Pop-upmeldingen over Avast-updates beheren

Avast Antivirus geeft meldingen weer over andere Avast-producten die beschikbaar zijn en informatie over activiteiten, productupdates, waarschuwingen en meldingen van Avast. U kunt deze meldingen beheren via de instellingen van Avast.

Pop-upmeldingen over Avast-updates beheren

Zo schakelt u de pop-upmeldingen over Avast-updates uit:

@ID_91 is standaard geselecteerd zodat u meldingen ontvangt over verouderde producten die uw pc mogelijk vertragen. Als deze optie uitgeschakeld is, kunt u handmatig op verouderde software controleren.
  1. Open de gebruikersinterface van Avast en klik op @ID_33 ▸ @ID_67.
  2. Selecteer de tegel @ID_92 in het linkerdeelvenster en klik op @ID_55.
  3. Schakel het selectievakje @ID_91 uit om meldingen uit te schakelen.

Alle pop-upmeldingen beheren

Zo schakelt u alle pop-upmeldingen uit:

1. Open de gebruikersinterface van Avast en klik op @ID_33 ▸ @ID_67.
  2. Selecteer de tegel @ID_68 en klik op @ID_93.
  3. Schakel het selectievakje @ID_94 in.

Alle meldingen worden nu gedempt.