Avast BreachGuard activeren in Windows

Avast BreachGuard is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. Na installatie van Avast BreachGuard kunt u uw abonnement meteen activeren door in de toepassing in te loggen met het bestaande Avast account dat aan de aankoop van Avast BreachGuard is gekoppeld. Als u nog geen Avast-account hebt, kunt u het abonnement activeren door een nieuw Avast-account in te stellen met behulp van het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw aankoop van Avast BreachGuard.

Als uw bestaande Avast-account niet aan uw Avast BreachGuard-abonnement is gekoppeld en u geen extra Avast-account wilt maken, kunt u de toepassing activeren met een activeringscode.

Avast BreachGuard activeren

Raadpleeg de instructies in kwestie hieronder om Avast BreachGuard te activeren door u aan te melden bij de toepassing met een bestaand Avast-account of door een nieuw Avast-account in te stellen:

Aanmelden bij een bestaand Avast-account

1. Dubbelklik op het pictogram van Avast BreachGuard op het bureaublad van Windows om de toepassing te openen.
  2. Controleer wanneer het scherm van Verbinding maken met uw Avast-account verschijnt of het tabblad Log in is geselecteerd.
  3. Voer de aanmeldingsgegevens in voor het Avast-account dat u hebt gebruikt om Avast BreachGuard te kopen en klik op Log in.

Als uw Avast-account aan een geldig Avast BreachGuard-abonnement is gekoppeld, wordt de toepassing automatisch geactiveerd.

Als door Avast BreachGuard geen geldig abonnement wordt gevonden, wordt u gevraagd de toepassing te activeren met een activeringscode. Voer de activeringscode in het tekstvak in (inclusief koppeltekens) en klik op Activeren.

Een Avast-account maken

1. Dubbelklik op het pictogram van Avast BreachGuard op het bureaublad van Windows om de toepassing te openen.
  2. Wanneer het scherm van Verbinding maken met uw Avast-account verschijnt, selecteert u het tabblad Account maken.
  3. Voer het e-mailadres in dat u hebt gebruikt om Avast BreachGuard te kopen, stel een wachtwoord in voor uw nieuwe Avast-account en klik op Account maken.
  4. Er verschijnt een scherm waarin u wordt gevraagd te bevestigen dat het opgegeven e-mailadres echt van u is. Ga naar uw Postvak IN en open het e-mailbericht van Avast met als onderwerp Controleer uw e-mailadres.
  5. Klik op de koppeling E-mailadres verifiëren in de e-mail.
  6. Ga terug naar de gebruikersinterface van Avast BreachGuard en klik op Doorgaan om te bevestigen dat uw e-mailadres nu is geverifieerd.

Als uw e-mailadres aan een geldig Avast BreachGuard-abonnement is gekoppeld, wordt de toepassing automatisch geactiveerd.

Als door Avast BreachGuard geen geldig abonnement wordt gevonden, wordt u gevraagd de toepassing te activeren met een activeringscode. Voer de activeringscode in het tekstvak in (inclusief koppeltekens) en klik op Activeren.

Ga als volgt te werk om Avast BreachGuard te activeren met een activeringscode:

1. Dubbelklik op het pictogram van Avast BreachGuard op het bureaublad van Windows om de toepassing te openen.
  2. Wanneer het scherm van Verbinding maken met uw Avast-account verschijnt, selecteert u het tabblad Log in.
  3. Voer de aanmeldingsgegevens voor uw Avast-account in en klik op Log in.
  4. Voer uw activeringscode in het tekstvak in (inclusief koppeltekens) , en klik op Activeren.

Uw Avast BreachGuard-abonnement is nu actief.

Activeringsproblemen oplossen

Doe het volgende als u activeringsproblemen ondervindt:

1. Controleer of u de activeringscode goed hebt ingevoerd, inclusief verbindingsstreepjes.
  2. Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

Verdere aanbevelingen

Als u uw abonnement wilt overzetten naar een andere computer, verwijdert u Avast BreachGuard van uw computer voordat u het abonnement op de andere computer activeert. In de volgende artikelen vindt u uitgebreide instructies voor het opnieuw installeren:

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over Avast BreachGuard:

• Avast BreachGuard 20.x voor Windows