Avast Driver Updater verwijderen uit Windows

Ga als volgt te werk om Avast Driver Updater te verwijderen uit uw versie van Windows.

Instructies

1. Meld u bij Windows aan als een gebruiker met beheerdersrechten en controleer of er geen andere toepassing of antivirusprogramma wordt uitgevoerd op uw pc.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de knop  Start van Windows en selecteer Apps en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  3. Controleer of Apps en onderdelen is geselecteerd in het linkerdeelvenster, klik op Avast Driver Updater en selecteer Verwijderen.
  4. Druk tegelijkertijd op de toets  Win en de toets X, en selecteer vervolgens Programma's en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  5. Klik met de rechtermuisknop op Avast Driver Updater en selecteer Verwijderen/wijzigen in de vervolgkeuzelijst.
  6. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  7. Klik op Verwijderen op het scherm Instellingen voor Avast Driver Updater.
Als u Avast Driver Updater versie 2.x of lager verwijdert, wordt het scherm Instellingen voor Avast Driver Updater niet weergegeven. Wacht in plaats daarvan totdat Avast Driver Updater is verwijderd van uw pc en sla de rest van de stappen in dit artikel over.
  1. Klik ter bevestiging op Verwijderen.
  2. Wacht totdat Avast Driver Updater is verwijderd van uw pc.
  3. Klik op Gereed om de installatiewizard van Avast Driver Updater te sluiten.
  1. Meld u bij Windows aan als een gebruiker met beheerdersrechten en controleer of er geen andere toepassing of antivirusprogramma wordt uitgevoerd op uw pc.
  2. Klik op de knop  Start van Windows en selecteer Configuratiescherm.
  3. Klik onder Programma's op Een programma verwijderen als u de standaardweergave met categorieën gebruikt, ... of klik op Programma's en onderdelen als u de weergave met grote of kleine pictogrammen gebruikt.
  4. Klik met de rechtermuisknop op Avast Driver Updater en selecteer Verwijderen/wijzigen in de vervolgkeuzelijst.
  5. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  6. Klik op Verwijderen op het scherm Instellingen voor Avast Driver Updater.
Als u Avast Driver Updater versie 2.x of lager verwijdert, wordt het scherm Instellingen voor Avast Driver Updater niet weergegeven. Wacht in plaats daarvan totdat Avast Driver Updater is verwijderd van uw pc en sla de rest van de stappen in dit artikel over.
  1. Klik ter bevestiging op Verwijderen.
  2. Wacht totdat Avast Driver Updater is verwijderd van uw pc.
  3. Klik op Gereed om de installatiewizard van Avast Driver Updater te sluiten.

Avast Driver Updater wordt nu verwijderd van uw computer. Als u Avast Driver Updater opnieuw wilt installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

• Avast Driver Updater 20.x