Een Avast-abonnement overbrengen naar een ander apparaat

De informatie in dit artikel is niet van toepassing op Avast-apps die zijn aangeschaft via Google Play Store of de App Store. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het overbrengen van een abonnement dat u via die leveranciers hebt gekocht:

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw Avast-abonnement van het ene apparaat kunt overbrengen naar het andere. Raadpleeg de informatie hieronder voor uw Avast-product.

Avast Premium Security

Controleer voordat u uw Avast Premium Security-abonnement activeert de voorwaarden die van toepassing zijn op de abonnementsoptie die u hebt aangeschaft:

• Avast Premium Security (meerdere apparaten): U kunt het abonnement op maximaal 10 apparaten tegelijk activeren, ongeacht het platform. U kunt het abonnement vrijelijk overdragen tussen apparaten en platforms. Deze abonnementsoptie omvat Avast Premium Security voor pc en Mac, en Avast Mobile Security Premium voor Android en iOS.
  • Avast Premium Security voor pc: U kunt uw abonnement op één Windows-pc activeren. U kunt uw Avast Premium Security-abonnement overbrengen naar een andere Windows-pc, maar u kunt het niet op meerdere pc's tegelijk gebruiken.
  • Avast Premium Security voor Mac: U kunt uw abonnement op één Mac activeren. U kunt uw Avast Premium Security-abonnement overbrengen naar een andere Mac, maar het niet op meerdere Macs tegelijk gebruiken.

Raadpleeg voor het overbrengen van uw Avast Premium Security-abonnement naar een ander apparaat hieronder het gedeelte voor het oorspronkelijke apparaat:

1. Verwijder Avast Premium Security van uw oorspronkelijke apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Verwijder Avast Mobile Security Premium van uw oorspronkelijke apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  3. Deactiveer uw abonnement op het oorspronkelijke apparaat. Voer de volgende stappen uit:
    • Open Avast Mobile Security en ga naar Menu (drie lijntjes) ▸ Mijn abonnementen.
    • Tik op (drie punten) naast uw abonnement en selecteer Verwijderen.
  4. Verwijder Avast Mobile Security eventueel van uw oorspronkelijke apparaat. Of blijf de gratis versie van de app gebruiken.
  5. Installeer het gekozen product op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het artikel in kwestie voor instructies:
  6. Activeer het gekozen product op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het artikel in kwestie voor instructies:

Het abonnement op Avast Premium Security is nu actief op het nieuwe apparaat.

Avast Ultimate

Controleer voordat u uw Avast Ultimate-abonnement activeert de voorwaarden die van toepassing zijn op de abonnementsoptie die u hebt aangeschaft:

• Avast Ultimate (meerdere apparaten): U kunt het abonnement op maximaal 10 apparaten tegelijk activeren, ongeacht het platform. U kunt het abonnement vrijelijk overdragen tussen apparaten en platforms.
  • Avast Ultimate voor pc: U kunt uw abonnement op één Windows-pc activeren. U kunt uw Avast Ultimate-abonnement overbrengen naar een andere Windows-pc, maar u kunt het niet op meerdere pc's tegelijk gebruiken.
  • Avast Ultimate voor Mac: U kunt uw abonnement op één Mac activeren. U kunt uw Avast Ultimate-abonnement overbrengen naar een andere Mac, maar het niet op meerdere Macs tegelijk gebruiken.

Raadpleeg voor het overbrengen van uw Avast Ultimate-abonnement naar een ander apparaat hieronder het gedeelte voor het oorspronkelijke apparaat:

1. Als Avast SecureLine VPN is geïnstalleerd op uw oorspronkelijke apparaat, moet u uw abonnement deactiveren in deze toepassing. Voer de volgende stappen uit:
    • Open Avast SecureLine VPN en ga naar MenuMijn abonnementen.
    • Klik op de pijl-omlaag naast uw abonnement en selecteer Dit abonnement deactiveren.
    Vervolgens kunt u Avast SecureLine VPN eventueel verwijderen van uw oorspronkelijke apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Als Avast SecureLine VPN is geïnstalleerd op uw oorspronkelijke apparaat, moet u uw abonnement deactiveren in deze toepassing. Voer de volgende stappen uit:
    • Open Avast SecureLine VPN en ga naar MenuAbonnementen.
    • Klik op Deactiveren naast uw abonnement.
    Vervolgens kunt u Avast SecureLine VPN eventueel verwijderen van uw oorspronkelijke apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  3. Op uw oorspronkelijke apparaat moet u uw abonnement deactiveren in onderstaande producten:
    • Avast SecureLine VPN: Ga naar Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwieltje) ▸ Abonnement. Tik op Verwijder apparaat uit mijn abonnement.
    • Avast Mobile Security Premium: Ga naar Menu (drie lijntjes) ▸ Mijn abonnementen. Tik op (drie punten) naast uw abonnement en selecteer Verwijderen.
    • Avast Cleanup Premium: Ga naar Menu (drie lijntjes) ▸ InstellingenAbonnement. Tik op Ontkoppelen naast uw abonnement.
    Vervolgens kunt u ervoor kiezen bovenstaande apps te verwijderen of de gratis versie ervan te blijven gebruiken op uw oorspronkelijke apparaat. Raadpleeg het volgende artikelen voor instructies voor het verwijderen:
  4. Als Avast SecureLine VPN is geïnstalleerd op uw oorspronkelijke apparaat, moet u uw abonnement deactiveren in deze app. Voer de volgende stappen uit:
    • Open Avast SecureLine VPN en ga naar Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwieltje) ▸ Abonnement.
    • Tik op Verwijder apparaat uit mijn abonnement.
    Vervolgens kunt u Avast SecureLine VPN eventueel verwijderen van uw oorspronkelijke apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  5. Verwijder alle resterende producten die aan uw Avast Ultimate-abonnement zijn gekoppeld van het oorspronkelijke apparaat. Raadpleeg de volgende artikelen voor instructies:
  6. Als Avast AntiTrack is geïnstalleerd op uw oorspronkelijke apparaat, moet deze app verwijderen. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  7. Als Avast Mobile Security Premium is geïnstalleerd op uw oorspronkelijke apparaat, moet u uw deze app verwijderen. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  8. Installeer en activeer de gekozen Avast Ultimate-producten op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Uw abonnement op Avast Ultimate is nu actief op het nieuwe apparaat.

Avast Cleanup Premium

Controleer voordat u uw Avast Cleanup Premium-abonnement activeert de voorwaarden die van toepassing zijn op de abonnementsoptie die u hebt aangeschaft:

• Avast Cleanup Premium (meerdere apparaten): U kunt het abonnement op maximaal 10 apparaten tegelijk activeren, ongeacht het platform. U kunt het abonnement vrijelijk overdragen tussen apparaten en platforms.
  • Avast Cleanup Premium voor pc: U kunt uw abonnement op één Windows-pc activeren. U kunt uw Avast Cleanup Premium-abonnement overbrengen naar een andere Windows-pc, maar u kunt het niet op meerdere pc's tegelijk gebruiken.
  • Avast Cleanup Premium voor Mac: U kunt uw abonnement op één Mac activeren. U kunt uw Avast Cleanup Premium-abonnement overbrengen naar een andere Mac, maar het niet op meerdere Macs tegelijk gebruiken.

Raadpleeg voor het overbrengen van uw Avast Cleanup Premium-abonnement naar een ander apparaat hieronder het gedeelte voor het oorspronkelijke apparaat:

1. Verwijder Avast Cleanup Premium van het oorspronkelijke apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Deactiveer uw abonnement op het oorspronkelijke apparaat. Voer de volgende stappen uit:
    • Open Avast Cleanup en ga naar Menu (drie lijntjes) ▸ Instellingen.
    • Selecteer Abonnement.
    • Tik op Ontkoppelen naast uw abonnement.
  3. Verwijder Avast Cleanup eventueel van uw oorspronkelijke apparaat. Of blijf de gratis versie van de app gebruiken.
  4. Installeer het gekozen product op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  5. Activeer het gekozen product op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Uw abonnement op Avast Cleanup Premium is nu actief op het nieuwe apparaat.

Avast SecureLine VPN

Controleer voordat u uw Avast SecureLine VPN-abonnement activeert de voorwaarden die van toepassing zijn op de abonnementsoptie die u hebt aangeschaft:

• Avast SecureLine VPN voor 5 apparaten: U kunt het abonnement op maximaal 5 apparaten tegelijk activeren, ongeacht het platform. U kunt het abonnement vrijelijk overdragen tussen apparaten en platforms.
  • Avast SecureLine VPN voor pc: U kunt uw abonnement op één Windows-pc activeren. U kunt uw Avast SecureLine VPN-abonnement overbrengen naar een andere Windows-pc, maar u kunt het niet op meerdere pc's tegelijk gebruiken.
  • Avast SecureLine VPN voor Mac: U kunt uw abonnement op één Mac activeren. U kunt uw Avast SecureLine VPN-abonnement overbrengen naar een andere Mac, maar het niet op meerdere Macs tegelijk gebruiken.

Raadpleeg voor het overbrengen van uw Avast SecureLine VPN-abonnement naar een ander apparaat hieronder het gedeelte voor het oorspronkelijke apparaat:

1. Deactiveer uw abonnement op het oorspronkelijke apparaat. Volg onderstaande instructies:
    • Open Avast SecureLine VPN en ga naar MenuMijn abonnementen.
    • Klik op de pijl-omlaag naast uw Avast SecureLine VPN-abonnement.
    • Selecteer Dit abonnement deactiveren.
    • Open Avast SecureLine VPN en ga naar MenuAbonnementen.
    • Klik op Deactiveren naast uw abonnement.
    • Open Avast SecureLine VPN en ga naar Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwieltje) ▸ Abonnement.
    • Tik op Verwijder apparaat uit mijn abonnement.
  2. Verwijder Avast SecureLine VPN eventueel van uw oorspronkelijke apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  3. Installeer Avast SecureLine VPN op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  4. Activeer uw abonnement op Avast SecureLine VPN op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Uw abonnement op Avast SecureLine VPN is nu actief op het nieuwe apparaat.

Avast AntiTrack

Controleer voordat u uw Avast AntiTrack-abonnement activeert de voorwaarden die van toepassing zijn op de abonnementsoptie die u hebt aangeschaft:

• Avast AntiTrack (meerdere apparaten): U kunt het abonnement op maximaal 10 apparaten tegelijk activeren, ongeacht het platform. U kunt het abonnement vrijelijk overdragen tussen apparaten en platforms.
  • Avast AntiTrack voor pc: U kunt uw abonnement op één Windows-pc activeren. U kunt uw Avast AntiTrack-abonnement overbrengen naar een andere Windows-pc, maar u kunt het niet op meerdere pc's tegelijk gebruiken.
  • Avast AntiTrack voor Mac: U kunt uw abonnement op één Mac activeren. U kunt uw Avast AntiTrack-abonnement overbrengen naar een andere Mac, maar het niet op meerdere Macs tegelijk gebruiken.

Raadpleeg voor het overbrengen van uw Avast AntiTrack-abonnement naar een ander apparaat hieronder het gedeelte voor het oorspronkelijke apparaat:

1. Verwijder Avast AntiTrack van het oorspronkelijke apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Installeer Avast AntiTrack op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  3. Activeer Avast AntiTrack op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Uw abonnement op Avast AntiTrack is nu actief op het nieuwe apparaat.

Avast Driver Updater

Controleer voordat u uw Avast Driver Updater-abonnement activeert de voorwaarden die van toepassing zijn op de abonnementsoptie die u hebt aangeschaft:

• Avast Driver Updater voor pc: U kunt uw abonnement op één Windows-pc activeren. U kunt uw Avast Driver Updater-abonnement overbrengen naar een andere Windows-pc, maar u kunt het niet op meerdere pc's tegelijk gebruiken.

Uw Avast Driver Updater-abonnement overbrengen op een ander apparaat:

1. Verwijder Avast Driver Updater van uw oorspronkelijke apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Installeer Avast Driver Updater op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  3. Activeer Avast Driver Updater op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Uw abonnement op Avast Driver Updater is nu actief op het nieuwe apparaat.

Avast BreachGuard

Controleer voordat u uw Avast BreachGuard-abonnement activeert de voorwaarden die van toepassing zijn op de abonnementsoptie die u hebt aangeschaft:

• Avast BreachGuard (meerdere apparaten): U kunt het abonnement op maximaal 10 apparaten tegelijk activeren, ongeacht het platform. U kunt het abonnement vrijelijk overdragen tussen apparaten en platforms.
  • Avast BreachGuard voor pc: U kunt uw abonnement op één Windows-pc activeren. U kunt uw Avast BreachGuard-abonnement overbrengen naar een andere Windows-pc, maar u kunt het niet op meerdere pc's tegelijk gebruiken.
  • Avast BreachGuard voor Mac: U kunt uw abonnement op één Mac activeren. U kunt uw Avast BreachGuard-abonnement overbrengen naar een andere Mac, maar het niet op meerdere Macs tegelijk gebruiken.

Raadpleeg voor het overbrengen van uw Avast BreachGuard-abonnement naar een ander apparaat hieronder het gedeelte voor uw oorspronkelijke apparaat:

1. Meld u af bij Avast BreachGuard op het nieuwe apparaat. Voer de volgende stappen uit:
    • Open Avast BreachGuard en klik rechtsboven op Menu.
    • Klik op Log uit bij Avast BreachGuard.
    • Open Avast BreachGuard en klik rechtsboven op Menu.
    • Klik op Afmelden.
  2. Verwijder Avast BreachGuard eventueel van het oorspronkelijke apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  3. Installeer Avast BreachGuard op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  4. Activeer uw Avast BreachGuard-abonnement op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Uw Avast BreachGuard-abonnement is nu actief op het nieuwe apparaat.

Avast Battery Saver

Controleer voordat u uw Avast Battery Saver-abonnement activeert de voorwaarden die van toepassing zijn op de abonnementsoptie die u hebt aangeschaft:

• Avast Battery Saver voor pc: U kunt uw abonnement op één Windows-pc activeren. U kunt uw Avast Battery Saver-abonnement overbrengen naar een andere Windows-pc, maar u kunt het niet op meerdere pc's tegelijk gebruiken.

Uw Avast Battery Saver-abonnement overbrengen op een ander apparaat:

1. Verwijder Avast Battery Saver van het oorspronkelijke apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Installeer Avast Battery Saver op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  3. Activeer Avast Battery Saver op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Uw abonnement op Avast Battery Saver is nu actief op het nieuwe apparaat.

• Alle Avast-producten
  • Alle ondersteunde platforms