Avast Battery Saver activeren in Windows

Nadat u Avast Battery Saver hebt gekocht, moet u het product activeren met een activeringscode of via het Avast-account dat is geregistreerd met het e-mailadres dat u hebt gebruikt voor de aankoop.

Controleer voordat u activeringsstappen in dit artikel uitvoert of de nieuwste versie van Avast Battery Saver is geïnstalleerd op uw pc. Raadpleeg het volgende artikel voor installatie-instructies:

Avast Battery Saver activeren

Uw activeringscode is op verschillende plaatsen te vinden, afhankelijk van hoe u het product hebt gekocht: in het e-mailbericht met de bestelbevestiging, op een activeringskaart of in een ander Avast-product. Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u uw activeringscode kunt vinden:

Avast Battery Saver activeren met een activeringscode:

1. Dubbelklik op het pictogram Avast Battery Saver op het bureaublad om de toepassing te openen... ... of klik met de rechtermuisknop op het pictogram van Avast Battery Saver in het systeemvak en selecteer Avast Battery Saver.
  2. Ga naar MenuMijn licenties.
  3. Klik op het scherm Mijn licenties op Voer een geldige activeringscode in.
  4. Typ of plak de activeringscode in het tekstvak en klik op Invoeren.
  5. Controleer uw abonnementsgegevens voor de ingevoerde activeringscode. Als u een activeringscode hebt voor onderling uitwisselbare producten, kunt u op een optie klikken en in het vervolgkeuzemenu een ander abonnement selecteren. Klik vervolgens op Doorgaan om terug te keren naar het scherm Mijn licenties.

Uw abonnement voor Avast Battery Saver is nu geactiveerd. U vindt de verloopdatum van uw abonnement onder Aabonnementen op deze computer.

Raadpleeg het artikel hieronder voor uitgebreide instructies voor het gebruik van Avast Battery Saver:

Al uw Avast-abonnementen worden automatisch weergegeven in het Avast-account dat is geregistreerd met het e-mailadres dat u hebt gebruikt om de aankoop te doen.

Als u nog geen Avast-account hebt, raadpleegt u het volgende artikel voor instructies:

Ga als volgt te werk om Avast Battery Saver te activeren via uw Avast-account:

1. Dubbelklik op het pictogram Avast Battery Saver op het bureaublad om de toepassing te openen... ... of klik met de rechtermuisknop op het pictogram van Avast Battery Saver in het systeemvak en selecteer Avast Battery Saver.
  2. Ga naar MenuMijn licenties.
  3. Klik op het scherm Mijn licenties op Aanmelden bij uw Avast-account.
  4. Voer de aanmeldingsgegevens voor uw Avast-account in en klik op Aanmelden. U kunt ook Facebook of Google selecteren om u aan te melden bij uw Avast-account met uw bestaande aanmeldingsgegevens voor Facebook of Google.
  5. Controleer de abonnementsgegevens voor het gekoppelde Avast-account. Als u abonnementen hebt voor onderling uitwisselbare producten, kunt u op een optie klikken en in het vervolgkeuzemenu een ander abonnement selecteren. Klik vervolgens op Doorgaan om terug te keren naar het scherm Mijn licenties.

Uw abonnement voor Avast Battery Saver is nu geactiveerd. U vindt de verloopdatum van uw abonnement onder Aabonnementen op deze computer.

Raadpleeg het artikel hieronder voor uitgebreide instructies voor het gebruik van Avast Battery Saver:

Activeringsproblemen oplossen

Als u problemen ondervindt tijdens de activering, installeert u Avast Battery Saver opnieuw op uw computer en reactiveert u het product. In de volgende artikelen vindt u uitgebreide instructies voor het opnieuw installeren:

Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

• Avast Battery Saver 19.x voor Windows