Avast Ultimate activeren

Avast Ultimate wordt verkocht als een abonnementsbundel die de volgende producten voor Windows omvat:

Nadat u Avast Ultimate hebt gekocht, moet u de producten activeren met behulp van een geldige activeringscode (ook wel abonnements-, voucher- of waardeboncode genoemd). Uw activeringscode is op verschillende plaatsen te vinden, afhankelijk van hoe u het product hebt gekocht: in het e-mailbericht met de bestelbevestiging, op een activeringskaart of in een ander Avast-product. Raadpleeg het volgende artikel voor gedetailleerde instructies voor het zoeken van uw activeringscode:

Controleer voordat u begint met activeren door de stappen in dit artikel te volgen of de nieuwste versie van Avast Premium Security is geïnstalleerd op uw computer. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Avast Ultimate activeren

Avast Ultimate activeren op een Microsoft Windows-apparaat:

1. Dubbelklik op het Avast Antivirus-pictogram op het bureaublad om de toepassing te openen. Ga vervolgens naar Menu en selecteer Mijn abonnementen.
  2. Selecteer Voer een geldige activeringscode in.
  3. Typ of plak uw activeringscode in het tekstvak en klik op Invoeren.
  4. Avast Premium Security worden geactiveerd. Klik op Activeren en installeren naast Avast Cleanup en Avast SecureLine VPN.
  5. Wacht tot Avast Cleanup Premium en Avast SecureLine VPN zijn geïnstalleerd. Klik als u daarom wordt gevraagd op Ja om de computer opnieuw op te starten.
  6. Uw Avast Ultimate-abonnement is nu geactiveerd. U kunt de details van uw abonnement bekijken op het scherm Mijn abonnementen in Avast Premium Security.

Verdere aanbevelingen

Als u uw abonnement wilt overbrengen naar een andere computer, verwijdert u Avast Ultimate van uw computer voordat u het abonnement op de andere computer activeert. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Activeringsproblemen oplossen

Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

• Avast Ultimate

• Avast Premium Security 19.x voor Windows
  • Avast Cleanup Premium 19.x voor Windows