Een activeringscode ophalen van uw Avast-account

U kunt uw activeringscode voor de meeste producten rechtstreeks ophalen via uw account op Avast Account wanneer u zich aanmeldt met het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw aankoop. Dat is handig voor als u uw Avast-product wilt activeren maar het e-mailbericht met de bestelbevestiging niet kunt vinden.

Als u nog niet over een account op Avast account beschikt of als u het wachtwoord niet meer weet, raadpleegt u de volgende artikelen:

De activeringscode voor uw Avast-product ophalen

1. Ga naar https://subscriptions.avast.com om uw huidige Avast-abonnementen te openen.
    Als u nog niet bent aangemeld bij uw account op Avast account, voert u uw e-mailadres en wachtwoord in en klikt u op Aanmelden. Als u geen Avast-account hebt, klikt u op Registreren.
  2. Klik op Naar klembord kopiëren naast het Activeringscode voor het abonnement in kwestie.

Als u Avast-producten met een activeringscode wilt activeren, raadpleegt u de artikelen voor uw besturingssysteem en product:

• Alle beschikbare consumentenproducten van Avast