Avast Mobile Security Premium activeren

Van Avast Mobile Security is zowel een gratis als een betaald product verkrijgbaar. Voor het betaalde product Avast Mobile Security Premium hebt u een abonnement nodig. Na installatie van Avast Mobile Security moet u het abonnement activeren met behulp van een activeringscode of via uw Avast-account.

Avast Mobile Security-abonnementen die via Google Play Store of de App Store zijn gekocht, worden automatisch geactiveerd op het apparaat dat u voor de aankoop hebt gebruikt en hoeven niet handmatig te worden geactiveerd.

Raadpleeg het volgende artikel voor informatie over het herstellen van een abonnement via Google Play Store of de App Store:

Activeringscode

Ga als volgt te werk om Avast Mobile Security Premium te activeren met een activeringscode:

1. Tik op het symbool Avast Mobile Security op het hoofdscherm van uw apparaat. De app wordt geopend.
  2. Tik op Upgraden.
  3. Tik op Opties (drie punten) ▸ Al aangeschaft?.
  4. Selecteer Een activeringscode gebruiken.
  5. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en tik op Deze code gebruiken.
  1. Tik op het symbool Avast Mobile Security op het hoofdscherm van uw apparaat. De app wordt geopend.
  2. Tik op UpgradenAl aangeschaft?.
  3. Selecteer Voer de code van uw Avast-abonnement in.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en tik op OK.
  5. Tik op OK.

Uw Avast Mobile Security Premium-abonnement is nu actief.

Avast-account

Ga als volgt te werk om Avast Mobile Security Premium te activeren via uw Avast-account:

1. Tik op het symbool Avast Mobile Security op het hoofdscherm van uw apparaat. De app wordt geopend.
  2. Tik op Upgraden.
  3. Tik op Opties (drie punten) ▸ Al aangeschaft?.
  4. Selecteer Herstellen met Avast-account.
  5. Selecteer E-mailadres.
  6. Voer de aanmeldingsgegevens voor uw Avast-account in en tik op Aanmelden bij Avast-account.
  1. Tik op het symbool Avast Mobile Security op het hoofdscherm van uw apparaat. De app wordt geopend.
  2. Tik op UpgradenAl aangeschaft?.
  3. Selecteer Aanmelden.
  4. Voer de aanmeldingsgegevens voor uw Avast-account in en tik op Bevestigen.
  5. Tik op OK.

Uw Avast Mobile Security Premium-abonnement is nu actief.

Activeringsproblemen oplossen

Doe het volgende als u activeringsproblemen ondervindt:

1. Controleer of u de activeringscode goed hebt ingevoerd, inclusief verbindingsstreepjes.
  2. Probeer de volgende instructies uit om het abonnement te activeren via uw Avast-account als activeren met uw activeringscode nog steeds niet werkt.
  3. Controleer of uw Avast-account is geregistreerd met het e-mailadres dat u voor de aankoop van Avast Mobile Security Premium hebt gebruikt. Als u een ander e-mailadres hebt gebruikt voor de aankoop, kunt u dat e-mailadres toevoegen aan uw Avast-account. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  4. Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over het gebruik van Avast Mobile Security Premium:

• Avast Mobile Security Premium 6.x voor Android
  • Avast Mobile Security Premium 2.x voor iOS
  • Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of nieuwer
  • Apple iOS 12.0 of nieuwer
  • Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch