Avast Cleanup Premium activeren

Avast Cleanup is verkrijgbaar als gratis en als betaald product. Voor de betaalde versie (Avast Cleanup Premium) hebt u een abonnement nodig. In dit artikel wordt beschreven hoe u uw abonnement met behulp van een geldige activeringscode of met uw Avast-account kunt activeren in Microsoft Windows of Apple macOS. Raadpleeg het volgende artikel voor informatie over het zoeken van uw activeringscode of het maken van een Avast-account:

Activeringscode

Avast Cleanup Premium activeren met een activeringscode:

1. Dubbelklik op het pictogram Avast Cleanup Premium op het bureaublad van Windows om de gebruikersinterface te openen.
  2. Ga naar MenuMijn licenties.
  3. Klik op Voer een geldige activeringscode in.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Invoeren.
  5. Controleer de gegevens van uw abonnement en klik op Doorgaan om terug te keren naar het scherm Mijn licenties.
  1. Dubbelklik op het pictogram Avast Cleanup Premium in de map Toepassingen om de gebruikersinterface te openen.
  2. Klik op Activeringscode invoegen.
  3. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op OK.

Uw abonnement op Avast Cleanup Premium is nu geactiveerd.

Avast-account

Ga als volgt te werk om Avast Cleanup Premium te activeren via uw Avast-account:

1. Dubbelklik op het pictogram Avast Cleanup Premium op het bureaublad van Windows om de gebruikersinterface te openen.
  2. Ga naar MenuMijn licenties.
  3. Klik op Aanmelden bij uw Avast-account.
  4. Voer de aanmeldingsgegevens voor uw Avast-account in en klik op Log in. U kunt ook Facebook of Google selecteren om u aan te melden bij uw Avast-account met uw bestaande aanmeldingsgegevens voor Facebook of Google, of het tabblad Account maken selecteren om een nieuw Avast-account te maken.
  5. Controleer uw abonnementsgegevens. Als uw account meerdere abonnementen omvat, selecteert u het abonnement dat u wilt gebruiken. Klik op Doorgaan om terug te keren naar het scherm Mijn licenties.

Uw abonnement op Avast Cleanup Premium is nu geactiveerd.

Andere activeringsopties

Avast Cleanup Premium activeren met een licentiebestand:

1. Open het e-mailbericht met de bestelbevestiging.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het bijgevoegde bestand License.avastic om het op te slaan op uw pc.
  3. Dubbelklik op het pictogram Avast Cleanup Premium op het bureaublad om de toepassing te openen.
  4. Ga naar MenuMijn licenties.
  5. Klik op Voer een geldige activeringscode in.
  6. Klik op Licentiebestand gebruiken.
  7. Zoek het licentiebestand op uw pc en klik op Openen.
  8. Controleer de gegevens van uw abonnement en klik op Doorgaan om terug te keren naar het scherm Mijn licenties.

Uw abonnement op Avast Cleanup Premium is nu geactiveerd.

Activeringsproblemen oplossen

Doe het volgende als u activeringsproblemen ondervindt:

1. Controleer of u de activeringscode goed hebt ingevoerd met verbindingsstreepjes.
  2. Probeer de volgende instructies uit om het abonnement te activeren via uw Avast-account als activeren met uw activeringscode nog steeds niet werkt.
  3. Controleer of uw Avast-account is geregistreerd met het e-mailadres dat u hebt gebruikt voor de aankoop van uw Avast Cleanup-wachtwoord. Als u een ander e-mailadres hebt gebruikt, raadpleegt u het volgende artikel om het andere e-mailadres te koppelen aan uw Avast-account:
  4. Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over het gebruik van Avast Cleanup Premium:

Raadpleeg het volgende artikel om uw abonnement over te zetten naar een ander apparaat:

• Avast Cleanup Premium 20.x voor Windows
  • Avast Cleanup Premium 3.x voor Mac

• Apple macOS 11.x (Big Sur)
  • Apple macOs 10.15.x (Catalina)