Avast BreachGuard activeren | Avast

Avast BreachGuard activeren

Avast BreachGuard is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. Na installatie van Avast BreachGuard moet u het abonnement activeren voordat u de toepassing kunt gebruiken.

Avast BreachGuard activeren

Selecteer hieronder de activeringsmethode in kwestie:

• Aanmelden bij een bestaand Avast-account: Meld u aan bij de toepassing met een bestaand Avast-account dat is gekoppeld aan uw aankoop van Avast BreachGuard. Uw abonnement wordt automatisch geactiveerd.
  • Een Avast-account instellen: Voer het e-mailadres in dat u hebt opgegeven bij aankoop van Avast BreachGuard om een nieuw Avast-account te maken. Nadat u het nieuwe Avast-account hebt ingesteld, wordt uw abonnement automatisch geactiveerd.
Als u niet zeker weet welk e-mailadres u hebt opgegeven tijdens de aankoop van het abonnement, is het raadzaam uw primaire e-mailadres in te voeren. Als dat e-mailadres niet is gekoppeld aan een geldig Avast BreachGuard-abonnement, wordt u gevraagd de toepassing te activeren met een activeringscode.

Aanmelden bij een bestaand Avast-account

1. Dubbelklik op het pictogram van Avast BreachGuard op het bureaublad van Windows om de toepassing te openen.
  2. Controleer wanneer het scherm van Verbinding maken met uw Avast-account verschijnt of het tabblad Aanmelden is geselecteerd.
  3. Voer de aanmeldingsgegevens in voor uw Avast-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van Avast BreachGuard klik op Aanmelden.

Als uw Avast-account aan een geldig Avast BreachGuard-abonnement is gekoppeld, wordt de toepassing automatisch geactiveerd.

Als Avast BreachGuard geen geldig abonnement vindt, wordt u gevraagd de toepassing te activeren met een activeringscode. Voer de activeringscode (inclusief koppeltekens) in in het tekstvak en klik op Activeren.

Een Avast-account instellen

1. Dubbelklik op het pictogram van Avast BreachGuard op het bureaublad van Windows om de toepassing te openen.
  2. Wanneer het scherm van Verbinding maken met uw Avast-account verschijnt, selecteert u het tabblad Account maken.
  3. Voer het e-mailadres in dat u hebt gebruikt om Avast BreachGuard te kopen, stel een wachtwoord in voor uw nieuwe Avast-account en klik op Account maken.
  4. Ga wanneer u daarom wordt gevraagd naar uw Postvak IN en open het e-mailbericht van notifications@emails.avast.com met als onderwerp Verifieer uw e-mailadres.
  5. Klik op de knop E-mailadres verifiëren in de e-mail.
  6. Ga terug naar de gebruikersinterface van Avast BreachGuard en klik op Doorgaan om te bevestigen dat uw e-mailadres nu is geverifieerd.

Als uw e-mailadres aan een geldig Avast BreachGuard-abonnement is gekoppeld, wordt de toepassing automatisch geactiveerd.

Als Avast BreachGuard geen geldig abonnement vindt, wordt u gevraagd de toepassing te activeren met een activeringscode. Voer de activeringscode (inclusief koppeltekens) in in het tekstvak en klik op Activeren.

Selecteer hieronder de activeringsmethode in kwestie:

• Aanmelden bij een bestaand Avast-account: Meld u aan bij de toepassing met een bestaand Avast-account dat is gekoppeld aan uw aankoop van Avast BreachGuard. Uw abonnement wordt automatisch geactiveerd.
  • Een Avast-account instellen: Voer het e-mailadres in dat u hebt opgegeven bij aankoop van Avast BreachGuard om een nieuw Avast-account te maken. Nadat u het nieuwe Avast-account hebt ingesteld, wordt uw abonnement automatisch geactiveerd.
Als u niet zeker weet welk e-mailadres u hebt opgegeven tijdens de aankoop van het abonnement, is het raadzaam uw primaire e-mailadres in te voeren. Als dat e-mailadres niet is gekoppeld aan een geldig Avast BreachGuard-abonnement, wordt u gevraagd de toepassing te activeren met een activeringscode.

Inloggen bij een bestaand Avast-account

1. Klik in de menubalk van Apple op GaProgramma's en dubbelklik op het pictogram Avast BreachGuard om het programma te openen.
  2. Controleer wanneer het scherm Maak verbinding met Avast BreachGuard wordt weergegeven of het tabblad Aanmelden is geselecteerd.
  3. Voer de aanmeldingsgegevens in voor uw Avast-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van Avast BreachGuard klik op Aanmelden.

Als uw Avast-account aan een geldig Avast BreachGuard-abonnement is gekoppeld, wordt de toepassing automatisch geactiveerd.

Als Avast BreachGuard geen geldig abonnement vindt, wordt u gevraagd de toepassing te activeren met een activeringscode. Voer de activeringscode (inclusief koppeltekens) in in het tekstvak en klik op Activeren.

Een Avast-account instellen

1. Klik in de menubalk van Apple op GaProgramma's en dubbelklik op het pictogram Avast BreachGuard om het programma te openen.
  2. Selecteer wanneer het scherm Maak verbinding met Avast BreachGuard wordt weergegeven het tabblad Account maken.
  3. Voer het e-mailadres in dat u hebt gebruikt om Avast BreachGuard te kopen, stel een wachtwoord in voor uw nieuwe Avast-account en klik op Account maken.
  4. Ga wanneer u daarom wordt gevraagd naar uw Postvak IN en open het e-mailbericht van notifications@emails.avast.com met als onderwerp Verifieer uw e-mailadres.
  5. Klik op de knop E-mailadres verifiëren in de e-mail.
  6. Ga terug naar de gebruikersinterface van Avast BreachGuard en klik op Doorgaan om te bevestigen dat uw e-mailadres nu is geverifieerd.

Als uw Avast-account aan een geldig Avast BreachGuard-abonnement is gekoppeld, wordt de toepassing automatisch geactiveerd.

Als Avast BreachGuard geen geldig abonnement vindt, wordt u gevraagd de toepassing te activeren met een activeringscode. Voer de activeringscode (inclusief koppeltekens) in in het tekstvak en klik op Activeren.

Activeringsproblemen oplossen

Lees de informatie hieronder als u problemen ondervindt met de activering. Hierin wordt uitgelegd hoe u enkele van de meest voorkomende activeringsproblemen kunt oplossen.

• Zorg ervoor dat u de aanmeldingsgegevens invoert voor het Avast-account dat is gekoppeld aan uw Avast BreachGuard-abonnement. U kunt dat controleren door het overzicht met de gekoppelde abonnementen te bekijken. Meld u hiervoor aan bij uw Avast-account in uw webbrowser en klik op de tegel Abonnement.
  • Als uw Avast BreachGuard-abonnement niet is gekoppeld aan een Avast-account, koppelt u het abonnement handmatig aan uw Avast-account. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  • Als u wordt gevraagd een activeringscode in te voeren, kunt deze ophalen via uw Avast-account. Daarmee sluit u de mogelijkheid uit dat het probleem wordt veroorzaakt door een onjuiste activeringscode. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Als u uw abonnement nog steeds niet kunt activeren, kunt u het formulier voor technische ondersteuning van Avast openen door op onderstaande koppeling te klikken. Nadat u het verzoek hebt ingediend, neemt een ondersteuningsmedewerker van Avast contact met u op om het probleem op te lossen.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over Avast BreachGuard:

Raadpleeg de instructies in het volgende artikel om uw abonnement over te zetten naar een ander apparaat:

• Avast BreachGuard 21.x voor Windows
  • Avast BreachGuard 1.x voor Mac