Het wachtwoord van uw Avast-account opnieuw instellen

Avast Account is een portal waarop u uw betaalde Avast-abonnementen kunt beheren. In onderstaande gedeelten vindt u instructies voor het opnieuw instellen van het wachtwoord voor uw Avast-account:

• Ik weet mijn wachtwoord niet: vraag het wachtwoord van uw Avast-account opnieuw op als u het niet meer weet.
  • Ik weet mijn wachtwoord: stel uw wachtwoord opnieuw in via de instellingen van uw Avast-account als u toegang hebt tot het account.
  • Mijn Avast-account is vergrendeld: stel uw wachtwoord opnieuw in om toegang te krijgen tot een vergrendeld Avast-account. Wij vergrendelen uw Avast-account voor de zekerheid als we detecteren dat er een wachtwoord van u is uitgelekt online.

Ik weet mijn wachtwoord niet

1. Ga naar de pagina Wachtwoord herstellen met behulp van onderstaande koppeling:
  2. Voer uw e-mailadres in en klik op Doorgaan.
  3. Ga naar uw Postvak IN en zoek het e-mailbericht van notification@emails.avast.com met als onderwerp: Wachtwoord vergeten?.
  4. Klik op de knop Een nieuw wachtwoord instellen.
  5. Typ uw nieuwe wachtwoord en klik op Doorgaan.
  6. Klik op Doorgaan naar account om u met uw nieuwe wachtwoord aan te melden bij uw Avast-account.

Het wachtwoord voor uw Avast-account is nu opnieuw ingesteld.

Ik weet mijn wachtwoord

1. Meld u aan bij uw Avast-account via onderstaande koppeling:
  2. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in, en klik op Doorgaan.
  3. Selecteer de tegel Accountinstellingen.
  4. In het gedeelte Beveiliging klikt u op Wachtwoord wijzigen.
  5. Voer uw huidige wachtwoord in en typ het nieuwe wachtwoord. Klik daarna op Bevestigen.

Het wachtwoord voor uw Avast-account is nu opnieuw ingesteld.

Mijn Avast-account is vergrendeld

Elke keer als u zich aanmeldt bij uw Avast-account controleren we automatisch of uw wachtwoord is uitgelekt online. Als uw wachtwoord is uitgelekt, vergrendelen we uw Avast-account.

Als uw Avast-account is vergrendeld, ziet u het volgende bericht wanneer u zich probeert aan te melden.

Als u uw Avast-account wilt ontgrendelen, moet u uw wachtwoord opnieuw instellen:

1. Ga naar uw Postvak IN en open het e-mailbericht van notification@emails.avast.com met als onderwerp: Uw wachtwoord is opnieuw ingesteld om uw account te beschermen.
  2. Klik op de knop Werk mijn wachtwoord bij.
  3. Typ uw nieuwe wachtwoord en klik op Doorgaan.
  4. Klik op Doorgaan naar account om u met uw nieuwe wachtwoord aan te melden bij uw Avast-account.

Het wachtwoord voor uw Avast-account is nu opnieuw ingesteld.

Verdere aanbevelingen

In de volgende artikelen vindt u meer informatie over het beheren van uw Avast-account:

• Alle beschikbare consumentenproducten van Avast