.

Deze informatie is van toepassing als uw oorspronkelijk aankoop is verwerkt door Allsoft (een onderneming van Softline Group), AstroPay of Cleverbridge.

Als u uw betalingsgegevens wilt bijwerken, neemt u rechtstreeks contact op met de geautoriseerde wederverkoper:

Allsoft (een onderneming van Softline Group)

Als u meer informatie zoekt de wijze waarop u contact kunt opnemen met Allsoft, selecteert u de betreffende koppeling voor uw regio:

AstroPay

Klik op onderstaande koppeling om het contactformulier voor AstroPay te openen:

Cleverbridge

Klik op onderstaande koppeling om het contactformulier voor Cleverbridge te openen:

Moet ik mijn gegevens bijwerken?

Het is niet altijd nodig om uw betalingsgegevens voor een Avast-abonnement handmatig bij te werken.

Als u een nieuwe creditcard/betaalpas ontvangt omdat uw vorige kaart is verloren of verlopen, gebruiken de meeste leveranciers van kaarten services voor het bijwerken van accounts om uw betalingsgegevens automatisch bij te werken. Hierdoor kunnen wij uw abonnement verlengen zonder dat u handmatig uw gegevens bij hoeft te werken.

Als wij uw abonnement niet kunnen verlengen, sturen we u eerst een e-mailbericht met een melding. In deze e-mail wordt uitgelegd hoe u uw betalingsgegevens kunt bijwerken.

Als u wilt controleren of de leverancier van uw creditcard of betaalpas een service voor het bijwerken van accounts gebruikt, neemt u rechtstreeks contact met het bedrijf op of raadpleegt u de ondersteuningspagina’s.
  • Alle betaalde Avast-consumentenproducten