Een logboekbestand maken in Avast Cleanup Premium

In dit artikel gaan we ervan uit dat u inmiddels contact hebt opgenomen met de ondersteuning van Avast en dat u om een logboekbestand is gevraagd. In het volgende artikel vindt u informatie over hoe u contact opneemt met de ondersteuning van Avast:

Een logboekbestand maken

1. Dubbelklik op het pictogram Avast Cleanup Premium op het bureaublad of in het systeemvak om het programma te openen.
  2. Klik op MenuInstellingen.
  3. Klik op het tabblad Probleemoplossing in het linkerdeelvenster en controleer of het selectievakje naast Foutopsporingslogboeken inschakelen is ingeschakeld.
  4. Zoek het logboekbestand in de volgende map op de lokale schijf:
    • C:\ProgramData\AVAST Software\Tuneup\log\
  • Avast Cleanup Premium 19.x

• Avast Premium Security 19.x
  • Avast Ultimate 19.x