Veelvoorkomende foutmeldingen tijdens het activeren oplossen

In dit artikel leest u instructies voor het oplossen van meldingen over activeringsfouten in Avast-producten.

Waarom word ik in mijn Avast-product opnieuw gevraagd of ik een abonnement wil kopen?

Deze fout kan zich voordoen als uw product opnieuw moet worden geactiveerd nadat u uw abonnement hebt verlengd. Voer onderstaande stappen uit om te controleren of uw abonnement actief is:

1. Controleer of het abonnement wordt weergegeven in uw Avast-account. Als u de status van een abonnement wilt bekijken in uw Avast-account of een Avast-account wilt instellen, raadpleegt u de betreffende gedeelten in het volgende artikel:
  2. Controleer of het door u aangeschafte product geactiveerd is. Raadpleeg het specifieke artikel voor uw apparaat en product hieronder voor uitgebreide activeringsinstructies.
  3. Als de foutmelding blijft verschijnen, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast en voegt u een schermafbeelding toe van uw meest recente e-mailbericht met bestelbevestiging. Gebruik onderstaand contactformulier om contact op te nemen met de ondersteuning van Avast:

Waarom krijg ik de foutmelding: "Er is iets misgegaan"?

Deze fout doet zich vaak voor als er een probleem is met de DNS-instellingen van uw apparaat. Volg onderstaande stappen om dit probleem op te lossen:

1. Wijzig uw DNS-instellingen zodanig dat Avast-product kan communiceren met de gewenste server. Raadpleeg het volgende artikel om uw DNS-instellingen te beheren:
  2. Als de foutmelding blijft verschijnen na het wijzigen van uw DNS-instellingen, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast en voegt u een schermafbeelding toe van uw meest recente e-mailbericht met bestelbevestiging. Gebruik onderstaand contactformulier om contact op te nemen met de ondersteuning van Avast:

Waarom krijg ik de foutmelding: "Well, this is embarassing..."?

Deze fout doet zich vaak voor wanneer er conflicten zijn met de configuratie van Windows-services. Volg onderstaande stappen om dit probleem op te lossen:

1. Controleer of de Windows-services in kwestie zijn ingesteld op automatisch. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Als de foutmelding blijft verschijnen, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast en voegt u een schermafbeelding toe van uw meest recente e-mailbericht met bestelbevestiging. Gebruik onderstaand contactformulier om contact op te nemen met de ondersteuning van Avast:

Waarom krijg ik de foutmelding "De SecureLine VPN-server heeft uw licentiebestand geweigerd"?

Deze fout komt vaak voor wanneer uw account tijdelijk is opgeschort vanwege schending van de voorwaarden van onze gebruiksrechtovereenkomst. Als u uw account opnieuw wilt activeren, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast en voegt u een schermafbeelding toe van uw meest recente e-mailbericht met bestelbevestiging. Gebruik onderstaand contactformulier om contact op te nemen met de ondersteuning van Avast:

Waarom krijg ik de foutmelding"UI failed to load" (Kan gebruikersinterface niet laden) te zien?

Deze fout doet zich vaak voor wanneer er conflicten zijn met de configuratie van Windows-services. Volg onderstaande stappen om dit probleem op te lossen:

1. Controleer of de Windows-services in kwestie zijn ingesteld op automatisch. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Als de foutmelding blijft verschijnen, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast en voegt u een schermafbeelding toe van uw meest recente e-mailbericht met bestelbevestiging. Gebruik onderstaand contactformulier om contact op te nemen met de ondersteuning van Avast:
  • Alle betaalde Avast-consumentenproducten