Pop-upmeldingen beheren in Avast Antivirus | Avast

Pop-upmeldingen beheren in Avast Antivirus

Avast Antivirus geeft meldingen weer over toepassingsactiviteiten, productupdates en waarschuwingen. Voer de instructies in dit artikel uit om deze pop-upmeldingen uit te schakelen.

Pop-upmeldingen uitschakelen

Raadpleeg de gif-animatie of de stappen hieronder om pop-upmeldingen uit te schakelen in Avast Antivirus:

1. Open Avast Antivirus en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenMeldingen.
  3. Schakel het selectievakje Gebruik Stille modus om alle pop-upvensters, meldingen en berichten uit te schakelen in.

Meldingen worden nu gedempt.

Geen aanbiedingen meer tonen voor andere producten

Als u Avast Premium Security of Avast Omni gebruikt, kunt u ook aangeven dat u geen aanbiedingen meer wilt zien voor andere Avast-producten.

1. Open Avast Antivirus en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenGegevensinstellingen.
  3. Schakel het selectievakje naast Deel gegevens over het gebruik van de app met Avast zodat we u upgrades of andere producten van ons kunnen aanbieden uit.

Er worden nu geen aanbiedingen voor andere Avast-producten meer getoond.

• Avast Omni 21.x voor Windows
  • Avast Premium Security 21.x voor Windows
  • Avast Free Antivirus 21.x voor Windows
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1 met Convenient Rollup Update, 32 / 64-bit