Avast Cleanup Premium activeren in Windows

Nadat u Avast Cleanup Premium hebt gekocht, moet u het product activeren met behulp van een geldige activeringscode of via uw Avast-account.

Controleer voordat u doorgaat met het activeren of de nieuwste versie van Avast Cleanup Premium is geïnstalleerd op uw computer. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Avast Cleanup Premium activeren

Afhankelijk van de manier waarop u het product hebt gekocht vindt u de activeringscode in het e-mailbericht met de bestelbevestiging, op een activeringskaart of in een ander Avast-product. Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u uw activeringscode vindt:

Ga als volgt te werk om Avast Cleanup Premium te activeren met een activeringscode:

1. Dubbelklik op het pictogram Avast Cleanup Premium op het bureaublad om de toepassing te openen.
  2. Ga naar MenuMijn licenties.
  3. Klik op Voer een geldige activeringscode in.
  4. Typ of plak de activeringscode in het tekstvak en klik op Invoeren.
  5. Controleer uw abonnementsgegevens voor de ingevoerde activeringscode. Als u een activeringscode hebt voor onderling uitwisselbare producten, kunt u op een optie klikken en in het vervolgkeuzemenu een ander abonnement selecteren. Klik vervolgens op Doorgaan om terug te keren naar het scherm Mijn licenties.
Al uw Avast-abonnementen worden automatisch weergegeven in het Avast-account dat is geregistreerd met het e-mailadres dat u hebt gebruikt om de aankoop te doen. Als u nog geen Avast-account hebt, raadpleegt u het volgende artikel voor instructies:

Ga als volgt te werk om Avast Cleanup Premium te activeren via uw Avast-account:

1. Dubbelklik op het pictogram Avast Cleanup Premium op het bureaublad om de toepassing te openen.
  2. Ga naar MenuMijn licenties.
  3. Klik op Aanmelden bij uw Avast-account.
  4. Voer de aanmeldingsgegevens voor uw Avast-account in en klik op Log in. U kunt u ook aanmelden bij uw Avast-account met uw bestaande aanmeldingsgegevens voor Facebook of Google.
  5. Controleer de abonnementsgegevens voor het gekoppelde Avast-account. Als u abonnementen hebt voor onderling uitwisselbare producten, kunt u op een optie klikken en in het vervolgkeuzemenu een ander abonnement selecteren. Klik vervolgens op Doorgaan om terug te keren naar het scherm Mijn licenties.

Uw abonnement voor Avast Cleanup Premium is nu geactiveerd. U vindt de verloopdatum van uw abonnement onder Aabonnementen op deze computer.

U kunt het abonnement activeren op het aantal pc's dat u bij aankoop hebt opgegeven.

Problemen oplossen

Als u problemen ondervindt tijdens de activering, installeert u Avast Cleanup Premium opnieuw op uw computer en reactiveert u het product. In de volgende artikelen vindt u uitgebreide instructies voor het opnieuw installeren:

Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

• Avast Cleanup Premium 20.x
  • Avast Ultimate 20.x