Een ondersteuningspakket in Avast Security voor Mac maken

Avast Security en Avast Premium Security (voorheen Avast Security Pro) zijn voorzien van een ingebouwd rapportageprogamma waarmee u een ‘ondersteuningspakket’ kunt genereren dat u ter referentie naar de ondersteuning van Avast kunt sturen voor het oplossen van problemen.

Een ondersteuningspakket verzenden

Als de ondersteuning van Avast vraagt om een ondersteuningspakket, volgt u onderstaande instructies om het pakket te genereren via het menu Help:

1. Dubbelklik in uw map Programma's op het Avast-symbool om de toepassing te openen.
  2. Controleer of het venster van Avast Security actief is en klik linksboven op het scherm op Help in de menubalk van Avast, en selecteer Avast Technische ondersteuningGenereer ondersteuningspakket.
  3. Voer het nummer van uw ondersteuningsticket in het feedbackvak in en voer eventueel uw naam en e-mailadres in zodat de ondersteuning van Avast uw probleem aan het ondersteuningspakket kan koppelen. Klik vervolgens op Feedback verzenden.
  4. Avast Security verzamelt automatisch de nodige bestanden en stuurt ze ter analyse naar de ondersteuning van Avast. Klik op Gereed om het venster te sluiten.
  • Avast Security 14.x voor Mac