Een Avast-abonnement overbrengen naar een ander apparaat

In dit artikel vindt u instructies voor het overbrengen van uw Avast-abonnement van het ene apparaat naar het andere. Raadpleeg de informatie hieronder voor het Avast-product in kwestie:

Voor sommige abonnementen op Avast-producten gelden voorwaarden die het aantal keren dat u uw abonnement kunt overbrengen naar een ander apparaat beperken. In u uw e-mailbericht met bestelbevestiging of uw Avast-account kunt u nakijken welke abonnementsoptie u hebt aangeschaft.

Avast Premium Security

Voordat u uw abonnement op Avast Premium Security overbrengt, controleert u de voorwaarden die geldig zijn voor de abonnementsoptie die u hebt aangeschaft:

• Avast Premium Security (meerdere apparaten): U kunt uw abonnement op maximaal 10 apparaten tegelijk activeren, ongeacht het platform. U kunt uw abonnement vrijelijk overdragen tussen apparaten en platforms.
  • Avast Premium Security (één apparaat): U kunt uw abonnement op één apparaat activeren, op het platform dat u hebt opgegeven tijdens de aankoop. U kunt uw abonnement overbrengen naar een ander apparaat op hetzelfde platform, maar u kunt uw abonnement op Avast Premium Security niet op meerdere apparaten tegelijk gebruiken.
Voor het activeren van uw abonnement op Avast Premium Security op een nieuw apparaat is een activeringscode of zijn de aanmeldingsgegevens van Avast-account nodig. Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u uw activeringscode kunt vinden:

Uw abonnement op Avast Premium Security overbrengen naar een andere computer:

1. Verwijder uw versie van Avast Premium Security van uw vorige apparaat. Raadpleeg voor instructies het artikel voor uw product:
  2. Installeer de door u gekozen versie van Avast Premium Security op het nieuwe apparaat door de stappen uit te voeren die zijn aangegeven in het artikel over uw product:
  3. Activeer uw abonnement op Avast Premium Security op het nieuwe apparaat door de stappen uit te voeren die zijn aangegeven in het artikel over uw product:

Uw abonnement op Avast Premium Security is nu actief op het nieuwe apparaat.

Avast Ultimate

Voordat u uw abonnement op Avast Ultimate overbrengt, controleert u de voorwaarden die geldig zijn voor de abonnementsoptie die u hebt aangeschaft:

• Avast Ultimate (meerdere apparaten): U kunt uw abonnement op maximaal 10 apparaten tegelijk activeren, ongeacht het platform. U kunt uw abonnement vrijelijk overdragen tussen apparaten en platforms.
  • Avast Ultimate (één apparaat): U kunt uw abonnement activeren op 1 Windows-apparaat. U kunt uw abonnement overbrengen naar een ander apparaat, maar u kunt uw abonnement op Avast Premium Security niet op meerdere apparaten tegelijk gebruiken.
Voor het activeren van uw abonnement op Avast Ultimate op een nieuw apparaat is een geldige activeringscode vereist. Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u uw activeringscode kunt vinden:

Uw abonnement op Avast Ultimate overbrengen naar een andere computer:

1. Verwijder alle producten die zijn gekoppeld aan uw abonnement op Avast Ultimate van uw vorige apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Installeer de door u gekozen Avast Ultimate-producten op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  3. Activeer uw abonnement op Avast Ultimate op het nieuwe apparaat door de stappen uit te voeren die zijn aangegeven in het artikel over uw product:

Uw abonnement op Avast Ultimate is nu actief op het nieuwe apparaat.

Avast Cleanup

Voordat u uw abonnement op Avast Cleanup overbrengt, controleert u de voorwaarden die geldig zijn voor de abonnementsoptie die u hebt aangeschaft:

• Avast Cleanup (meerdere apparaten): U kunt uw abonnement op maximaal 5 apparaten tegelijk activeren, ongeacht het platform. U kunt uw abonnement vrijelijk overdragen tussen apparaten en platforms.
  • Avast Cleanup (één apparaat): U kunt uw abonnement op één apparaat activeren, op het platform dat u hebt opgegeven tijdens de aankoop. U kunt uw abonnement overbrengen naar een ander apparaat op hetzelfde platform, maar u kunt uw abonnement op Avast Cleanup niet op meerdere apparaten tegelijk gebruiken.
Voor het activeren van uw abonnement op Avast Cleanup op een nieuw apparaat is een geldige activeringscode vereist. Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u uw activeringscode kunt vinden:

Ga als volgt te werk om uw abonnement op Avast Cleanup Premium voor Windows of Avast Cleanup Pro voor Mac over te brengen op een ander apparaat:

1. Verwijder uw versie van Avast Cleanup van uw vorige apparaat. Raadpleeg voor instructies het artikel voor uw product:
  2. Installeer de door u gekozen versie van Avast Cleanup op het nieuwe apparaat door de stappen uit te voeren die zijn aangegeven in het artikel over uw product:
  3. Activeer uw abonnement op Avast Cleanup op het nieuwe apparaat door de stappen uit te voeren die zijn aangegeven in het artikel over uw product:

Uw abonnement op Avast Cleanup is nu actief op het nieuwe apparaat.

Avast Cleanup voor mobiele apparaten

Een abonnement op Avast Cleanup Pro voor Android dat is aangeschaft via Google Play Store kan worden overgebracht naar een ander apparaat door u aan te melden bij het Google-account waarmee u het abonnement hebt aangeschaft.

Abonnementen die zijn aangeschaft via een ander verkoopkanaal van Avast, bijvoorbeeld de Avast Store, via een aanbieding in een ander Avast-product of als onderdeel van een productbundel van Avast, moeten worden losgekoppeld voordat u het abonnement kunt overbrengen naar een ander apparaat.

Volg hieronder de instructies in kwestie om uw abonnement op Avast Cleanup Pro voor Android over te brengen naar een ander apparaat:

1. Verwijder Avast Cleanup Pro van uw vorige apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Zorg ervoor dat u op het nieuwe apparaat bent aangemeld met het Google-account dat u hebt gebruikt om Avast Cleanup Pro aan te schaffen.
  3. Installeer Avast Cleanup Pro op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  4. Activeer Avast Cleanup Pro op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Uw abonnement op Avast Cleanup Pro is nu actief op het nieuwe apparaat.

Avast SecureLine VPN

Voordat u uw abonnement op Avast SecureLine VPN overbrengt, controleert u de voorwaarden die geldig zijn voor de abonnementsoptie die u hebt aangeschaft:

• Avast SecureLine VPN (meerdere apparaten): U kunt uw abonnement op maximaal 5 apparaten tegelijk activeren, ongeacht het platform. U kunt uw abonnement vrijelijk overdragen tussen apparaten en platforms.
  • Avast SecureLine VPN (één apparaat): U kunt uw abonnement op één apparaat activeren, op het platform dat u hebt opgegeven tijdens de aankoop. U kunt uw abonnement overbrengen naar een ander apparaat op hetzelfde platform, maar u kunt uw abonnement op Avast SecureLine VPN niet op meerdere apparaten tegelijk gebruiken.
Voor het activeren van uw abonnement op Avast SecureLine VPN op een nieuw apparaat is een geldige activeringscode vereist. Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u uw activeringscode kunt vinden:

Ga als volgt te werk om uw abonnement op Avast SecureLine VPN voor Windows of Avast SecureLine VPN voor Mac over te brengen op een ander apparaat:

1. Verwijder uw versie van Avast SecureLine VPN van uw vorige apparaat. Raadpleeg voor instructies het artikel voor uw product:
  2. Installeer de door u gekozen versie van Avast SecureLine VPN op het nieuwe apparaat door de stappen uit te voeren die zijn aangegeven in het artikel over uw product:
  3. Activeer uw abonnement op Avast SecureLine VPN op het nieuwe apparaat door de stappen uit te voeren die zijn aangegeven in het artikel over uw product:

Uw abonnement op Avast SecureLine VPN is nu actief op het nieuwe apparaat.

Avast SecureLine VPN voor mobiele apparaten

Een abonnement op Avast SecureLine VPN voor Android of Avast SecureLine VPN voor iOS dat u hebt aangeschaft via Google Play Store of de App Store kan worden overgebracht naar een ander apparaat door u aan te melden met het Google-account of de Apple ID waarmee u het abonnement hebt aangeschaft. Abonnementen die zijn aangeschaft via een ander verkoopkanaal van Avast, bijvoorbeeld de Avast Store, via een aanbieding in een ander Avast-product of als onderdeel van een productbundel van Avast, moeten worden losgekoppeld voordat u het abonnement kunt overbrengen naar een ander apparaat.

Voer onderstaande stappen in kwestie uit om uw abonnement op Avast SecureLine VPN voor Android of Avast SecureLine VPN voor iOS over te brengen op een ander apparaat:

1. Verwijder uw versie van Avast SecureLine VPN van uw vorige apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Zorg ervoor dat u op het nieuwe apparaat bent aangemeld met het Google-account dat u hebt gebruikt om Avast SecureLine VPN aan te schaffen.
  3. Installeer Avast SecureLine VPN op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  4. Activeer uw abonnement op Avast SecureLine VPN op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Uw abonnement op Avast SecureLine VPN is nu actief op het nieuwe apparaat.

1. Verwijder uw versie van Avast SecureLine VPN van uw vorige apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Zorg ervoor dat u op het nieuwe apparaat bent ingelogd met de Apple ID die u hebt gebruikt om Avast SecureLine VPN aan te schaffen.
  3. Installeer Avast SecureLine VPN op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  4. Activeer uw abonnement op Avast SecureLine VPN op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Uw abonnement op Avast SecureLine VPN is nu actief op het nieuwe apparaat.

Avast Passwords

U kunt uw abonnement op Avast Passwords op één apparaat activeren, op het platform dat u hebt opgegeven tijdens de aankoop. U kunt uw abonnement overbrengen naar een ander apparaat op hetzelfde platform, maar u kunt uw abonnement op Avast Passwords niet op meerdere apparaten tegelijk gebruiken.

Voor het activeren van uw abonnement op Avast Passwords op een nieuw apparaat is een geldige activeringscode vereist. Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u uw activeringscode kunt vinden:

Uw abonnement op Avast Passwords overbrengen naar een andere computer:

1. Verwijder uw versie van Avast Passwords van uw vorige apparaat. Raadpleeg voor instructies het artikel voor uw product:
  2. Installeer de door u gekozen versie van Avast Passwords op het nieuwe apparaat door de stappen uit te voeren die zijn aangegeven in het artikel over uw product:
  3. Activeer uw abonnement op Avast Passwords op het nieuwe apparaat door de stappen uit te voeren die zijn aangegeven in het artikel over uw product:
    U hoeft de Android- of iOS-versie van Avast Passwords niet te activeren.

Uw abonnement op Avast Passwords is nu actief op het nieuwe apparaat.

Avast AntiTrack

Als u uw abonnement op Avast AntiTrack wilt overbrengen op een ander apparaat, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast.

Avast Driver Updater

Als u uw abonnement op Avast Driver Updater wilt overbrengen op een ander apparaat, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast.

Avast Mobile Security

Een abonnement op Avast Mobile Security voor Android of Avast Mobile Security voor iOS dat u hebt aangeschaft via Google Play Store of de App Store kan worden overgebracht naar een ander apparaat door u aan te melden met het Google-account of de Apple ID waarmee u het abonnement hebt aangeschaft. Abonnementen op Avast Mobile Security voor Android die zijn aangeschaft via een ander verkoopkanaal van Avast, bijvoorbeeld de Avast Store, via een aanbieding in een ander Avast-product of als onderdeel van een productbundel van Avast, moeten worden losgekoppeld voordat u het abonnement kunt overbrengen naar een ander apparaat.

Voer onderstaande stappen in kwestie uit om uw abonnement op Avast Mobile Security voor Android of Avast Mobile Security voor iOS over te brengen op een ander apparaat:

1. Verwijder uw versie van Avast Mobile Security van uw vorige apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Zorg ervoor dat u op het nieuwe apparaat bent aangemeld met het Google-account dat u hebt gebruikt om Avast Mobile Security aan te schaffen.
  3. Installeer Avast Mobile Security op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
      Avast Mobile Security installeren in Android
    • Activeer uw abonnement op Avast Mobile Security op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Uw abonnement op Avast Mobile Security is nu actief op het nieuwe apparaat.

1. Verwijder uw versie van Avast Mobile Security van uw vorige apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
    2. Zorg ervoor dat u op het nieuwe apparaat bent ingelogd met de Apple ID die u hebt gebruikt om Avast Mobile Security aan te schaffen.
    3. Installeer Avast Mobile Security op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
        Avast Mobile Security installeren in iOS
      • Activeer uw abonnement op Avast Mobile Security op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Uw abonnement op Avast Mobile Security is nu actief op het nieuwe apparaat.

• Alle Avast-producten
      • Alle ondersteunde platforms