Avast Cleanup Premium activeren

Avast Cleanup is verkrijgbaar als gratis en als betaald product. Voor de betaalde versie (Avast Cleanup Premium) hebt u een abonnement nodig. Na installatie van Avast Cleanup moet u het abonnement activeren met behulp van een activeringscode of via uw Avast-account.

Avast Cleanup Premium-abonnementen die via Google Play Store zijn gekocht, worden automatisch geactiveerd op het apparaat dat u voor de aankoop hebt gebruikt en hoeven niet handmatig te worden geactiveerd.

Activeringscode

Avast Cleanup Premium activeren met een activeringscode:

1. Dubbelklik op het pictogram Avast Cleanup Premium op het bureaublad van Windows om de gebruikersinterface te openen.
  2. Ga naar MenuMijn licenties.
  3. Klik op Voer een geldige activeringscode in.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Invoeren.
  5. Controleer de gegevens van uw abonnement en klik op Doorgaan om terug te keren naar het scherm Mijn licenties.

Uw abonnement op Avast Cleanup Premium is nu geactiveerd.

1. Dubbelklik op het pictogram Avast Cleanup Premium in de map Toepassingen om de gebruikersinterface te openen.
  2. Klik op Activeringscode invoegen.
  3. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Activeren.

Uw abonnement op Avast Cleanup Premium is nu geactiveerd. Als u volledige schijftoegang nog niet hebt ingeschakeld,raadpleegt u het volgende artikel voor instructies om de eerste installatie van Avast Cleanup Premium Te voltooien:

1. Tik op het pictogram Avast Cleanup op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  2. Tik op Upgraden.
  3. Tik op (drie punten) ▸ Activeringscode invoeren.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en tik op Bevestigen.

Uw abonnement op Avast Cleanup Premium is nu geactiveerd.

Avast-account

Ga als volgt te werk om Avast Cleanup Premium te activeren via uw Avast-account:

1. Dubbelklik op het pictogram Avast Cleanup Premium op het bureaublad van Windows om de gebruikersinterface te openen.
  2. Ga naar MenuMijn licenties.
  3. Klik op Aanmelden bij uw Avast-account.
  4. Voer de aanmeldingsgegevens voor uw Avast-account in en klik op Log in. U kunt ook Facebook of Google selecteren om u aan te melden bij uw Avast-account met uw bestaande aanmeldingsgegevens voor Facebook of Google, of het tabblad Account maken selecteren om een nieuw Avast-account te maken.
  5. Controleer uw abonnementsgegevens. Als uw account meerdere abonnementen omvat, selecteert u het abonnement dat u wilt gebruiken. Klik op Doorgaan om terug te keren naar het scherm Mijn licenties.

Uw abonnement op Avast Cleanup Premium is nu geactiveerd.

Licentiebestand

Avast Cleanup Premium activeren met een licentiebestand:

1. Open het e-mailbericht met de bestelbevestiging.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het bijgevoegde bestand License.avastic om het op te slaan op uw pc.
  3. Dubbelklik op het pictogram Avast Cleanup Premium op het bureaublad om de toepassing te openen.
  4. Ga naar MenuMijn licenties.
  5. Klik op Voer een geldige activeringscode in.
  6. Klik op Licentiebestand gebruiken.
  7. Zoek het licentiebestand op uw pc en klik op Openen.
  8. Controleer de gegevens van uw abonnement en klik op Doorgaan om terug te keren naar het scherm Mijn licenties.

Uw abonnement op Avast Cleanup Premium is nu geactiveerd.

Opnieuw activeren

Als u over een nieuwe activeringscode beschikt en uw huidige abonnement wilt omzetten in een nieuw abonnement of uw abonnement wilt overzetten naar een ander apparaat, kunt u deze opties gebruiken om uw abonnement te ontkoppelen en Avast Cleanup Premium te reactiveren.

Uw 'oude' abonnement ontkoppelen

1. Tik op het pictogram Avast Cleanup op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  2. Ga naar MenuInstellingen.
  3. Selecteer Abonnement.
  4. Noteer uw Activeringscode of maak een schermopname als u het abonnement wilt overzetten naar een ander apparaat.
  5. Tik op Ontkoppelen.

Uw 'nieuwe' abonnement activeren

1. Tik op Upgraden.
  2. Tik op (drie punten) ▸ Activeringscode invoeren.
  3. Typ of plak de activeringscode in het tekstvak en tik op Bevestigen om de activering te voltooien.

Uw abonnement op Avast Cleanup Premium is nu geactiveerd.

Herstellen via Google Play

Als u uw Android-apparaat wijzigt of opnieuw instelt, kunt u Avast Cleanup Premium reactiveren via het Google Play Store-account dat u hebt gebruikt om uw abonnement te kopen.

Deze optie is alleen van toepassing als u uw Avast Cleanup Premium-abonnement hebt gekocht via Google Play Store.

Avast Cleanup Premium reactiveren via Google Play Store:

1. Controleer of u bij Google Play Store bent aangemeld met hetzelfde Google-account dat u hebt gebruikt om Avast Cleanup Premium te kopen. Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u dat kunt controleren:
  2. Tik op het pictogram Avast Cleanup op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  3. Tik op Upgraden.
  4. Tik op (drie punten) ▸ Licentie herstellen.

De app haalt uw Avast Cleanup Premium-abonnement automatisch op via Google Play Store en activeert het.

Activeringsproblemen oplossen

Doe het volgende als u activeringsproblemen ondervindt:

1. Controleer of u de activeringscode goed hebt ingevoerd, inclusief verbindingsstreepjes.
  2. Probeer de volgende instructies uit om het abonnement te activeren via uw Avast-account als activeren met uw activeringscode nog steeds niet werkt.
  3. Controleer of uw Avast-account is geregistreerd met het e-mailadres dat u hebt gebruikt voor de aankoop van uw Avast Cleanup-wachtwoord. Als u een ander e-mailadres hebt gebruikt, raadpleegt u het volgende artikel om het andere e-mailadres te koppelen aan uw Avast-account:
  4. Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over het gebruik van Avast Cleanup Premium:

Raadpleeg het volgende artikel om uw abonnement over te zetten naar een ander apparaat:

• Avast Cleanup Premium 20.x voor Windows
  • Avast Cleanup Premium 4.x voor Mac
  • Avast Cleanup Premium 5.x voor Android

• Apple Mac OS X 10.10.x (Yosemite)

• Google Android 6.0 (Marshmallow, API 23) of hoger