Avast Mobile Security Premium activeren

Van Avast Mobile Security is zowel een gratis als een betaald product verkrijgbaar. Voor het betaalde product (Avast Mobile Security Premium) hebt u een abonnement nodig. Na installatie van Avast Mobile Security moet u het abonnement activeren met behulp van een activeringscode of via uw Avast-account.

Avast Mobile Security-abonnementen die via Google Play Store of de App Store zijn gekocht, worden automatisch geactiveerd op het apparaat dat u voor de aankoop hebt gebruikt en hoeven niet handmatig te worden geactiveerd.

Activeringscode

Ga als volgt te werk om Avast Mobile Security Premium te activeren met een activeringscode:

1. Tik op het pictogram Avast Mobile Security op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  2. Tik op Upgraden.
  3. Tik op (drie punten) ▸ U hebt het product al gekocht?.
  4. Selecteer Een activeringscode gebruiken.
  5. Typ of plak uw activeringscode in het tekstvak, inclusief verbindingsstreepjes, en tik op Deze code gebruiken.
  1. Tik op het pictogram Avast Mobile Security op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  2. Tik op UpgradenAl gekocht?.
  3. Selecteer Voer de code van uw Avast-abonnement in.
  4. Typ of plak uw activeringscode in het tekstvak, inclusief verbindingsstreepjes, en tik op OK.
  5. Tik op OK.

Uw Avast Mobile Security Premium-abonnement is nu actief.

Avast-account

Ga als volgt te werk om Avast Mobile Security Premium te activeren via uw Avast-account:

1. Tik op het pictogram Avast Mobile Security op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  2. Tik op Upgraden.
  3. Tik op (drie punten) ▸ U hebt het product al gekocht?.
  4. Selecteer Herstellen met Avast-account.
  5. Selecteer E-mailadres.
  6. Voer de aanmeldingsgegevens voor uw Avast-account in en tik op Aanmelden bij Avast-account.

Uw Avast Mobile Security-abonnement is nu actief.

Opnieuw activeren

Als u over een nieuwe activeringscode beschikt en uw huidige abonnement wilt omzetten in een nieuw abonnement of uw abonnement wilt overzetten naar een ander apparaat, kunt u deze opties gebruiken om uw abonnement te ontkoppelen en Avast Mobile Security Premium te reactiveren.

Uw 'oude' abonnement ontkoppelen

1. Tik op het pictogram Avast Mobile Security op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  2. Tik op Menu (drie lijntjes) ▸ Mijn abonnementen.
  3. Noteer uw ‘oude’ activeringscode als u het abonnement wilt overzetten naar een ander apparaat.
  4. Tik op (drie punten) naast uw 'oude' abonnement en selecteer Verwijderen.
  5. Tik op Verwijderen.

Uw 'nieuwe' abonnement activeren

1. Tik op Upgraden.
  2. Tik op (drie punten) ▸ U hebt het product al gekocht?.
  3. Selecteer Een activeringscode gebruiken.
  4. Typ of plak uw ‘nieuwe’ activeringscode in het tekstvak, inclusief verbindingsstreepjes, en tik op Deze code gebruiken.

Uw Avast Mobile Security Premium-abonnement is nu actief.

Herstellen via Google Play

Als u uw Android-apparaat wijzigt of opnieuw instelt, kunt u Avast Mobile Security Premium opnieuw activeren via het Google Play Store-account dat u hebt gebruikt om uw abonnement te kopen.

Deze optie is alleen van toepassing als u uw Avast Mobile Security Premium-abonnement hebt gekocht via de Google Play Store.

Ga als volgt te werk om Avast Mobile Security Premium opnieuw te activeren via Google Play Store:

1. Controleer of u bij Google Play Store bent aangemeld met het Google-account dat u hebt gebruikt om Avast Mobile Security te kopen.
  2. Tik op het pictogram Avast Mobile Security op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  3. Tik op Upgraden.
  4. Tik op (drie punten) ▸ U hebt het product al gekocht?.
  5. Selecteer Herstellen via Google Play.

De app haalt uw Avast Mobile Security Premium-abonnement automatisch op via Google Play Store en activeert het.

Opnieuw instellen via App Store

Deze optie is alleen van toepassing als u Avast Mobile Security Premium hebt gekocht via de App Store en uw iOS-apparaat hebt gewijzigd of hersteld.

Ga als volgt te werk om een Avast Mobile Security Premium-abonnement opnieuw in te stellen via de App Store:

1. Controleer of u bij de App Store bent ingelogd met dezelfde Apple ID die u hebt gebruikt om Avast Mobile Security Premium te kopen.
  2. Tik op het pictogram Avast Mobile Security op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  3. Tik op UpgradenAl gekocht?.
  4. Selecteer Herstel via iTunes.
  5. Tik op OK.

Uw Avast Mobile Security Premium-abonnement is nu actief.

Activeringsproblemen oplossen

Doe het volgende als u activeringsproblemen ondervindt:

1. Controleer of u de activeringscode goed hebt ingevoerd, inclusief verbindingsstreepjes.
  2. Probeer de volgende instructies uit om het abonnement te activeren via uw Avast-account als activeren met uw activeringscode nog steeds niet werkt.
  3. Controleer of uw Avast-account is geregistreerd met het e-mailadres dat u voor de aankoop van Avast Mobile Security Premium hebt gebruikt. Als u een ander e-mailadres hebt gebruikt voor de aankoop, kunt u dat e-mailadres toevoegen aan uw Avast-account. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  4. Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over het gebruik van Avast Mobile Security Premium:

Raadpleeg de instructies in het volgende artikel om uw abonnement over te zetten naar een ander apparaat:

• Avast Mobile Security Premium 6.x voor Android
  • Avast Mobile Security Premium 2.x voor iOS
  • Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger
  • Apple iOS 12.0 of hoger
  • Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch