Pop-upmeldingen over Avast-updates beheren

Avast Antivirus geeft meldingen weer over andere Avast-producten die beschikbaar zijn en informatie over activiteiten, productupdates, waarschuwingen en meldingen van Avast. U kunt deze meldingen beheren via de instellingen van Avast.

Pop-upmeldingen over Avast-updates beheren

Zo schakelt u de pop-upmeldingen over Avast-updates uit:

Meldingen over nieuwe updates is standaard geselecteerd zodat u meldingen ontvangt over verouderde producten die uw pc mogelijk vertragen. Als deze optie uitgeschakeld is, kunt u handmatig op verouderde software controleren.
  1. Open de gebruikersinterface van Avast en klik op MenuInstellingen.
  2. Selecteer de tegel Prestaties in het linkerdeelvenster en klik op Software bijwerken.
  3. Schakel het selectievakje Meldingen over nieuwe updates uit om meldingen uit te schakelen.

Alle pop-upmeldingen beheren

Zo schakelt u alle pop-upmeldingen uit:

1. Open de gebruikersinterface van Avast en klik op MenuInstellingen.
  2. Selecteer de tegel Algemeen en klik op Meldingen.
  3. Schakel het selectievakje Gebruik Stille modus om alle pop-upvensters, meldingen en berichten uit te schakelen in.

Alle meldingen worden nu gedempt.