Een Avast-product koppelen aan uw Avast-account

Een Avast-account is uw persoonlijke Avast-portal waarop u al uw betaalde Avast-abonnementen kunt beheren. Als u geen Avast-account hebt, kunt u er een maken en het aan een bestaand Avast-abonnement koppelen. Voer de stappen in dit artikel uit als u een bestaand abonnement aan uw Avast-account wilt koppelen.

Vanaf juli 2020 wordt uw Avast-account automatisch gemaakt met het e-mailadres dat u hebt gebruikt voor de aankoop van een Avast-product. Raadpleeg het artikel hieronder als u al een Avast-account hebt en uw inloggegevens bent vergeten of als u een nieuw Avast-account wilt maken:

Een product aan uw account koppelen

Avast Premium Security aan uw Avast-account koppelen:

1. Open de gebruikersinterface van Avast Antivirus en klik op MenuLog in.
  2. Voer de aanmeldingsgegevens voor uw Avast-account in en klik op Log in. U kunt ook op Facebook of Google klikken om de aanmeldingsgegevens van uw bestaande account te gebruiken.
  3. Uw betaalde abonnementen worden weergegeven onder Aabonnementen op deze computer.

Uw abonnement is nu gekoppeld aan uw Avast-account.

Ga als volgt te werk om Avast Security voor Mac aan uw Avast-account te koppelen:

1. Klik links in de menubalk op GaToepassingen en dubbelklik op het Avast-pictogram om de toepassing te openen.
  2. Klik op Menu en selecteer Log in bij Avast-account.
  3. Voer de aanmeldingsgegevens voor uw Avast-account in en klik op Log in. U kunt ook op Facebook of Google klikken en deze aanmeldingsgegevens gebruiken.
  4. Uw betaalde abonnementen worden weergegeven onder Abonnementen op deze Mac.

Uw abonnement is nu gekoppeld aan uw Avast-account.

Verdere aanbevelingen

In de volgende artikelen vindt u meer informatie over het beheren van uw Avast-account:

• Avast Omni 1.x

• Avast Premium Security 20.x voor Windows
  • Avast Premier 20.x voor Windows
  • Avast Internet Security 20.x voor Windows
  • Avast Pro Antivirus 20.x voor Windows

• Avast Security 14.x voor Mac