Een Avast-abonnement overbrengen naar een ander apparaat

In dit artikel vindt u instructies aan de hand waarvan u uw Avast-abonnement van het ene apparaat kunt overbrengen naar het andere. Raadpleeg de informatie hieronder voor het Avast-product in kwestie:

De voorwaarden van sommige abonnementen voor Avast-producten beperken het aantal keren dat u het abonnement kunt overbrengen naar een ander apparaat. In het e-mailbericht met de bestelbevestiging of uw Avast-account kunt u nagaan welke abonnementsoptie u hebt aangeschaft.

Avast Premium Security

Voordat u uw abonnement op Avast Premium Security overbrengt, controleert u de voorwaarden van toepassing zijn op de abonnementsoptie die u hebt aangeschaft:

• Avast Premium Security (meerdere apparaten): U kunt het abonnement op maximaal 10 apparaten tegelijk activeren, ongeacht het platform. U kunt het abonnement vrijelijk overdragen tussen apparaten en platforms.
  • Avast Premium Security (één apparaat): U kunt het abonnement op één apparaat activeren, op het platform dat u hebt opgegeven tijdens de aankoop. U kunt het abonnement overbrengen naar een ander apparaat op hetzelfde platform, maar het niet op meerdere apparaten tegelijk gebruiken.
Voor het activeren van het abonnement op Avast Premium Security op een nieuw apparaat hebt u een activeringscode of de aanmeldingsgegevens voor Avast Account. Raadpleeg het volgende artikel om te zien waar u de activeringscode kunt vinden:

Uw abonnement op Avast Premium Security overbrengen naar een ander apparaat:

1. Verwijder uw versie van Avast Premium Security van uw vorige apparaat. Raadpleeg voor instructies het artikel voor uw product:
  2. Installeer de gekozen versie van Avast Premium Security op het nieuwe apparaat door de stappen uit te voeren die worden beschreven in het artikel over uw product:
  3. Activeer uw abonnement voor Avast Premium Security op het nieuwe apparaat door de stappen uit te voeren die worden beschreven in het artikel over uw product:

Het abonnement op Avast Premium Security is nu actief op het nieuwe apparaat.

Avast Ultimate

Controleer voordat u uw abonnement op Avast Ultimate overbrengt de voorwaarden die van toepassing zijn op de abonnementsoptie die u hebt aangeschaft:

• Avast Ultimate (meerdere apparaten): U kunt het abonnement op maximaal 10 apparaten tegelijk activeren, ongeacht het platform. U kunt het abonnement vrijelijk overdragen tussen apparaten en platforms.
  • Avast Ultimate (één apparaat): U kunt het abonnement activeren op 1 Windows-apparaat. U kunt het abonnement op overbrengen naar een ander apparaat, maar het niet op meerdere apparaten tegelijk gebruiken.
Voor het activeren van uw abonnement op Avast Ultimate op een nieuw apparaat is een geldige activeringscode vereist. Raadpleeg het volgende artikel om te zien waar u de activeringscode kunt vinden:

Uw abonnement op Avast Ultimate overbrengen naar een ander apparaat:

1. Verwijder alle producten die zijn gekoppeld aan uw abonnement op Avast Ultimate van uw vorige apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Installeer de gekozen Avast Ultimate-producten op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  3. Activeer uw abonnement op Avast Ultimate op het nieuwe apparaat door de stappen uit te voeren die worden beschreven in het artikel over uw product:

Uw abonnement op Avast Ultimate is nu actief op het nieuwe apparaat.

Avast Cleanup

Controleer voordat u uw abonnement op Avast Cleanup overbrengt de voorwaarden die van toepassing zijn op de abonnementsoptie die u hebt aangeschaft:

• Avast Cleanup (meerdere apparaten): U kunt het abonnement op maximaal 5 apparaten tegelijk activeren, ongeacht het platform. U kunt het abonnement vrijelijk overdragen tussen apparaten en platforms.
  • Avast Cleanup (één apparaat): U kunt het abonnement op één apparaat activeren, op het platform dat u hebt opgegeven tijdens de aankoop. U kunt het abonnement overbrengen naar een ander apparaat op hetzelfde platform, maar het niet op meerdere apparaten tegelijk gebruiken.
Voor het activeren van uw abonnement op Avast Cleanup op een nieuw apparaat is een geldige activeringscode vereist. Raadpleeg het volgende artikel om te zien waar u de activeringscode kunt vinden:

Ga als volgt te werk om uw abonnement op Avast Cleanup Premium voor Windows of Avast Cleanup Premium voor Mac over te brengen naar een ander apparaat:

1. Verwijder uw versie van Avast Cleanup van uw vorige apparaat. Raadpleeg voor instructies het artikel voor uw product:
  2. Installeer de gekozen versie van Avast Cleanup op het nieuwe apparaat door de stappen uit te voeren die worden beschreven in het artikel over uw product:
  3. Activeer uw abonnement op Avast Cleanup op het nieuwe apparaat door de stappen uit te voeren die worden beschreven in het artikel over uw product:

Uw abonnement op Avast Cleanup is nu actief op het nieuwe apparaat.

Avast Cleanup voor mobiele apparaten

U kunt een abonnement op Avast Cleanup Premium voor Android dat is aangeschaft via Google Play Store naar een ander apparaat overbrengen door u aan te melden bij het Google-account waarmee u het abonnement hebt aangeschaft.

Abonnementen die u hebt aangeschaft via een ander verkoopkanaal van Avast, bijvoorbeeld de Avast Store, via een aanbieding in een ander Avast-product of als onderdeel van een productbundel van Avast, moet u loskoppelen voordat u ze naar een ander apparaat kunt overbrengen.

Volg relevante de instructies hieronder om uw abonnement op Avast Cleanup Premium voor Android over te brengen naar een ander apparaat:

1. Verwijder Avast Cleanup Premium van uw vorige apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Zorg ervoor dat u op het nieuwe apparaat bent aangemeld met het Google-account dat u hebt gebruikt om Avast Cleanup Premium aan te schaffen.
  3. Installeer Avast Cleanup Premium op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  4. Activeer Avast Cleanup Premium op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Uw abonnement op Avast Cleanup Premium is nu actief op het nieuwe apparaat.

Avast SecureLine VPN

Controleer voordat u uw abonnement op Avast SecureLine VPN overbrengt de voorwaarden die van toepassing zijn op de abonnementsoptie die u hebt aangeschaft:

• Avast SecureLine VPN (meerdere apparaten): U kunt het abonnement op maximaal 5 apparaten tegelijk activeren, ongeacht het platform. U kunt het abonnement vrijelijk overdragen tussen apparaten en platforms.
  • Avast SecureLine VPN (één apparaat): U kunt het abonnement op één apparaat activeren, op het platform dat u hebt opgegeven tijdens de aankoop. U kunt het abonnement overbrengen naar een ander apparaat op hetzelfde platform, maar het niet op meerdere apparaten tegelijk gebruiken.
Voor het activeren van uw abonnement op Avast SecureLine VPN op een nieuw apparaat is een geldige activeringscode vereist. Raadpleeg het volgende artikel om te zien waar u de activeringscode kunt vinden:

Ga als volgt te werk om uw abonnement op Avast SecureLine VPN voor Windows of Avast SecureLine VPN voor Mac over te brengen naar een ander apparaat:

1. Verwijder uw versie van Avast SecureLine VPN van uw vorige apparaat. Raadpleeg voor instructies het artikel voor uw product:
  2. Installeer de gekozen versie van Avast SecureLine VPN op het nieuwe apparaat door de stappen uit te voeren die worden beschreven in het artikel over uw product:
  3. Activeer uw abonnement op Avast SecureLine VPN op het nieuwe apparaat door de stappen uit te voeren die worden beschreven in het artikel over uw product:

Uw abonnement op Avast SecureLine VPN is nu actief op het nieuwe apparaat.

Avast SecureLine VPN voor mobiele apparaten

U kunt een abonnement op Avast SecureLine VPN voor Android of Avast SecureLine VPN voor iOS dat u hebt aangeschaft via Google Play Store of de App Store overbrengen naar een ander apparaat door u aan te melden met het Google-account of de Apple ID waarmee u het abonnement hebt aangeschaft. Abonnementen die u hebt aangeschaft via een ander verkoopkanaal van Avast, bijvoorbeeld de Avast Store, via een aanbieding in een ander Avast-product of als onderdeel van een productbundel van Avast, moet u loskoppelen voordat u ze naar een ander apparaat kunt overbrengen.

Voer de relevante stappen hieronder uit om uw abonnement op Avast SecureLine VPN voor Android of Avast SecureLine VPN voor iOS over te brengen naar een ander apparaat:

1. Verwijder uw versie van Avast SecureLine VPN van uw vorige apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Zorg ervoor dat u op het nieuwe apparaat bent aangemeld met het Google-account dat u hebt gebruikt om Avast SecureLine VPN aan te schaffen.
  3. Installeer Avast SecureLine VPN op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  4. Activeer uw abonnement op Avast SecureLine VPN op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Uw abonnement op Avast SecureLine VPN is nu actief op het nieuwe apparaat.

1. Verwijder uw versie van Avast SecureLine VPN van uw vorige apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Zorg ervoor dat u op het nieuwe apparaat bent ingelogd met de Apple ID die u hebt gebruikt om Avast SecureLine VPN aan te schaffen.
  3. Installeer Avast SecureLine VPN op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  4. Activeer uw abonnement op Avast SecureLine VPN op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Uw abonnement op Avast SecureLine VPN is nu actief op het nieuwe apparaat.

Avast Passwords

U kunt uw abonnement op Avast Passwords op één apparaat activeren, op het platform dat u hebt opgegeven tijdens de aankoop. U kunt het abonnement overbrengen naar een ander apparaat op hetzelfde platform, maar het niet op meerdere apparaten tegelijk gebruiken.

Voor het activeren van uw abonnement op Avast Passwords op een nieuw apparaat is een geldige activeringscode vereist. Raadpleeg het volgende artikel om te zien waar u de activeringscode kunt vinden:

Uw abonnement op Avast Passwords overbrengen naar een ander apparaat:

1. Verwijder uw versie van Avast Passwords van uw vorige apparaat. Raadpleeg voor instructies het artikel voor uw product:
  2. Installeer de gekozen versie van Avast Passwords op het nieuwe apparaat door de stappen uit te voeren die worden beschreven in het artikel over uw product:
  3. Activeer uw abonnement op Avast Passwords op het nieuwe apparaat door de stappen uit te voeren die worden beschreven in het artikel over uw product:
    U hoeft de Android- of iOS-versie van Avast Passwords niet te activeren.

Uw abonnement op Avast Passwords is nu actief op het nieuwe apparaat.

Avast AntiTrack

Als u uw abonnement op Avast AntiTrack wilt overbrengen naar een ander apparaat, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast.

Avast Driver Updater

Als u uw abonnement op Avast Driver Updater wilt overbrengen naar een ander apparaat, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast.

Avast Mobile Security

U kunt een abonnement op Avast Mobile Security voor Android of Avast Mobile Security voor iOS dat u hebt aangeschaft via Google Play Store of de App Store overbrengen naar een ander apparaat door u aan te melden met het Google-account of de Apple ID waarmee u het abonnement hebt aangeschaft. Abonnementen op Avast Mobile Security voor Android die zijn aangeschaft via een ander verkoopkanaal van Avast, bijvoorbeeld de Avast Store, via een aanbieding in een ander Avast-product of als onderdeel van een productbundel van Avast, moet u loskoppelen voordat u het abonnement kunt overbrengen naar een ander apparaat.

Voer onderstaande stappen in kwestie uit om uw abonnement op Avast Mobile Security voor Android of Avast Mobile Security voor iOS over te brengen naar een ander apparaat:

1. Verwijder uw versie van Avast Mobile Security van uw vorige apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Zorg ervoor dat u op het nieuwe apparaat bent aangemeld met het Google-account dat u hebt gebruikt om Avast Mobile Security aan te schaffen.
  3. Installeer Avast Mobile Security op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
      Avast Mobile Security installeren
    • Activeer uw abonnement op Avast Mobile Security op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Uw abonnement op Avast Mobile Security is nu actief op het nieuwe apparaat.

1. Verwijder uw versie van Avast Mobile Security van uw vorige apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
    2. Zorg ervoor dat u op het nieuwe apparaat bent ingelogd met de Apple ID die u hebt gebruikt om Avast Mobile Security aan te schaffen.
    3. Installeer Avast Mobile Security op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
        Avast Mobile Security installeren
      • Activeer uw abonnement op Avast Mobile Security op het nieuwe apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Uw abonnement op Avast Mobile Security is nu actief op het nieuwe apparaat.

• Alle Avast-producten
      • Alle ondersteunde platforms