Avast Premium Security activeren

Avast Premium Security is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. Na installatie van Avast Premium Security moet u het abonnement mogelijk zelf activeren met behulp van een geldige activeringscode of door u bij de toepassing aan te melden met de aanmeldingsgegevens van uw Avast-account.

Activeringscode

Ga als volgt te werk om Avast Premium Security te activeren met een activeringscode:

1. Zoek uw activeringscode. Deze staat meestal in het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies: De Avast-activeringscode zoeken
  2. Dubbelklik op het pictogram van Avast Premium Security op het bureaublad van Windows om de toepassing te openen. Raadpleeg het volgende artikel voor andere opties om Avast Premium Security te openen:
  3. Selecteer MenuActiveringscode invoeren.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Invoeren.
  5. Controleer uw abonnementsgegevens. Als u meerdere geldige abonnementen hebt, klikt u op de pijl-omlaag om het abonnement te selecteren dat u wilt gebruiken.
    Klik op Doorgaan om de activering te voltooien.

Uw Avast Premium Security-abonnement is nu actief.

Als u Avast Premium Security (meerdere apparaten) hebt gekocht, kunt u uw activeringscode gebruiken om Avast Premium Security te activeren op uw Windows- en Mac-apparaten en Avast Mobile Security Premium te activeren op uw Android- en iOS-apparaten.
Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het activeren van uw abonnement voor meerdere apparaten op Android en iOS: U kunt controleren welk abonnement u hebt gekocht in het e-mailbericht met bestelbevestiging of uw Avast-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u bij de aankoop van Avast Premium Security hebt gebruikt.

Ga als volgt te werk om Avast Premium Security te activeren met een activeringscode:

1. Zoek uw activeringscode. Deze staat meestal in het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Klik voor uitgebreide instructies op onderstaande knop: De Avast-activeringscode zoeken
  2. Dubbelklik op het pictogram Avast Security in de map Toepassingen om de toepassing te openen. Raadpleeg het volgende artikel voor andere opties om Avast Premium Security te openen:
  3. Selecteer MenuActiveer betaalde functies.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Activeren.

Uw Avast Premium Security-abonnement is nu actief.

Als u Avast Premium Security (meerdere apparaten) hebt gekocht, kunt u uw activeringscode gebruiken om Avast Premium Security te activeren op uw Windows- en Mac-apparaten en Avast Mobile Security Premium te activeren op uw Android- en iOS-apparaten.
Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het activeren van uw abonnement voor meerdere apparaten op Android en iOS: U kunt controleren welk abonnement u hebt gekocht in het e-mailbericht met bestelbevestiging of uw Avast-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u bij de aankoop van Avast Premium Security hebt gebruikt.

Avast-account

Ga als volgt te werk om Avast Premium Security te activeren via een Avast-account:

1. Zorg ervoor dat u weet welk e-mailadres u hebt gebruikt voor de aankoop van Avast Premium Security. Dit is het e-mailadres waarop u na aankoop van het product het bevestigingsbericht hebt ontvangen.
  2. Dubbelklik op het pictogram Avast Premium Security op het bureaublad van Windows om de toepassing te openen. Raadpleeg het volgende artikel voor andere opties om Avast Premium Security te openen:
  3. Selecteer MenuAanmelden.
  4. Voer de aanmeldingsgegevens in voor uw Avast-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van Avast Premium Security en klik op Aanmelden.

Selecteer als u nog geen Avast-account hebt het tabblad Account maken om een nieuw Avast-account te maken met hetzelfde e-mailadres dat u hebt gebruikt voor de aankoop van Avast Premium Security.
  5. Controleer uw abonnementsgegevens. Als u meerdere geldige abonnementen hebt, klikt u op de pijl-omlaag om het abonnement te selecteren dat u wilt gebruiken.
    Klik op Doorgaan om de activering te voltooien.

Uw Avast Premium Security-abonnement is nu actief.

Ga als volgt te werk om Avast Premium Security te activeren via een Avast-account:

1. Zorg ervoor dat u weet welk e-mailadres u hebt gebruikt voor de aankoop van Avast Premium Security. Dit is het e-mailadres waarop u na aankoop van het product het bevestigingsbericht hebt ontvangen.
  2. Dubbelklik op het pictogram Avast Security in de map Toepassingen om de toepassing te openen. Raadpleeg het volgende artikel voor andere opties om Avast Premium Security te openen:
  3. Selecteer MenuAanmelden bij Avast-account.
  4. Voer de aanmeldingsgegevens in voor uw Avast-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van Avast Premium Security en klik op Aanmelden.

Uw Avast Premium Security-abonnement is nu actief.

Activeringsproblemen oplossen

Lees de informatie hieronder als u problemen ondervindt met de activering. Hierin wordt uitgelegd hoe u enkele van de meest voorkomende activeringsproblemen kunt oplossen.

Probeer de volgende oplossingen:

Probeer de volgende oplossingen:

• Zorg ervoor dat u de aanmeldingsgegevens invoert voor het Avast-account dat is gekoppeld aan uw Avast Premium Security-abonnement. U kunt dat controleren door het overzicht met de gekoppelde abonnementen te bekijken. Meld u hiervoor aan bij uw Avast-account in uw webbrowser en klik op de tegel Abonnement.
  • Als uw Avast Premium Security-abonnement niet is gekoppeld aan een Avast-account, kunt u een Avast-account instellen met het e-mailadres dat u hebt gebruikt om Avast Premium Security te kopen. U kunt dit e-mailadres ook toevoegen aan een bestaand Avast-account. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  • Voer de instructies uit om in plaats daarvan te activeren via een activeringscode.
  • Verwijder Avast Premium Security volledig en installeer het programma vervolgens opnieuw. Dit kan problemen oplossen die worden veroorzaakt door een verkeerde configuratie of beschadigde bestanden. Het wordt aanbevolen de volledige stappen in onderstaande artikelen uit te voeren: Activeer uw abonnement opnieuw nadat u het programma opnieuw hebt geïnstalleerd.

Als u uw abonnement nog steeds niet kunt activeren, kunt u het formulier voor technische ondersteuning van Avast openen door op onderstaande koppeling te klikken. Nadat u het verzoek hebt ingediend, neemt een ondersteuningsmedewerker van Avast contact met u op om het probleem op te lossen.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over Avast Premium Security:

Raadpleeg de instructies in het volgende artikel om uw abonnement over te zetten naar een ander apparaat:

• Avast Premium Security 21.x voor Windows
  • Avast Premium Security 14.x voor Mac
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1 met Convenient Rollup Update, 32 / 64-bit