Een activeringscode ophalen van uw Avast-account

U kunt uw activeringscode voor de meeste producten rechtstreeks ophalen via uw account op Avast Account wanneer u zich aanmeldt met het e-mailadres dat is gekoppeld aan de aankoop van het abonnement. Dat is handig voor als u uw Avast-product wilt activeren maar het e-mailbericht met de bestelbevestiging niet kunt vinden.

Een Avast-account maken

Als u nog geen Avast-account hebt, kunt u er een maken met het e-mailadres dat u hebt gebruikt bij de aanschaf van het abonnement. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

Als u al over een Avast-account beschikt maar dat account niet is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt gebruikt bij aankoop van het abonnement, kunt u een nieuw e-mailadres toevoegen aan uw bestaande Avast-account. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:

De activeringscode ophalen

1. Meld u aan bij uw Avast-account via onderstaande koppeling:
  2. Selecteer de tegel Abonnementen.
  3. Selecteer Naar klembord kopiëren naast de activeringscode voor het abonnement in kwestie. Of noteer uw activeringscode als u het op een andere apparaat moet gebruiken.

De activeringscode wordt nu naar het klembord gekopieerd. Plak wanneer u wordt gevraagd uw activeringscode in te voeren in het betreffende tekstvak en druk de toetsen Ctrl en V tegelijk in.

Uw product activeren

Voor uitgebreide activeringsinstructies raadpleegt u onderstaand gedeelte voor het platform dat u gebruikt:

• Alle beschikbare consumentenproducten van Avast