Aanmeldingsproblemen met uw Avast-account oplossen

Op de portal Avast Account kunt u de Avast-abonnementen beheren voor verschillende producten die zijn geregistreerd met uw e-mailadres.

Wanneer u zich probeert aan te melden bij uw Avast account, ziet u mogelijk een van de volgende foutmeldingen:

• De gebruikersnaam die of het wachtwoord dat u hebt ingevoerd is onjuist.
  • MyAvast-servers zijn tijdelijk offline
  • Authorization Error 400: admin_policy_enforced

Probleemoplossing wanneer de gebruikersnaam die of het wachtwoord dat u hebt ingevoerd onjuist is.

Deze fout wordt vaak veroorzaakt door een van de volgende problemen:

• Een niet-geregistreerd e-mailadres: controleer of u een e-mailadres (correct) invoert dat al is geregistreerd als de gebruikersnaam van uw Avast-account.
  • Een onjuist of oud wachtwoord: controleer of het wachtwoord dat u invoert uit minstens 7 tekens bestaat. Controleer of Caps Lock is ingeschakeld.

Als het aanmelden nog steeds niet lukt, probeer dan het wachtwoord voor uw Avast-account te herstellen. Tijdens het herstellen van uw wachtwoord kunt u ook zien of uw e-mailadres is geregistreerd in de database van Avast Account. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

Als uw e-mailadres nog niet is geregistreerd in de database van Avast Account, kunt u het gebruiken om een nieuw Avast-account te maken. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

Probleemoplossing wanneer MyAvast-servers tijdelijk offline zijn

De meestvoorkomende oorzaak van deze fout is dat de service tijdelijk niet beschikbaar is wegens onderhoud. Wacht een paar minuten en probeer het dan opnieuw.

Als de melding blijft verschijnen na een paar pogingen, kunt u contact opnemen met de ondersteuning van Avast om ze op het probleem te wijzen en om hulp te vragen. We doen ons best om de service altijd beschikbaar te houden, maar soms doen er zich problemen voor.

Probleemoplossing bij de foutmelding 'Authorization Error 400: admin_policy_enforced'

Deze foutmelding wordt weergegeven wanneer u zich probeert aan te melden bij uw Avast-account via de optie Aanmelden met Google terwijl u bent aangemeld bij een zakelijk Google-account dat wordt beheerd via Google Apps Device Policy. Probeer een van de opties hieronder om dit probleem op te lossen:

• Ga terug naar de aanmeldingspagina van het Avast-account. Voer in plaats van de optie Aanmelden met Google te gebruiken de aanmeldingsgegevens van uw Avast-account handmatig in en klik op Aanmelden.
  • Ga terug naar de aanmeldingspagina van het Avast-account en selecteer Aanmelden met Google. Selecteer in het overzicht van Google-accounts dat wordt weergegeven een niet-zakelijk Google-account (bijvoorbeeld uw privéaccount). Voer als u daarom wordt gevraagd de aanmeldingsgegevens voor uw Google-account in.

U wordt nu aangemeld bij uw Avast-account.

Wanneer u zich aanmeldt bij uw Avast-account via Aanmelden met Google, moet u een Google-account kiezen met een e-mailadres dat is gekoppeld aan uw Avast-account. Het hoeft echter niet het primaire e-mailadres voor uw Avast-account te zijn.
  • Alle Avast-producten en diensten
  • Alle ondersteunde platforms