Pop-upmeldingen beheren in Avast Antivirus

Avast Antivirus geeft meldingen weer over andere Avast-producten die beschikbaar zijn en informatie over activiteiten, productupdates, waarschuwingen en meldingen van Avast. U kunt deze meldingen beheren via de toepassingsinstellingen.

Pop-upmeldingen over updates van Avast uitschakelen

1. Open Avast Antivirus en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer PrestatiesSoftware bijwerken.
  3. Schakel het selectievakje naast Meldingen over nieuwe updates uit.
Meldingen over nieuwe updates is standaard geselecteerd zodat u meldingen ontvangt over verouderde producten die uw pc mogelijk vertragen. Als deze optie uitgeschakeld is, kunt u handmatig op verouderde software controleren.

Alle pop-upmeldingen uitschakelen

1. Open Avast Antivirus en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenMeldingen.
  3. Schakel het selectievakje Gebruik Stille modus om alle pop-upvensters, meldingen en berichten uit te schakelen in.

Alle meldingen worden nu gedempt.