Een Avast Antivirus-abonnement overdragen op een andere computer

Als u uw betaalde abonnement op Avast Antivirus op een andere Windows-computer wilt overdragen, moet u Avast Antivirus eerst van de vorige computer verwijderen en die computer verwijderen uit uw Avast-account. Vervolgens kunt u uw betaalde abonnement activeren in Avast Antivirus op de andere computer.

Uw abonnement op Avast Antivirus is geldig op zoveel computers als u hebt opgegeven bij de aankoop van het product. Als u bijvoorbeeld een abonnement voor drie computers koopt, kunt u de software op drie computers tegelijk gebruiken.

Uw abonnement overdragen op een andere computer

1. Verwijder Avast Antivirus van uw vorige computer. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Ga in uw internetbrowser naar https://my.avast.com en meld u aan bij uw Avast-account.
    U moet zijn aangemeld bij een Avast-account dat is geregistreerd voor hetzelfde e-mailadres als het adres dat u hebt gebruikt voor het afsluiten van uw abonnement. Als u nog geen Avast-account hebt, raadpleegt u het volgende artikel voor instructies:
  3. Ga naar Apparaten en klik op de naam van uw vorige computer in de lijst om het statusscherm te openen.
  4. Klik op de knop Instellingen.
  5. Klik op Uit account verwijderen en klik op OK om uw keuze te bevestigen.
    Wanneer u een apparaat eenmaal hebt verwijderd, kunt u voor dat apparaat geen statusinformatie meer achterhalen.
  6. Installeer uw versie van Avast Antivirus op een andere computer door de stappen in onderstaande artikelen uit te voeren:
  7. Activeer uw versie van Avast Antivirus op een andere computer door de stappen in onderstaande artikelen uit te voeren: